6 månader med sötnos och första advent


älskling och jag har 6 underbara månader idag, ett halvår har gått sen vi blev tsm, 29 maj 2009 den bästa dagen i mitt liv, jag älskar dig robin! <3

idag var jag tvungen att gå upp tidigt, älskling hade match 11 och skulle samlas runt 9, så det var bara gå upp vid 8.. jag fick skjus upp av mammmas kompis till sportcentrum, NIK B-lag vann matchen med 7-1! grattis till er killar, :)
sen har jag och älskling bara legat i min säng och njutit av varandra! råkade somna en stund också, skönt! :)

nej nu måste jag byta lite kläder och fixa mig, ska upp till sportcentrum och äta med sötnos och sen kanske kolla match igen, men vi får se hur det blir med det :)

det är också första advent idag, såå mysigt! och jag måste julpynta lite också, får se om det blir ikväll eller någon dag i veckan..

nu måste jag skynda mig, ikväll sover min favrit hos mig! (L)

puss / cajsa


... :(

jag vet att du ser mig men inte med samma ögon som du gjorde förr.

vad var det som hände? är det verkligen så här du vill ha det?

jag vill inte tro att det är sant. du lämnade oss, jag vet att jag kanske inte är bäst på att visa att jag verkligen älskar dig. men du ska veta att jag gör det, jätte mkt! jag vet också att jag har valt själv att ha det så som det är. Men du valde också att inte göra nåt åt saken. du valde att "hon" skulle bestämma över dig och dina beslut. Är du nöjd?  

Du kommer alltid att vara min pappa, vad som än skulle hända. Och jag vet verkligen inte hur jag ska visa att jag älskar dig och att jag är rädd om dig. Även om ingen vet det så saknar jag dig och det vi hade! Varje gång jag tittar upp mot fönstret där vi bodde tsm, alla 3. Då det var bra! Får jag en klump i halsen och jag vill bara gråta, jag känner hur mina ögon blir vattenfyllda och bara vill sprängas.

Det är en bit av mig som inte finns, ett stort hål i hjärtat. Det är tomt, jag kommer alltid att ha den platsen ledig till dig! Jag vet bara inte om du har kvar samma plats i ditt hjärta åt mig.

Det är hemskt att jag inte vill tro dig när du säger dom tre orden. Men efter att du lämnade oss, så känns det väldigt längt bort. Det är overkligt att höra dig säga det! Jag vill verkligen tro dig när du säger det. Men jag kan inte göra det! Det känns som att du inte menar det på samma sätt som tidigare.

Min egen pappa, hur kunde du?

Varje gång jag ser någon av mina kompisar med deras pappor. Dom skrattar, kramas och umgås. Blir jag så ledsen och arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag vill också ha en pappa som bryr sig. Om vad jag gör? hur det går i skolan? Frågar hur jag mår? Och bara allmänt säger att jag är fin i kväll eller att jag är duktig! Men jag tror aldrig att jag hört det från min pappa. Eller så var det så länge sen att jag inte kommer ihåg.

Det spelar nog ingen roll hur mkt jag skulle skriva för du skulle ändå inte förstå vad jag menar! Det kommer alltid att vara svårt att acceptera det som hänt. Men ibland känns det som att du redan har gjort det. Men jag kanske har fel?

puss / din älsta dotter cajsa


miss you


trött är bara mitt förnamn, jag har inte sovit så mkt i natt, och jag vet inte varför. men det känns som att mina ben springer fast jag liger still, det var svårt att slappna av. jag vet inte vad felet var, men jag har sovit oroligt! det hade älsklingen också gjort, det smittade nog.

jag har verkligen inte lust eller ork att blogg, jag vet inte jag ska skriva om.. men min dag började ganska bra, eller nej det gjorde den inte. vaknade av att min katt spyr i mitt rum, och det har han gjort nu i 3 dagar, och jag vet inte vad felet är.. han gör det bara i mitt rum! stackarn.. någon som vet vad det kan vara för fel? kommentera gärna då! sen har jag bara legat i sängen, trött är jag. jag har också damsugit mitt rum och badat/duschat! så känner mig lite fräsch iaf! :) 
jag får inte glömma att jag kollade på film med mamma idag, det var länge sen, super mysigt, tack! (L)

just nu har jag jättetråkigt, väntar på att älskling ska jobba klart. är hemma själv också :(

jag kanske bloggar när jag kommer hem till min sötnos, måste bara säga att vi har 6 månader i morgon, (L)

puss / cajsa


jag har ont, överallt!

kom hem för precis 20 minuter sen, och nu ligger jag i soffan och har lånat mammas datan. jag har så j*ävla ont i ryggen efter en hel dag i köket! för vi 9:or på mimer har haft en showkväll, nästan som wallmans. allt har varit hel underbart!

tack alla klasskompisar och klasslärare, HHK-lärare och köks personal!! utan er hade vi inte kunna gjort detta tsm! jag är helt säker på att alla hade en underbar kväll med bra musik, god mat och skratt! och vi har fått ihop en massa pengar också, och det är ju bara ett plus i kanten! :)

min dag har i övrigt varit bra, trött och seg. ont i huvudet, fötterna, ryggen jag skulle kunna säga hela kroppen! fyf*an!! :( nej snart ska jag gå in i duschen och sen kommer älsking och då ska jag krypa ner i sängen med han! super mysigt! (L)

puss / cajsa


lussebullar och pluggning!

just nu sitter jag i älsklingens sägn och "lyssnar" på när han försöker plugga svenska, han har prov i morogn, lycka till sötnos!

jag vet att jag inte bloggade igår, gårdagen var konstig..

idag är det torsdag och snart är det helg, sååå skönt. men vi får inte glömma bort wallmans imorgon.. det kommer bli stressigt och så, men det kommer säkert gå bra!

nej nu ska jag hjälpa min sötaste att plugga! jag måste också plugga men orkar inte det! ska försöka göra lite i helgen och sen nästa vecka..

puss / cajsa

det måste vara en dröm?

natten var verkligen jätte jobbig, det var svårt att somna och sen när jag visst somna låg jag och vred och vände. jag saknde min sötnos jätte mkt. jag kände att jag behövde att varmt bröst att vila mig mot, en famn att gråta i.


tisdag = fisk till lunch.. fast det var okej idag. :) skolan var väl okej, lite stressigt in för "wallmans" men det ska nog gå bra. det är på fredag, typ snart ju.... ;o stressigt!! ja, det ska nog fixa sig! efter skolan mött jag min sötaste vid norrköp, för vi skulle ner på stan och fika med min pappa. mysigt!

just nu sitter vi i min säng och kollar "One Tree Hill". och ikväll måste jag nog plugga lite som att jag inte gjore det igår..

puss / cajsa


jag älskar min pojkvän

lediga idag, skönt! :D jag har verkilgen inte alls gjort mkt idag.. snart ska jag träna medel pass med elsa.

jag har verkligen inget att berätta, onödigt inlägg.

vi hörs.

puss / cajsa

sötnos.

söndag idag och för många är det sista dagen på helgen, men inte för mig. vi är lediga i morgon, lärarna har stidie dag tror jag. och det är så skönt med en extra dag helg! så ikväll ska jag mysa med min sötnos.

jag har spenderat dagen i sängen med min älsking, så som våra söndagar brukar se ut.. :) och sen har jag varit dukigt att plugga, jag har kommit ganska långt med min so och det är skönt. tack mamma för hjälpen! :)

nej nu ska jag och älsking äta en massa godis och mysa!

puss / cajsa

du lämnade ett stort hål efter dig.

kom precis hem efter att ha varit och köpt godis med syster. snart ska jag och syster kolla tv och mysa! det var riktigt länge sen!! jag har saknat det... (L)

jag somnade med ont i magen och vaknade av att jag svettades och mådde lilla.. men att se älsking sova så sött bredvid mig fick mig att tänka på annat och glömma bort det dåligt!
jag har varit duktig och varit ute och sprungit och sedan gjort lite övningar, duschat länge och suttit vid datan. jag måste säga att min mamma gör världens godaste potatisgratäng! :)

älsking kommer sent till mig ikväll, han har borta match. jag hoppas det gick bra! (L)

imorogn måste jag försöka plugga och sova länge med min älskling.

nej nu ska jag tvinga syster att kolla tv med mig!

puss / cajsa

fredagsmys med min sötnos

fredag idag och jag mår hur bra som hellst! och jag kan inte svara på varför?! men jag känner mig lycklig och glad! kanske kan det vara för att det är fredag = helg och vi är lediga på måndag! det ska bli så skönt med en extra dag helg! fast jag måste plugga..

idag ar skolan varit toppen vi har skrattat oss genom dagen! och det är det bästa som finns. idag var det sisita gången jag var hos min sjukgymnast, lite tråkigt men min rygg har blivit så mkt bättre så jag behöver inte gå hos henne mer.

jag har ätit tacos hos min älsking och nu sitter jag i hans säng med datan i knät. ikäll blir det hockey, robins bror spelar och sen har älsking träning så jag får sitta i ishallen och frysa.. haha :) sen efter ska vi hem till älskling och sova. jag vet inte men älsking sa nåt om att vi skulle kolla film. :)

nej nu ska jag vara social med min sötnos!

jag bloggar i morgon om jag inte gör det i natt.. :)

puss / cajsa

en dålig dag blev en bra dag!

förlåtförlåt jag vet att jag inte har bloggat på nästan en vecka. men det blir så när det är mkt i skolan och då har jag inte tid. men jag lovar att bättra mig. jag har knappt suttit vid datan heller så då har det inte blivit mkt bloggning. men jag kommer bättra mig! :)

min vecka har verkligen var upp ena dagen och sedan ner andra.. humörsvängningar kan man också säga.. :/ det har varit mkt i skolan, flera stora arbeten som ska vara inne samma dag och då blir det mkt i skolan. och om en vecka så ska vi i 9:an på mimer ha en föreställning typ som wallmans så det har varit mkt med den också.. men om en vecka är det över! såå skönt ska det bli.. jag har också jobbat, barnvakt åt sötnosarna Wilbur och Bill. och tjänat en massa pengar, dom blir till julklappar tror jag.. och jag kanske ska jobba på lördag igen och tjäna mer pengar!

det har vart ett onödigt inlägg menmen.. jag ska bli bättre på att blogga eller det är bara så att tiden inte riktigt räcker till!

puss / cajsa

pannkakor och kladdkaka

lördag i dag och det bästa med lördagar är att jag får vakna bredvid min älsking. det är såååå mysigt!

matchen igår vanns av NIK, 3-1. och sen satt jag på en bänk och frös samtidigt jag tittade på robins träning. när vi kom hem kröp vi ner under täcket med filmen "get smart" på tv:n.

idag har min älsking varit och klippts sig, det blev riktigt snyggt. och jag har varit duktig och storstädat mitt rum samt mitt badrum. så nu är det super fint! sen har jag och älskling mest myst i soffan..

nej nu måste jag hjälpa min älsking att baka kladdkaka innan han bränner upp hela köket.. :)

snart kommer hilla också, vi ska göra pannkakor och mysa med en bra film!

vi hörs kanske ikväll när jag har kommit hem till älsking!

puss / cajsa

fredagen den 13

fredagen den 13 är det idag. det är lite läskigt men jag tror inte på allt som andra säger.. min dag har varit bra. skolan har gått super bra och jag har pluggat på :) ikväll blir det hockey med älskling! super mysigt (L)

snart kommer älskling och hämtar mig, ska hem till han snabbt innan :)

vi hörs imorgon.

puss / cajsa

jag har sveriges underbaraste pojkvän. (L)

just nu sitter älsking och jag i min säng och äter chips! mums :)

igår orkarde inte jag blogga igår, inget var bra. men träningen gick iaf bra!

idag har jag tagit vaccin... det gör ont i armen. och jag vill inte bli sjuk.

nej nu ska jag mysa med min underbara pojkvän.

puss / cajsa

min älskling fyller år



IDAG FYLLER MIN ÄLSKLING 18 ÅR.

GRATTIS TILL MIN SÖTNOS.

jag älskar dig.

puss / cajsa

det känns bara för bra ibland!

jag orkade inte blogga igår.. vet egentilgen inte varför, men så var det! men min måndag var bra, tränade dubbel pass på friskis med elsa. var helt slut körd efter all träning! och sen på kvällen träffade jag älsking.

idag är det tisdag och skoldagen har rullat på bra! varit en seg dag.

MIN ÄSLKING FYLLER 18 ÅR IDAG! GRATTIS TILL DIG. (L)

så min kväll blir hemma hos han, med hans familj och släkt. lite nervörs för att träffa släkten, men det ska nog gå bra!

puss / cajsa

jag vart rädd..

jag drömde om dig i natt. allt var bra. ingen sjukdom eller döligt!
allt var bra och inget hade hänt.
jag saknar tiderna med dig.

jimmy sundström, du finns i mitt hjärta. föralltid!

puss / en rädd cajsa

hockey ikväll

söndag idag och helgen är snart slut. men min helg har varit underbar med min älskling.

ikväll ska jag jag kolla hockey, min älskling spelar :) jag fick med mig syster som sällskap! :)

jag har inte så mkt mer att säga, men vi hörs imorogn efter skolan..

puss / cajsa

en underbar lördag.

dagen började super bra, vaknade bredvid min älskling. det är det bästa som finns. vi bestämde oss för att gå ner på stan, han ville köpa en fasrdag present till sin pappa, gulligt. själv tror jag bara att jag ringer eller skickar ett sms till han!

jag har också träffat underbara frida, om jag har saknat väldigt mkt! (L)

sen har jag ätit en underbart god middag, tack mamma för en jätte god middag! :D

jag måste också säga att jag saknar min emma, som jag inte har träffat på flera veckor! det är jobbigt, måste verkligen prata med dig! jag behöver dig älsking! om du läser, ring mig, (L)

nu ska jag och älsking kolla film och mysa!

puss/ cajsa


fredagsmys med älsking.

idag är det fredag och det betyder helg!! det är sååå skönt.. :D skolna har varit riktigt rolig idag :) vi fick sluta tidigar och sen har alla 9:or fått en bok av sklan så vi var ner på roslagsenbokhandel.. och jag valde "P.S jag älsakr dig" samma som fanny. jag måste säga att vi är väldigt lika.. :)

sen har jag bakat kladdkaka och muffins som vi ska äta och kolla på idol. :) jag har också lagat maten, kyckling och potatisklyftor :) det var gott.

nej jag tror att jag och älskling snart ska åka och köpa godis, men vi hörs imorgon :)

puss / cajsa


en dröm...

gymnasiet var helt underbart. allt kändes bra, men det är lite läskigt att vara yngst och en helt ny skola. men att gå frisör där skulle känns underbart. det är en dröm att gå där.

min torsdag har varit bra, skolan och så tror skolsyster att jag kanske har urinvägsinfektion.. :( och sen var idtotten väldigt rolig.. :)

imorgon är det fredag och det innebär helg!! imorgon ska jag bjuda älskling på middag, kyckling och potatis klyftor :)

jag verkligen måste ner på stan i helgen, älskling fyller år snart! det är bara några dagar kvar.. vad ska man köpa?

nej nu ska jag kolla tv och sen försöka sova..

puss / cajsa

4 november

idag är det onsdag och mitten av skolveckan. det känns lite sådär.. men ända bra! kunde inte somna igår så är väldigt trött just nu, det får bil ett snabbt och kort inlägg. jag ska nu lägga mig i min säng och mysa med min älskling!!

imorgon är det först skola och sen ska jag till Åkersberga med mamma, fanny och hennes mamma :) vi ska kolla på ett gymnasium. bara för att fanny och jag ska gå frisör tillsammans :)

men vi hörs imorgon innan vi åker :)

puss / cajsa

mitt hjärta slår för dig!


du är den jag älskar mest av allt. du är den som får mig att må bra! du är det som får mig att vara lycklig.

robin max beausang du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

hjärtat jag älskar dig!

nu ska jag ta det lugnt och dricka te

nu ska jag kolla på andra avenyn och dricka te. min dag har varit fylld med känslor och tårar och kansek något skratt. ett matte test, det gick gansak bra! jag vet inte men jag har inget viktigt att blogg om.

jag saknar min älskling! bara för mkt. jag får inte träffa han i dag. det gör ont! jag behöver dig älskling! (L)

vi hörs, det kommer lite bilder imorgon tror jag.

puss / cajsa


2 november

just nu blåser det storm utan för mitt fönster. och jag ska snart gå ut i det för att gå hem till min älskling! fast det ska bli mysigt att gå hand i hand och prata om allt eller inget! (L)
jag måste bara säga att min helt var helt fantastisk med en massa svullande av chips, läsk och en massa god mat! jag har en helt underbar släkt, som alltid finns där i alla lägen. vad som än händer så finns dom alltid där och älskar mig för den jag är! jag älskar er alla nere i snösvad! <3
idag är det måndag och första dagen efter november lovet! jag vaknade pigg och ganska glad. dagen gick fort och efter skolan gick jag och fanny ner på stan.. sen har jag haft utvecklingssamtal. det gick bra!!
nu ska jag sätta på mig min jacka för att sedan gå hand i hand med älskling hem till han! (L)
puss / cajsa

älskling är sötaste

jag bloggar imorgon, har saknat min älskling för mkt, så jag ska mysa med han nu!!

men jag har haft en helt underbar helg :)

puss / cajsa

RSS 2.0