God jul alla fina!


fuckface.

f
har införskaffat mig lite nya små grejor som alltid kan vara bra att ha.

det är redan julafton imorgon.


jag har spenderat några timmar på jobbet idag och sen bara hemma och är så sjukt trött att jag nästan vill gå och lägga mig. det måste ha varit en jobbig dag helt enklet. men måste ju bara vaken tills julskinkan är klar!
nu är det verkligen inte långt kvar till julafton och jag har ingen julkänsla.

i don´t play hard to get. i am hard to get.


jag är verkligen riktigt dålig på att sitta vid datorn för att blogg.. så under min dator fria tid har jag hunnit med en massa tror jag.. förra helgen var lugn, jag var mest hemma och tog det lugnt. jobbade några timmar och träffade en väldigt saknad extra familj. min måndag var jag hemma eller jag sprang runt på stan och var till sjukhuset två gånger. blodprov och kolla foten.

tisdagen var hur soft som helst i skolan samt att jag blev jag av att det låg snö på backen både måndagen och tisdagen innan det regnade bort. två lektioner då en av dom satt vi och fikade i en och en halv timme.. tränade bobycombat med emmis. samt att M. var här en sväng.
onsdagen var lika med jullov. helt underbart! jultomtar av kamratstödjargruppen samt fin jul present av mentorerna.

vi fick mascara, stjärljus för att vi är stjärnor samt lite godis som är uppätet.
firade även in lovet med att äta på Kina med tjejerna sen sov jag borta. torsdagen spenderade jag i sängen framför film och kvällen först med core träning och sen hemma hos R med en film.

Fjärde advent.

Bara några dagar kvar till julafton och jag har ingen jul känsla..


YOU TELL ME


under veckan som gått har jag hunnit haft min första extension montering på Pella och det blev verkligen hur bra som helst. det kommer blid! på onsdags kvällen färgade jag över mitt sol blekta hår och nu är jag röd igen! hela torsdagen gick åt till att plugga och gjorde klart samhällskunskaps uppgiften samt gjorde klart hälften av svenskan som jag började på igår och gjorde klart idag. på kvällen var saknade M. hos mig och såg film innan vi båda somnade i soffan! idag har jag haft två lektioner och skjutit fram ett prov jag ska göra nästa termin. sitter för tillfället kvar i skolan och väntar på att pappa ska komma snart! ♥

HURGHADA


standard frukost på arlandra


utsikt från hotellet

frukost ♥

dykning ♥


världens bästaste ♥

paradiset ♥


sjöstjärna ♥

jag har haft en helt underbart bra vecka i Egypten! solat, badat och bara sovit. jag tror jag har sovit bort halva veckan man ändå är man lika trött som innan. skönt att komma bort och uppskatta det man har hemma!

VÄLKOMMEN HEM.


Ingenting kvar att hämta hos dig.


Ett ställe långt bort.

Drar hit imorgon bitti. Känns helt okej faktiskt! Puss


jag är med men ändå aldrig riktigt där..


mitt ♥

from now on


det är redan andra advent och det finns ingen snö..

jag har inte skrivit på hela veckan, min vecka lite kort fattat: i tisdags var jag och bästis barnvakt. i onsdags var Loréal i skolan och hade en kurs om permanent. och på eftermiddagen kom Pella för att kolla ut löshår osv. åt middag med min fina Alexandra då det blev mycket skratt och prat! i fredags efter skolan färgade jag håret på viktoria, vet dock inte hur det ser ut nu. eftersom jag åkte hem.. lördagen spenderade jag några timmar med syster på stan och köpte julklappar! och på kvällen var jag, syster och emmis och såg breaking dawn ♥ så sjukt bra film! inatt hade jag sov sällskap och idag har jag jobbat några timmar. och just nu sitter fixar jag en massa inför tisdag! lääääängtar ♥

4/77

Sitter just nu hos Vickan och håller på att färga hennes hår!


RSS 2.0