baby goodbye

jag har verkligen inte alla gjort mycket sen jag satt här och skrev sist. har iaf duschat, ätit middag och spelat skip-bo med syster och Janina & jag förlora alla gånger... men jag vinner sen!

just nu är jag själv hemma, väntar på att älskling ska skicka ett sms om att han åker från sin mormor. men innan ska jag läsa i min bok, det var väldigt länge sen jag läste den & den är väldigt spännande just nu.

ikväll blir det Wallander och mysa, jag tror jag kommer slockna tidigt ikväll. för känner mig inte alls pigg, håller säkert på att bli sjuk igen. jag har somnat väldigt tidigt dom senaste dagarna och känner mig inte pigg i kroppen. trött, sliten, ont över allt, :( jag som inte har tid att bli sjuk igen.

nu ska jag sätta mig i sängen och läsa. hoppas på att få ett sms snart :)

puss / cajsa

bra helg

igår var det en massa folk här på fika för att fira syster, mysigt! sen var små systrarna här och åt och på kvällen blev det film och mys.

idag är det söndag och min bästa kusin har åkt hem.. känns inte alls bra, för jag kommer sakna dig jätte mkt! vi har verkligen haft en underbar helg. det kommer bli tomt utan dig, det har varit skönt att ha dig här. du ska veta att du måste komma tillbaka sen!

idag blir det nog äta middag hos älskling och sen sova kvar hos han! och det ska bli super mysigt!

vi hörs senare

puss / cajsa

.

skjut mig någon?

jag förtjänar inget bättre.

döda mig nu!

jag får liksom ingen ordning?

varför just allt mot mig?

tänk vad bästavänner är underbara. i love you

"Cajsa du är det bästa som finns. Jag kan inte klara mig utan dig. Du är min styrka när ja inte har nån, du är mina ögon när ja inte orkar se med mina egna. du är mina hjärtslag när mitt saktar ner. du är mitt allt. du är min själ

och ja älskar dig av hela mitt hjärta du kommer alltid att ha den största platsen

ja vet att ja inte visar de alltid

men cajsa

jag älskar dig

jag älskar dig

jag älskar dig

så jävla mycket skulle kunna berätta de för hela världen"

jag älskar dig så jävla mkt hillewie dahlin! min bästavän.

puss / cajsa


syster fyller fjortis



grattis älskade syster!

puss / cajsa


du är älskade & saknad jimmy!

fredag och det är lov!

igår kväll vid halv 8 kom min bästa kusin hit och hon stannar till söndag! super bra. så underbart att ha dig här. :)

skolan idag har gått bra, vi hade inga vanliga lektioner.. Hilla och jag satt och fixade inför våran lilla egna OS på skolan.. vi 9:or skulle ha egna grenar och det var lite att fixa. men det blev super bra! :)

efter skolan hämtade mamma mig och då åkte vi ner på stan! köpte garn så att jag kan sticka mina lovikka vantar, jag ska sticka ett par gråa så vi köpte garn till det och även ett gul garn. och så köpte jag hårfärg, så nu är jag ny färgade i håret.. det blev lite ljusare och mycket finare!

min syster fyller 14 år idag, så vi har firat henne med pizza, filmen " I taket lyser stjärnorna ", chips & dipp och läsk. en hel kväll med bara tjejer och mkt skratt!

nu är jag verkligen jätte trött ska snart gå och sova. behöver det, känner mig inte alls pigg.

puss / cajsa


my life would suck without you

idag har det varit en sån dag då allt känns lite extra meningslöst. lite extra tungt.

en sån dag då man har ångest över allt och inget.

en sån dag då men bara vill krypa ner under täcket och önska att man inte existera.

en sån dag då det känns som allt man gör blir fel. och det verkar som jag gör det också.

ingen verkar tycka att man räcker till. för den man just är.

älska mig för den jag är och inte den jag borde vara.


puss / cajsa


something right

hemsk dag, verkligen hemsk. stå ute i snön i 1 timme och 40 min när det är 12 minus grader är inte kul. jag tror jag aldrig har fryst så mkt om mina fötter. och dom har ännu inte riktigt tinat och hela jag fryser fortfarande!

oförstående lärare, lärare som inte lyssnar, lärare som bara klagar på en!

jag behöver lov, jag behöver komma bort, jag vill känna att någon älskar mig, jag vill ha det bra, känna lycka.

när jag kom hem tog jag mig ett bad och bytt kläder.. och just nu sitter jag i min säng och fryser. snart kommer nog mamma hem och då kommer kusin också. och om någon timme kommer älskling!


puss / cajsa


hur ska det gå?

idag började jag 10 i 10 på buss stationen, för vi skulle åka in till stockholm och gå på tekniska museet.. det var faktiskt väldigt intressant.. kollade vi på något  som heter " spelet om miljön" tror jag iaf.. :)

jag bestämde mig för att inte plugga idag.. orkar inte det. och då fick det bli en pluggfri eftermiddag! men jag tänker plugga lite imorgon efter att jag har fikat med pappa. för imorgon efter skolan ska jag och pappa fika själv. och jag har längtat lite efter det! i skolan imorgon ska vi ha tävling med våra farkoster som vi byggde i tisdags. och sen slipper vi idrotten.
& imorgon kommer min kusin Milla, och hon stannar till söndag. helt underbart ska det bli. vi längtar :)

älskling & mysa blir det ikväll!

puss / cajsa


så mycket man kan göra och borde och vill, mitt i allt ska man räcka till!

skoldagen gick bra, det gick faktiskt bra att bygga farkoster. fick en bra grupp och känner att vi vinner :)

jag har verkligen inget att säga, idag har det varit skola, plugg på gesällprov-slöjd, middag, älskling, och kanske sovsällskap? :)

nu blir det fika, jag som skulle sluta äta onyttigt! men jag kan inte riktigt! jag ska verkligen försöka. jag får inte träna och då äter jag som typ tröst.. :( inte bra... jag vet.. jag vet!

vi hörs imorgon! :)

puss / cajsa

trött på snön! vill ha sommar nu

det är verkligen super kallt ute, jag hade 20 minus grader när jag gick upp vid 20 över 7.. och det är verkligen inte kul att var ute.

skolan har bara gått bra, kände mig inte alls pigg och var trött. men jag kämpade på! och imorgon ska vi bygga farkoster i små/stora grupper med folk från hela skolan.. känns väldigt jobbigt. just nu i kyla och sen vet jag inte riktigt varför. men det blir säkert bra! ska också säga att jag har stickat klart mina lovikka vantar, började på den andra idag och gjorde klart den nyss. nu är det bara lite kvar att göra innan jag kan börja använda dom! :)

träffade älskling efter skolan och han är här nu med. och jag ska bara skriva lite här och sen krya ner i hans famn och bara mysa.

vi hörs!

puss / cajsa


thinking of you

har precis ätit supergod mat! och sitter här och är mätt som en plätt.. :)

igår kom hilla hit för att mysa och kolla film. men fösrt på dagen var mammas kompis här och som tur var kunde hon hjälpa mig med min stickning.. jag är färdig med min första vante, bara en kvar! :) vid middag kom hilla och åt med oss alla, sen blev det filmen "sommaren med göran", baka kladdkaka, mosa mumsmus i älskling ansikte, chips & dipp, filmen "flickan som lekte med elden" och hilla gick vid halv 12. då gjorde jag & älskling oss i ordning för sängen.

idag har älskling haft match, jag har pluggat färdigt min engelska. super bra att ha det gjort! den har legat och tyngt ner ett tag nu men nu är jag äntligen klar, med mammas hjälp! storstädat mitt rum, så nu är det fräscht igen, duschat länge. och just nu väntar jag bara på att min sötnos ska komma, men han kommer inte förren vid halv 8. :)

ikväll blir det kolla wallander och sen sova själv.. imorgon är det skolan också, det är en jobbig vecka nu innan lovet. jobba kvar efter skolan några dagar, till stockholm onsdag.. på torsdag kommer kusinen och stannar till söndag, tror jag? :) sen fyller min syster 14 på fredag :)

nu ska jag läsa och kolla tv.. kanske kolla igenom mitt tal.. jag vet inte.

vi hörs senare

puss / cajsa

i know you want me

hade hel dag slöjd i skolan idag och det var väldigt kul. och jag började på att sticka mina vantar idag och har kommit väldigt långt! fast jag kände mig ibland som en tant som satt på en stol och stickade på ett par vantar! men dom blir super fina, ett par lovika vantar! :)

har ätit hos älskling och sover här i natt, i hans nya säng.

vi hörs imorgon, ska kolla tv och mysa med min älskling nu!


puss / cajsa

godnatt

vi fikade med te/saft och bullar, stora och ny bakta bullar :) kom hem vid 8 och då hoppade jag in i duschen. och nu ska jag sova, eller jag ska lägga mig i sängen och läsa min bok. den är grymt bra!

fick inte träffa min älskling idag. men hoppas på att få göra det imorgon.

godnatt alla :)

puss / cajsa


åt samma håll

nu, eller snart ska jag och mamma åka till hennes kompis och fika. men först måste jag gå på toa.

jag måste bara säga att jag har kommit grymt långt på mitt svenska arbeta, vi ska skriva ett tal. och det går väldigt bra. och jag är nöjd med mitt ämne! ni kanske får se lite smakprov senare!

vi hörs när jag kommer hem!

puss / cajsa

love, kärlek, love, kärlek

tänkte jag skulle skriva några rader men vad ska jag skriva om.. inget är bra just nu! jag orkar inte! jag vill inte! jag är trött. behöver sova. behöver kärlek. behöver någon som lyssnar när jag vill berätta. någon som inte tvingar mig att berätta. någon som respekterar mig för den jag är. någon som torkar mina tårar på kinderna. och håller min hand och säger det kommer bli bra. "jag finns här!" jag behöver dig. ja, just du! som just nu inte finns. vart är du? vem är du?

puss / cajsa

bromsa är ett täcken på svaghet

onsdag idag och mitten på skolan veckan, nu är det bara två dagar kvar innan helg. skönt :) skolan gick bra fast det var en lång dag, stannade efter skolan och jobbade med produktionen.. mycket att göra.. :/

jag har träffat min älskling som jag saknade mkt! och även nu. men jag får längta tills i morgon. :)

hade tänkt plugga nu men min data ville inte det, den fick inte damp. så jag får plugga mkt i morgon, men jag ska inte vara med på idrotten och då ska jag stanna i skolan och jobba.. fast jag vill vara med på idrotten.. fast jag får inte som att jag skulle kunna få ett slag i magen av det vi ska göra i morgon. och får jag ett slag som träffar mjälten kan jag dö.. eller iaf få en blödning.. :/ och det vill vi inte!

jag vill ha helg och sen vill jag ha lov! jag vill ha lov nu. jag behöver det!

vi hörs

puss / cajsa

det blir inte alltid som man tänkt sig

just nu sitter jag och ska äta min semla jag fick av mamma, är hemma själv och jag tycker inte det är kul.. alla är borta. tråkigt!

igår ringde min doktor. det var öppen mottagning där man skulle ta blodprov och jag hoppas att det inte ska vara nåt fel. jag orkar inte det! men iaf mamma och jag åkte till sjukhuset och en tjej tog blodprov på mig och efter det så åkte vi till Friskis för att låsa mitt träning kort! mamma skjutsade mig till älskling sen och där spenderade jag hela kvällen. supermysigt.

idag var det skola, jag har gjort klar min NO och engelskan. är nöjd med det. fast det finns fortfarande en massa att göra.. och nu dra produktionen igår på riktigt också. det är så att alla nior på Mimer gör en teater på vårterminen. och nu är det min klass tur.. jag tänker inte riktigt avslöja vad vi ska göra än.. men alla roller är satta och jag har en roll men inte alls någon stor. och jag är ganska nöjd med den. så nu blir det mkt med det också. så imorgon måste jag nog stanna kvar efter skolan.. :/

jag har inte alls mkt mer att berätta. nu ska jag äta upp min semla och titta på tv!

vi hörs

puss / cajsa


too lost in you

glad alla hjärtans dag!

började med att vakna tidigt för älskling skulle iväg på match i uppsala. men jag somnade om och vaknade halv 10. åt frukost, duchsade och fixade mig. mamma och jag bestämde oss för att åka till Ikea i uppsala! vi gick på ikea ett tag och köpte lite bra och ha saker.. jag köpte en massa ljus, håller på och fixar i mitt rum. men jag har inte riktigt bestämt hur jag vill ha det! vill iaf göra om. :) sen gick vi in på skopunkten och jag hittade 2 par skor för bara 150:- :) sen gick vi in på stadium och där hittade jag min efterlängtade gympa skor! ville ha svarta men vita var super snygga så dom blev det!

sen kom min älskling hit och han fick sin alla hjärtans dag present, en nalle och ett hjärta som det står "i love you" på och sen en choklad ask! och jag fick ett super fint berlockarmband av han! jag älskar det. kommer bild någon det, även det jag shoppat. jag trodde jag skulle få mysa med min älskling idag men han var tvungen att åka hem, lite tråkigt! :(

nu ska jag dricka te och äta kladdkaka med mamma. imorgon blir det skola...

puss / cajsa

never say never

varför ska det vara så svårt att visa att men finns för någon när man själv gråter krokodil tårar när han berättar?

varför kan inte jag vara stark och kunna säga att det kommer bli bra..

varför måste jag vara så känslig? varför?

hur kan det gör så ont i magen och i hjärtat när jag ser han lida så mkt som han gör?

bara jag tänker på det så gråter jag..

varför just du älskling?

inför dig är jag stark och säger att det kommer bli bra.

men när jag vänder ryggen till så gråter jag som en bebis.. och känner mig maktlös!

älskling jag ska göra allt för dig & du vet att jag älskar dig för den du är!

jag stöttar dig i det här.


puss / cajsa

meet me halfway

gick ner på stan med hilla. kollade runt lite och hittade ett par paljett tights i grå, super snyggt till en svart klänning/tunika. jag betalade 50:- för dom men dom hade egentligen kostat 400:-... :) när jag kom hem så var frida, william, sara och ellen här på fika. myspys. och när dom åkte så kom jenna, och småsystrar för vi skulle ha våran tacokväll med kladdkaka till efterrätt! supermysigt.

just nu är jag inte alls social, men ska snart tvinga älskling och kolla melodifestivalen med dom! hoppas det går bra :)

ikväll sover vi hos mig, bara för att han har match imorgon. tidigt!! jag kände inte för att gå upp super tidigt för att gå hem och lägga mig i min säng.. och då bestämde vi att sova här inatt! imorgon är det alla hjärtans dag också! jag har köpt en super söt present till min älskling! men vi ska mysa med kladdkaka och varandra imorgon!

vi hörs.

puss / cajsa


jag kan inte säga nej.

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit

Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv

Tänk dig en värld som rasar

Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
.


puss / cajsa

stupid in love



pappa kom förbi med en ros, som för tidig alla hjärtans dag present! det var väldigt gulligt av han! tack för rosen pappa. (L)

det blev en lång promenad idag, hela vägen upp till lillasysters dagis på flygfältet. bara för att hämta mitt usb-minne. sen in på flygfyren och köpa gott till ikväll! :)

just nu har jag hicka som inte vill försvinna.. :( ska snart hoppa in i duschen. jag hoppas mamma kommer hem snart, börjar bli lite hungrig! jag vet inte hur kvällen ser ut, hilla vill inte vara på sms och så.. men om det inte blir titta film ska jag och älskling mysa med chips och dipp tror jag. myspys!

imorgon ska jag upp tidigt, för att jag ska söka sommarjobb på flygfyren! :)

puss / cajsa


skönt att vara hemma!

jag är i stortsätt klar med NO:n. och det känns skönt. jag har en sak kvar och det är att rita lite saker. men det kan jag göra senare. jag funderar på att gå ner till Lommaren där en del av min skola är.. det är frilusftdag. och jag får inte vara med! :) men en promenad ner och äta lunch kanske jag ska göra!

mamma ringde tidigare och sa att doktorn skulle ringa på måndag och prata om min levervärden.. dom kan ha skadats efter att jag har haft körtelfeber..

nej nu ska jag fixa mig och kanske gå ner till lommaren!

ikväll blir det kanske film med hilla och underbara killar! våra killar :)

vi hörs senare!

puss / cajsa

inlägg: 192

jag har varit hemma idag från skolan.. det var nationella och jag ska göra omproven på svenskan. så jag har pluggat hemma idag, NO! och det gick väldigt bra. jag tycker det är kul. sen har jag lunchat med pappa. när jag kom hem sov jag och älskling två timmar i min säng. vid halv 3 skulle jag göra en sak..

och efter det gick jag till mammas jobb för att göra gymnasie ansökan. men jag såg att ett av mina betyg inte stämmer. jag vet att det blev fel i höstas då vi fick våra betyg innan jullovet. jag har VG i bild men det blev fel och det står att jag har G. men vi har löst det nu! :)

just nu ligger älsklingen i min säng men han ska snart åka och träna.. men han kommer tillbaka sen och sover här. jag ska nu kolla tv. är ledig i morgon också. alla i skolan har friluftsdag och jag kan inte vara med. så det blir vara hemma och plugga!

vi hörs imorogn! :)

puss / cajsa


hos dig är jag underbar

jag har ny design och den är verkligen super snygg! tack emma!

idag var det första dagen jag gick i skolan hela dagen. och för engångs skull så tyckte jag att jag var kul och spännande att gå till skolan! det var länge sen jag tyckte det var kul i skolan, men idag var det kul. kanske för att jag och hilla skrattade oss igenom dagen! :) lite tråkigt var det kanske som att efter jag har varit sjuk så blir det lite arbeten som ligger och väntar på en. men jag är hemma imorgon och på fredag så kan jag plugga då!

efter skolan gick jag hem till hilla för att hon ville rensa sin garderob och jag fick lite kläder med mig hem! tack gullet! sen har jag träffat min älskade. och efter maten åkte vi till jenna för att fika! så nu har jag nya filmer, men usb-minnet är hos henne fortfarande! fast det slutade inte så bra, men krya på dig lillasyster!

nu ska jag kolla tv och sen prata lite med älskling i telefonen. sen blir det sova... själv. det känns inte så bra. men jag får stå ut! :)

godnatt på er alla. sov så gott!

puss / cajsa


allt känns kanon!

idag var jag i skolan för första gången på länge.. eller jag kom till skolan efter lunch! men det gick bra, var faktiskt ganska kul att komma tillbaka! efter skolan följde hilla med hem och kolla film! mysmys.

just nu sitter jag och älskling och kolla tv. ska snart stänga ner datan och mysa! men måste blogga först :)

imorgon blir det en hel dag skola! hoppas bara att jag orkar det.

emma håller på att designa om min blogg också, den blir superfin! :)

vi hörs imorgon! då kommer det super snygga bilder hilla har tagit på mig! :)


puss / cajsa

ingenting eller allt!

måndag idag och jag har varit hemma från skolan.. det var idag det kändes tråkigt. jag sa till mig själv, "jaha vad gör jag nu då?" men jag kom inte på något, så det blev att sitta vid datan.. men som tur är så går tiden väldigt fort då.. :)
men sen åkte jag och mamma ner på stan för att kolla lite affärer. det blev lite kläder med mig hem, kofta, 2 tröjor, 2 par leggings. tack mamma!

älskling och jag bestämde oss för att gå och äta pizza idag, så det fick bli en onyttig middag. men gott var det! :)

jag ska nu göra mig i ordning för att krypa ner i sängen med min älskling som sover här i natt!

det blir ingen skola i morgon heller.. det är också nationella, men min svenska lärare och mamma&jag har bestämt att jag inte skulle göra det i morgon eller på torsdag.. men jag ska göra nationella sen! :)

puss / cajsa



du hör aldrig av dig.. och jag orkar inte springa efter dig länge.

funderingar, funderingar och funderingar.. jobbiga tankar är det som snurrar i mitt huvud. om verkligen allt. känner mig inte alls pigg. och inget hjälper. vara hemma själv gör saken bara värre.. skulle behöva sällsap.. menmen :/

varför just nu? varför just jag?

nu ska jag tänka för mig själv.. musiken och jag ska tänka och försöka komma fram till något vettigt svar!

hellst vill jag ha min älskling här, men han har match och jag får inte gå och kolla.. som att jag fortfarande är sjuk.

det blir ingen skolan imorgon..

vi hörs!

puss / cajsa

down.

jag skrev ett inlägg men raderade det.. jag vet inte vad jag ska skriva om. jag kan berätta att min hals känns bättre, ibland kan det gör jätte ont och ibland känns det inte alls. jag är fortfarande trött och blir trött efter att ha gjort något. men det är ju en följd av körtelfeber.

idag har jag inte alls gjort mkt, kolla film med älskling. duschat, ätit god mat och ska pakca mina saker och snart åka till mitt hjärta och sova där inatt!

ha en bra kväll!

puss / cajsa


aldrig vill det ta slut..

jag försökte skriva ett inlägg igår.. men inlägget vill inte publiceras.. så jag skriver ett nu. jag vet, bloggen har legat på noll den senaste veckan. men jag har inte orkat sitta vid datan. jag har legat i min eller mammas säng och kollat tv den senaste veckan.. körtelfebern har tagit livet av mig! jag är så trött på den nu. jag vill bara att den ska försvinna!

även om jag bara har legat i sängen så har det hänt en hel del också, jag och älskling har haft 8 månader tsm! pappa, jag&syster + min älskling och syster bästavän gick på bio, "snabba cash" ist för att åka till uppsala och bada. filmen var bra lite konstig! filmkväll hemma hos hilla, med bra filmer, våra pojkvänner, godis & chips! supermys. ett besök på sjukhuset.. mellan lördag kväll och söndag kväll hade jag bara fått i mig 4 dl vatten, så jag var ganska uttorkad. då blev det åka till akuten.. blodprov, halsprov och till slut blev det dropp och totalt 4 timmar på akuten.. jag har knarkat ibumetin.. men det var det ända som hjälpte mot smärtan. jag måste dricka minst en liter vatten om dan och med en hals som gick vill.. så behöver man knarka verktabletter..

men det lyckliga är att jag börjar känna mig bättre i halsen. igår fick jag i mig pasta och idag har jag ätit fil och flingor! utan problem.. jag är lycklig för att det börjar gå över. nu hoppas jag bara det gå åt rätt håll hela tiden! för det börjar bli tröttsamt att ligga hemma hela dagarna.. jag lovar jag kan varje program på teven nu, jag vill tillbaka till verkligenheten! 

även om jag börjar känna mig bättre i halsen är jag inte helt tillbaka. jag orkar nästan ingenting. svettas så fort jag gör något. och känner mig hela tiden trött! men bara det halsonda går över så är jag på väg åt rätt håll. mamma säger att jag bara inte får överanstränga mig! får se om det går bra! känner jag mig själv rätt, kommer jag köra på i ett för högt tempo.. men jag får ta det lugnt!

vi hörs!

puss / cajsa


en hemsk vecka som aldrig vill ta slut!!

bloggen har verkligen legat på noll senaste veckan.. men det är för att jag har legat hemma med körtelfeber. jag har ont hela tiden och inget hjälper..

det som har hänt är väl att jag och älskling hade 8 månader i fredags.. pappa, jag&syster och bästavän/pojkvän skulle ha åkt till uppsala och badat men som att jag är sjuk så ställde vi in det! men ist gick vi på bio, "snabba cash". den var helt okej.. men jag hade så ont att jag till slut inte orkade koncentrera mig på filmen. men den var bra! jag och älskling var hos hilla på lördag kvällen.. läskig film, godis, läsk och pojkvänner! :) super mys!

sen på söndagen så blev det ett 4 timmars besök på akuten.. undersökning och fick dropp! kände mig lite bättre efter det. men hade fortfarande lika ont!

jag gör inget mer än att sova, kolla tv, försöker få i mig en liter vatten.. äter verktabletter för mkt.. men jag har inte ont då! nu ska jag vila och dricka!

halsen gör ont, magen, huvudet.. åhhhh jag är verkligen jätte hungrig, jag vill ha mat! det är det jag längtar tills när jag har blivit frisk!

vi hörs sen när jag orkar..

puss / cajsa


RSS 2.0