T-T-T-IISDAAG

skoldagen gick bra och ganska fort, vi hade produktion på förmiddan och på eftermiddagen hade vi på eget arbeta & ingen lärare. skola rullar på och det känns bra, även om det är grymt mycket så känns allt bra. efter skolan gick jag ner på stan för att fika med pappa. jag har idag bokat min ansiktsbehandling jag fick i julas. kollat lite affärer och bara längtat efter sommaren och alla snygga kläder. :) köpte även ett par skor och BUS och lite annat.

jag har även träffat min underbara älskling idag, fick bara träffa han någon timme.. han skulle träna och behöver plugga till körkortet.

idag ska jag gå och lägga mig tidigt, snart faktiskt. jag ska lägga mig i sängen och läsa boken "P.S jag älskar dig!". den boken är grymt bra.

ska fixa mig nu. vi hörs imorgon! godnatt alla söta! ♥

puss / cajsa ♥

VANILLA TWILIGHT

tekniken är klar, duschat är klart och nu blir det titta tv och sen krypa ner undertäcket, jag ska försöka sova tidigt. tyärr blir det själv inatt. jag får sova själv. och det lockar inte alls. hellst vill jag ha älskling vid min sida!

imorgon har vi kanske hel dag produktion, känner mig inte så pepp på det. men det kommer nog bli kul!! efter skolan sen ska jag fika med pappa. var ett tag sen & det är alltid lika mysigt.

vi hörs imorogn

puss / cajsa


10 månader



jag och älskling har 10 månader idag. tänk att vi har varit tillsammans i 10 hela månader. snart ett år. det är så underbart. det finns ingen bättre än han. det finns ingen som är finare än han, han är den finaste jag vet. han är bäst. min älskling du är underbar. föralltid vi två! <3 det finns ingen annan som kan få mig att bli lika lycklig som du kan få mig. 
jag fick halsbandet i fredags som förtidigt 10 månaders present. jag älskar det. bästa och finaste present jag någonsin jag fått! du är speciell sötnos! 

jag älskar dig med hela mitt hjärta.

puss / cajsa


PAPARAZZI

sitter just nu och lyssnar på en massa skön musik. det är verkligen skönt att lyssna på bra låtar när man har för mycket att tänka på. alla bara snurrar men med lite musik i öronen, så känns allt lite enklare. speciellt när det kommer till att plugga. idag har jag bestämt att jag ska bli klar med tekniken som har legat ett tag. men idag ska jag bli klar, jag tänker jobba tills jag är klar!! :)

skolveckan är lugn, men ändå stressig.. har en massa jag måste hinna med på så kort tid!!

nej nu ska jag börja plugga. vi hörs lite senare ikväll!!
 
puss / cajsa

YOU KNOW ME

har mest suttit framför den har burken eller myst med älakling idag, borde kanske pluggat lite. men varför?
ska duscha nu, och sen krypa ner i älskling famn, vi ska lyxa till det med chips och dipp! :) imorgon är det skolan igen, men kort vecka bara 4 dagar. sen är det äntligen lov. påsklov!! :)

puss / cajsa

SILLY BOY

ska möta älskling nu, vi hörs lite senare!

puss / cajsa

ett minne för livet, något vi inte kommer glömma.



jag har en massa mer bilder men jag orkar inte lägga upp alla. jag hade faktiskt 5 underbara dagar i Stöten. som jag sa även om jag inte ville var det skönt att komma bort lite. sakna alla som man har hemma, sakna friheten.

bussresan dit tog tid och var seg. måndagen var solig och varm med underbar skidåkning, tisdagen var dimmig och kall fast det så blev det en massa skidåkning och tacos med hela klassen på kvällen, onsdagen - sista dagen vi åkte, den var fin. lite kall på toppen med annars var det fint. på torsdagen innan vi skulle åka hem bestämde vi att bada på deras äventyrsbad, som då inte var ett äventyrsbad. men det fick duga. :) bussresan hem gick fort och jag hade en sovande edwin i min famn nästan hela resan. :) vi kom hem nästan 45 minuter tidigare. och sen sov min älskling hos mig och det gjorde det hela mycket bättre!!  

ett minne med klassen som aldrig kommer suddas ut. ett minne för livet. 
tiden går, timmarna flyger iväg & vi tar inte vara på tiden. om några månader ska vi gå åt olika håll, ska vi gå utan varandra. om några månader ska vu skiljas och börja på något nytt. är det inte dags att ta vara på den sista tiden tillsammans?

puss / cajsa 


NIGHT AND DAY

orkade inte blogga igår kväll, trött och seg.

idag fick jag för mig att knyta på mig spring skorna och ut på en härlig tur och när jag kom hem tog jag tid att styrketräna. sen blev det en väldigt läng dusch med ansiktsmask, peeling, hårinpackning! jag har bara suttit vid datan.just nu ska jag fixa mig lite snabbt för att sedan gå ut och äta med syster och hennes kompis.
sen ikväll sover jag hos min älskling. imorgon blir det kanske plugg annars ska jag ta det lugnt och bara mysa. 

lovar att berätta om stöten redan senare ikväll. orkar inte det just nu, har inte heller laddat in alla bilder.. :)

puss / cajsa 

HOT N' COLD

nu är jag hemma, sitter just nu med tandborsten i munnen för ska snart gå till skolan.. men vi hörs när jag kommer hem. :)

puss / cajsa

imorgon dra jag och klassen till fjällen! kommer hem på torsdags natt någon gång!

imorgon åker jag!! till Stöten, känner mig inte så jätte taggade, men det kommer nog bli grymt!! har packat klart allt nästan, bara det sista kvar! allt ligger i resväskan och bara väntar.

idag har jag fixat en massa saker..
älskling och jag njöt av den sista tiden innan jag åker med en pizza och sen ner på stan och träffa mamma och co. :) vi åkte sen upp till sportcentrum för att kolla när pappa spelade finalen i hockeybockeyn, (stavning?). ätit underbart god middag med familjen och köpt godis på hemmakväll! nu ska jag stänga av datan och kolla film och mysa sönder i min pojkes famn!!

jag vet inte om jag kommer blogga något innan jag åker, men annars får ni har det underbart, det ska jag iaf försöka ha!! :) vi hörs när jag kommer hem!

ta hand om er. jag kommer sakna min älskling jätte mycket! 

puss / cajsa

IDAG FÅR ETT BARN I SVERIGE CANCER. OCH I MORGON ETT TILL

jag tänker på dig!

puss / cajsa


BLACK & GOLD

jag har blogg torka. jag vet inte vad jag ska skriva eller vad som är intressant..
men mitt liv rullar på, ibland inte som det borde. ibland bättre än timmen innan och ibland sämre än dagen innan. men jag lever.

jag går i skolan, pluggar hela tiden, umgås med älskling & familj.
i skolan har vi badat - livräddning och haft HLR (hjärtochlungräddning). vi taggar in för Stöten som vi åker till på söndag, vi övar&övar till produktionen.
min läkare ringde, proverna såg bra ut, eller inte alla. ett var lite sämre. och det blir ta prov på magsäcken eller vad det nu var. hoppas det inte är för allvarigt!
jag har sovit hos älskling och han hos mig.

jag har inte alls mycket att säga, men jag lever. ikväll äter vi hos mig och åker sedan hem till älskling och sover där. imorgon ska mamma och jag fixa det sista inför Stöten och sen blir det packa, umgås med familj och min pojke. för på söndag åker jag och kommer sen hem på torsdag natt!!

vi hörs senare.

puss / cajsa

MEMORIES

gick till 4 idag, var lagom trött när jag kom hem. usch vi hade NP i engelska idag och det gick sådär. även om jag inte riktigt är nöjd känns det bra. men nu är det iallafall gjort! och det är skönt.

jag har ont i ryggen. jag har ont i ögonen. jag är trött som attan. jag vill bara sova. jag ska sova tidigt idag. om en halv timme ska jag gå och lägga mig. jag ska ta en tablett och sen sova hela natten. skönt ska det bli.

jag saknar min älskling något otroligt! har inte träffat hans sen i söndags. och det är tomt och jobbigt utan han vid min sida.

nej nu ska jag kolla lite tv och sen sova. godnatt!


puss / cajsa

ROBIN

ett liv utan dig finns inte i mina tankar.

du & jag

jag & du

det ska vara vi, för kärlekens skull!


puss / cajsa

mår lilla och ont i huvudet. jag ska inte bli sjuk!

orkade inte blogga igår, men jag sov hos älskling och det är verkligen underbart. vi åt en brakfrukost tittade på tv och bara njöt av varandra. det har vi gjort hela helgen, jag älskar att bara krypa upp i hans famn och känna mig såå liten och trygg! mamma bestämde sig för att vi skulle äta ute & då blev det kinamat. vi hyrde också 3 filmen. när min älskling kom kollade vi på Wallander - skytten.

fick ett sms av min älskling inatt av att han blivit magsjuk. och det är inte kul! det gjorde så ont i mitt hjärta att läsa att han hade ont. väldigt ont! just nu ligger han hemma och sover.

skolan idag har gått på bra även om min huvudvärk tog död på mig. hoppas att det är bättre imorgon för då är det NP i engelska. & jag är så otroligt nervös. eller egentligen inte, jag kommer inte lyckas
jag ska göra mitt bästa och sen inget mer! :)

nu ska jag kolla film med mamma & syster.

puss / cajsa

you are the one. you are the best. and I love you mest of all.



puss / cajsa

20:16

sitter just nu och kollar på Melodifestivalen! och helt ärligt känns det lite töntig.. menmen :)

jag tänker inte berätta något om dagen igår, den börjde hemskt och slutade underbart!

jag vaknade hos min älskling i morse och det kändes underbart! sen har jag varit där hela dagen, men just nu är jag hemma. han är på krogen och friar en kompis som fyller år idag! men vid tolv någon gång ska vi hem till han och sova! myspys.

jag har väldigt ont i min rygg, så ont att jag nästan inte kan röra mig ibland och jag vet inte vad det kommer ifrån!


milla; dethär är till dig. utan dig och ditt stöd skulle jag inte orkar lite mycket som jag gör idag. utan dig skulle jag inte vara lika stark och säker på att jag gör rätt i jobbiga situationer. jag älskar dig med hela mitt hjärta!

puss / cajsa


YOUR LOVE IS MY DRUG

det är torsdag och bara en dag i skolan innan det är helg. och det känns som att den här veckan har gått fort. men det kanske är för att jag har gjort något varje kväll, är det inte plugg så har jag träffat älskling, jenna. varit på möte. det har egentligen varit en ganska jobbig vecka. och det är skönt att det snart är helg.

 

jag är trött, så trött att om jag lägger mig ner så sover jag på två röda. och jag orkar inte ens gå och duscha. men jag har bestäm att göra det så fort jag har bloggat klart.
hela eftermiddagen igår gick åt att plugga teknik och sen var jag på möte på skolan, för om ungefär 2 veckor åket min klass till Stöten. helt ärligt vill jag inte! jag skulle vilja vara hemma och bara gå i skolan som vanligt. men såklart kommer det bli kul när jag visst är där. men nej! :( mamma har också sålt sin bil, så nu har vi ingen bil! måste gå överallt. men det blir bra motion. blev också fika hos jenna igår, super mysigt!

idag har jag hämtat ut mina tabletter, ska testa dom imorgon tror jag. har också pluggat en massa. men nu ska jag gå och duscha. sen sova. är trött!

puss / cajsa


VIVA LA VIDA

när som helst kommer min älskling. och jag är glad över det. jag behöver känna kärlek & att någon älskar mig.

skolan har gått bra och ganska fort, vi har övat på produktion. och det går framåt och bra. jag jobbade på bra med matten, och jag börjar förstå procent nu, :)

egentligen skulle jag ha behövt plugga idag, men jag har inte orkat. så får plugga lite mer imorgon. imorgon någon gång vid halv 8 ska jag vara på sjukhuset för att ta en massa prover. efter det blir det skolan, efter skolan hem - plugga. tillbaka till skolan för att det är möte om klassens skidresa & jag tror att vi skulle till jenna sen efter mötet.

vi hörs,

puss / cajsa

WHITE TRASH BEAUTIFUL

jag har inget mer att säga än att jag har suttit och tittat in i den här burken sen jag kom hem.
jag tog mig upp ur sängen i morse och tog på mig kläder och gick till skolan. i en känsla av att våren skulle kunna komma snart, men vi ska inte säga för mkt! men det är plusgrader ute och men fryser inte röven av sig längre.

men även om det kändes som att våren är på väg mår jag ändå inte bra. allt handlar om dig, dig & dig. varför kan jag inte sluta tänka och känna. varför just jag? jag är så trött. i två dagar nu har jag bara velat stänga av alarmet som ringer på morgonen. jag vill somna om, ligga kvar i sängen. jag vill krypa ner under täcket & glömma bort verkligenheten. ett tag i alla fall! och komma tillbaka när jag känner mig redo att möta världen igen. fast jag kan inte. spelar ingen roll hur mkt jag vill. jag kan ändå inte! jag orkar inte. varför göra samma sak varje dag utan lycka.


jag önskar bara du kan förstå. någon gång i alla fall. jag önskar bara jag kan förstå. att just jag inte mår bra nu. varför kan jag inte förstå det?

puss / cajsa


IF A SAY: YOU´RE THE ONE, WOULD YOU BELIEVE ME?



skola nu igen efter lovet. känns lite jobbigt, men vi ränkar bara ner tills vi åker till Stöten och sen är det påsklov. och det är inte många veckor nu.. men dagen var helt okej. har inte alls mkt att berätta. vi hörs imorgon,

måste kissa & sen mysa med älskling.

puss / cajsa


FOREVER AND ALWAYS




puss / cajsa

HEADLINES

ligger fortfarande i sängen. orkar inte gå upp. fast jag skulle behöva gå upp, duscha - piggna till lite. fast man lite ju inte det om man fortfarande ligger i sängen. men snart ska jag nog ta mig upp och duscha. jag hoppas att min pojke kan jobba klart snart, i miss you.


vi hörs senare

puss / cajsa

DU GAMLA, FRIA NORD

allt är samma, vankar tidigt - somnar sent. orkar inte somna om. kan inte somna om. men hade min pojke vid min sida som kunde hålla min hand och torka mina tårar. men ändå känns livet piss och vad är meningen?

idag har jag inte alls gjort mkt, stickat på mina nya lovikka vantar, följt med mamma och handla. tänt ett ljus på minnesstunden för jimmy, stickat lite till, ätit god tacos. & just nu kolla älskling och jag på Beck. sen blir det filmen på 4:an, som börjar halv 10.

imorgon ska jag inte alls göra mkt. kanske göra klart mina lovikka vantar. eller inte göra något alls! älskling ska jobba, skotta tak. & tjäna pengar.

puss / cajsa


3 WORDS, I.LOVE.YOU

idag har jag träffat min faster vid 2 tiden, vi tog en lång men behövlig fika. fikade kärleksmums, pratade verkligen om allt, eller iaf mkt som behövdes.. 

känner mig inte alls bra, orkar inte. allt är på botten igen!

ikväll ska jag sova hos min älskling, ska åka till han om några minuter! ska bli mysigt.


orkar inte skriva mer, vi hörs

puss / cajsa 


I DON´T WANT TO MISS A THING

deprimerad.in somnings tabletter.prata med kurator.prover.

var hon läraken igår. jag kan säga att det var inte alls kul, trodde jag skulle dö. hemskt,läskigt,rädd. men jag ska iaf bli bättre!
det ända jag gör är att gråta, alltid vara trött & inte orkar något om dagarna. jag orkar inte ens gå upp ur min säng. orkar inte vakna. orkar inte somna. orkar inte tänka. orkar inte känna - lycka eller smärta. lever som om inget fanns. gömmer mig under täcket. ensam i en värld av människor. spelar ingen roll hur nära du är, jag är ändå ensam. ingen som orkar förstå. spelar ingen roll hur många gånger jag försöker beträtta att jag mår dåligt. du hör inte! fattar du/ni aldrig?

jag skulle kunna skriva hur mkt som hellst, men vem läser? vem tar åt sig? vem bryr sig? vem förstår? vem?

puss / cajsa


19:31

onsdag och jag vaknade av att min pappa ringde 10 över 8, för han skulle ge mig pengar som att jag & hilla skulle till Stockholm idag.. fast det blev inte så. vi fick inte för hennes pappa! tråkigt. men vi kanske ska åka in på fredag. får se om jag orkar det. för känner mig inte alls pigg!

hilla och jag har iaf haft en underbart mysig dag, med hemmagjorda hårinpackningar och ansiktsmasker. ätit gott och kollat film efter film! :)

när älskling kom grät jag ut i hans famn och nu sitter jag här och skriver. men ska om några minuter gå och lägga mig i sängen bredvid min pojke. vi ska sova tidigt idag, jag är trött och behöver sova. har inte alls sovit bra dom senaste nätterna.. :(

vi hörs

puss / cajsa


I LOVE YOU

idag är det 6 förjävliga månader sen! 2 september, är en dag jag aldrig kommer glömma. en hemsk dag. det var den dagen då du försvann. då du lämnad oss. då du åkte till paradiset. då du slapp alla smärtor. men dagen då vi alla andra alltid kommer saknar en bit i hjärtat. den dagen då vi alla alltid kommer sakna dig. den dagen då vi fällde mest tårar. den dagen då allt bara rasade. men ändå minns vi den så otroligt bra!

jimmy sundström

vila i frid min älskade kusin. du är bäst på alla sätt!

jag saknar dig så det gör ont. och du ska veta att jag har tänkt extra mkt på dig den senaste tiden, jag har drömt om dig. jag har spenderat min tid på att tänka på dig/oss! jag har gråtit mig till söms. jag har tagit steg i livet jag inte vill. jag har saknat dig vid varje ande tag.


jag saknar dig så det gör ont i mitt hjärta.

puss / cajsa


BAD ROMANCE

just nu sitter jag hos Hilla, ska sova här inatt. kom nyss hem från att ha handlat en massa gott vi ska svulla till film.

idag var jag och syster ner på stan! jag tror det var länge sen jag umgiks med min syster på det sättet. men det var underbart mysigt. hon shoppade loss, massa snygga nya kläder! oh jag hittade en randig tröja och jeansleggings, behöve nya som att mina har gått söner.. så nu har jag nya! vi har också fikat med pappa. sen fick hon sin fördelsedags present. vi kollade "farsan" och den var grymt bra!
vi både skrattade & fik tårar.. sen delade vi på en pizza. jag är evigt tacksam för den här dagen med min underbara syster. jag älskar dig!

imorgon åker Hilla, hennes bror, hans flickvän och jag till stockholm och shoppar.. men jag har inte alls mkt pengar så får inte shoppa så mkt! men jag kanske får lite pengar av min pappa imorgon.. :)

nej nu ska jag vara lite soial!

vi hörs imorgon, då kommer även bilder!

puss / cajsa


BAD BOYS

måndag och det är lov & det har jag utnyttjat genom att verkligen inte göra något. jag sov hos älskling och fick skjuts hem av hans mamma vid 11 då min pojke skulle iväg på golf träning, nu mitt i vintern.. men det finns ett tält eller jag vet inte riktigt.

det jag gjort idag är verkligen inget, jag har läst-läst-läst-läst & snart har jag läst ut boken den är så spännande nu. jag kan inte sluta läsa. lillasyster Kira är här inatt också. men jag sover hos min pojke. :)

och imorgon ska jag ner på stan med min syster och sen ska hon få sin födelsedags present, vi ska gå och kolla bio, "farsan". men först blir det fika med pappa, shopping och efter bion pizza! en underbart mysig dag med min syster!
sen på kvällen ska jag kasnek sova hos Hilla. för på onsdag åker vi till Stockholm och shoppar loss! :)

nu ska jag klä på mig och gå till min älskling, vi hörs

puss / cajsa


RSS 2.0