I AM A REDHEAD.


rödhårig♥
skolan rullar på, jag är trött. men har ett soft schema. bara en dag då jag behöver gå upp kvart över 5. lyckig! annars snurrar tänkarna på allt möjligt.. men med hjälp av min underbart bra bästis så löser jag nog det här också! imorgon jobbar jag 17-23, inventering! har planerat en rolig sak jag längtar tills nästa vecka. nu ska jag hoppa i säng och kanske läsa några sidor av min nya bok jag fick av mamma igår. btw, jag har klarat engelskan nu också. ingen rester och en sten från axlarna föll.
love

HEY YOU, I LOVE YOUR SOUL


jag har fortfarande sommarlov och det har jag verkligen njutit av med att inte göra ett dugg på dagarna. hade i tisdags frisörsalong hemma hos kusin, då pappa, kusinens flickvän + dotter, kompis till kusinen och faster blev klippt och jag fick middag på arena efteråt. onsdagen spenderade jag några timmar på mammas jobb och fick faktisk lite engelska plugg gjort. fikade med far min plus syster. tog en sväng till skolan igår för att göra om ett prov, vet inte alls hur det gick. men det blev mycket buss åkande iaf. på kvällen hade jag frisörsalong hemma hos mammas kompis då jag klippte 3 stycken! dagen idag har jag spenderat med dom två finaste personerna i mitt liv. shopping och fika på stan. mellan allt detta har jag haft fint sovsällskap. sovit bort för många timmar och kollat tv så jag kan alla programmens ordning på vissa kanaler ;)

jag tänkte att jag snart ska hoppa i säng eftersom jag jobbar imorgon.. dock ett kort pass bara, efter blir det fika hos Karin och kanske bio på kvällen med min syster ♥

DU FÖRSVANN LIKA SNABBT SOM SOMMAREN.


SONGS IN MY HEART


två av de saker jag fick med mig hem från täbban idag.

söndagen hängde jag med micke, framför film och sov en hel del! idag tänkte jag att jag skulle ställa klockan, men somnade om... var iaf duktig och sprang spåret och gjode en del övningar när jag kom hem! åkte med emmis till täby. hennes snälla pappa kom och hämtade oss så vi slapp åka med för fulla bussar :)
ikväll är de bara mamma och jag hemma, syster är på Åland. senare kväll kommer micke! ♥

HOLLYWOOD


lördagen spenderade jag med micke, och en stund på sjukhuset eftersom att jag redan i fredgas fick utslag på hela kroppen och det kliade något enormt. fick någon tablett och idag är det faktiskt bättre! sen åkte jag, emma och syster in till Stockholm för att spendera några timmar på The Voice.

THE LAST SUMMER


igår var jag bara hemma hela dagen, kollade en massa film och sov. på kvällen övningskörde jag med mamma och det gick faktiskt väldigt bra! mot kvällen kom en väldigt fin kille och gjorde mig sällskap!
idag har jag degat i soffan, duschat, damsugit! väntar just nu på att mamma och syster ska komma hem! vet inte alls vad som händer ikväll, ska nog ringa emmis. ♥

RINGAR PÅ VATTNET.


grattis på födelsedagen älskade du! ♥

det kommer alltid att vara du och jag mot världen, bara de att vi är på olika platser just nu. jag önskar bara att livet inte var så orättvist. men jag vet att du har det bra där upp! och att du håller min hand hela tiden.

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER, STÅR JAG HÄR MED TOMMA HÄNDER. LÄNGTAN EFTER NÅGOT SOM KAN RÄDDA MIG.


härlig måndag med emmis i biomörkret. och baksmällan 2 var grym.. du borde verkligen se den!

igår mötte syster och jag upp faster för en lunch på Ett Glas! mycket trevligt och gott! efter det sov jag framför en eller två filmer med syster. och mös med emmis på kvällen och hade fint sovsällskap.


IBLAND UNDRAR JAG HUR LÅNGT MAN KAN GÅ UTAN ATT DET GÖR ONT?!


en bild från sommaren på mig och emmis

usch vad dålig jag är på att hänga på bloggen. men den senaste veckan har jag hängt på jobbet i stort sätt varje dag.. men nu är jag ledig om dom inte behöver mig. har haft fint sov sällskap flera dagar. inte träffat emmis på flera dagar.. men ikväll ska hon och jag ha date i bio mörkret tillsammans med baksmällan 2. jag är också inne på 4 dagen med ont i halsen.. fy!
idag har jag varit duktig och städat hela lägenheten och bäddat rent i sängen.. ska nu hoppa in i duschen sen snygga till mig inför kvällens date.. ♥ ha en fin kväll!

BLUE JEANS

lite shopping från sommaren...

mina super sköna träskor.

en söt blus.

en norlaender kofta jag fyndat på loppis..

igår blev det en heldag shopping i Kista Centrum med mamma och syster. som ni ser blev det ny jacka, halsdukar, skor, poncho och andra basplagg.

JAG VILL GÖRA EN NY INOM EN SNAR FRAMTID.


FUCK.MY.LIFE

...

JAG DRUNKNAR I DINA ÖGON..


sen sist har jag hängt på stranden med fina människor. träffat roligt folk tillsammans med emmis. loppis och sväng på stan med emmis och mamma. jobbat, jobbat, och jobbat! hängt framför en massa filmer både själv och med sällskap. varit på födelsedags fest hos Katja. en lång kväll med mycket folk och underbara vänner. ikväll hänger jag och emmis med våra mammor på bilbingo och hoppas på att vinna en lite slant!
nu i veckan jobbar jag ganska mycket.. men är glad över att jag får bli kvar på Willys tills hösten. ett helg och lov jobb är aldrig fel och med mina underbara kollegor kan det inte blir bättre än bäst! ♥

TILLSAMMANS SLÅR VI DOM ALLIHOPPA


sötis

i torsdags åkte lilla familjen in till Stockholm för en hel dag på arosfortet och middag på mongolisk restaurang! vi hade först två timmar på fortet och vi alla var lika trötta efteråt och nöjda med hur mycket poäng vi skrapade ihop! vi kom hem ganska sent men resten av kvällen spenderade vi framför filmer vi hyrt. en mycket mysig dag♥

"I DON´T CARE ANYMORE. I LOVED YOU."


WALKING OM A DREAM


fick ett gulligt sms av min far idag och han undrade om jag ville med ut på sjön och de är klart. ringde emma och ungefär en timme senare var vi på väg ut till vätö mot båten! vi har badat, solat, ätit och bara njutit! underbar dag i solen och de känns nu kan jag tala om. lite små röd kanske.. hihi!
ska snart hoppa in i duschen och sen bara slöa framför film i sängen! jag är ledig i tre dagar nu innan jag jobbar på för fullt igen! ♥

OM MAN ÄNDÅ HADE EN DELETE KNAPP


bilder från i fredags
i fredgas hängde jag och emma på älmstanatta och en sväng utanför blus festivalen! i lördags jobbade jag ett kort pass samt träffade min tjej.. i söndags var jag ledig och min lediga dag spenderade jag på stranden med mamma och syster! och kvällen ute hos rasmus. i måndags jobbade jag ett väldigt kort pass och efter det hämtade mamma mig för stranden några timmar! igår jobbade jag och spenderade någon timme på stan med syster och grillat till middag hemma hos mamma kompis!
LOVE

JU MER DOM SPOTTAR PÅ MIG, DESTO SNABBARE KOMMER JAG BLOMMA.



ALL DAY, ALL NIGHT. WHAT THE F*CK!?




har haft 13 helt underbara dagar ute hos pappa.. vi har fyllt dom med jordgubbs plockning på vätö självplock, båten in till American car show, kvällspromenader med pappa, 5-kamp med släkten plus grillning och mys in på småtimmarna, en massa vattenlek, en sväng till fejan för fika hos en vän till pappa och en båt färd hem i dimman.. detta har vi hunnit med även om jag jobbat 8 dagar av dom här 13!
♥ ibland har jag världens bästa pappa

RSS 2.0