Du vet inte hur ont dina ord gör.

det var verkligen hur länge sen jag skriv ett inlägg här. men jag har inte haft tid. jobbar, träffar vänner & familjen och nu har jag äntligen fått höstlov!
ska snart åka hem till martine för att sova hos henne eftersom hon och jag ska till Wella imorgon. ni får ha en kanon kväll så hörs vi imorgon! puss


Träningsdags!!


säg ingenting till mig.


ska nu cykla hem till emma för att jag har bjudit in mig själv på middag hos henne. ingen hemma idag därför passade jag på att äta middag med min extra familj. onsdagsmys

det är okej att känna saknad


det är okej att känna hopp


MIG FÅR DU INTE TILLBAKS.


Du ville träffa mig i veckan
det var nån dag som passade dig
du tog förgivet att jag kunde
men du glömde fråga mig
du glömde fråga mig

Du flyger högre än oss andra
man får se upp varenda gång
först när du tar dig ner på jorden
först då kan jag va din vän
först då kan jag va din vän

Jag mår bra och det blir vackert
och lika sorgset som förut
men här finns inga brustna hjärtan
alla ser likadana ut
alla ser likadana ut

Det är grönare i parken
och du ropar högt när du är där
du säger att jag skrämde bort dig
men du var ju aldrig här
du var ju aldrig här

Du går ensam hem från krogen
och jag undrar hur du gör
om det är lättare att falla
med ena foten utanför
med ena foten utanför

Du ville träffa mig i veckan
och du vill alltid samma sak
du vill ha det du förlorat
men mig får du inte tillbaks
mig får du inte tillbaks

Mig får du inte tillbaks.

Kom till poängen?

pluggar till kommande prov, även om film och fb tagit upp mer av min tid.. hihi


Vaknade i ren panik. Längtan efter dig var enorm.

myser i soffan med syster med idol & one piece. haft en lugn dag i skolan med två lektioner och efter det tog jag och viktoria en sväng till Täby för att köpa födelsedagspresent och jag passade på att köpa min nya vinterjacka! ska sova efter idol, är så sjukt trött! jobbar några timmar imorgon också. puss


i like how it feels


onsdag, vilket betyder heldag frisör. och idag är det en extra lång dag. förmiddagen hade vi mest teori. och efter lunch på mitt kundpass kom fina jennifer förbi för att bli färgade. det gick hur bra som helst och vi båda vart nöjda! sitter för tillfället  kvar i skolan och väntar på att mamma ska komma för att vi ska ha utvecklingssamtal.
imorgon slutar jag lite tidigare för att jag jobbar stängning.. ♥

VART JAG ÄN VÄNDER MIG SER JAG BARA DIG.


förra veckan var en vecka då jag inte hade någon lust till någonting. allt gick fel.. var hemma från skolan ganska mycket också. fredagen spenderade jag med min finaste och det gjorde mig väldigt glad. vi åt kebab och kollade idol och snackade igen det vi missat. lördagen spenderade jag på thuns, övningskörning och på jobbet. M. hämtade mig efter jobbet och för att kolla film! söndagen hängde jag med M. och min finaste. en mycket lugn och fin dag.. måndagen gick till åt att vara på möte och täby C med M. puss

Du förstörde mitt liv.

chillar i soffan efter en ganska lugn dag i skolan då vi fick sluta tidigare. efter skolan åkte jag lite bli med pappa. fina Alexandra klippt av ca 2 cm av mitt hår. underbart! tränade ett hårt och svettigt afro pass, utan Emma idag.
imorgon är en låååång dag.. puss


Känslan när du rör mig är magisk.

mina hjärtan.


jag saknar dig mindre och mindre. det kommer saker emellan och det är bra. jag saknar dig mindre och mindre. jag har glömt er en vacker dig.


hästskor och skinnbyxor


i lördags innan jag skulle jobba åkte jag, mamma och syster till Thuns. där i från fick jag med mig den svarta skjortan, lovikka vantarna och häst skorna.
idag efter att jag varit på viktigt möte på Willys åkte jag med M. som är sjukskriven till täby, han skulle till läkaren och jag fick shoppa lite. då jag fick med mig skinn handskarna och byxorna.

muffins och mjölk


just because you're beautiful


det är onsdag idag och halva veckan har gått. i måndags skulle vi haft dans på friskis men jag vaknade upp med världens smärta i magen och jag som verkligen vill gå kom inte upp ur sängen. det blev bättre mot eftermiddagen som tur var. tisdagen var som vanligt förutom att bästaste Ronny fyllde 43 år. det firade vi med kinamat och mys. dagen idag har varit blandande känslor, mått lilla och skrattat hur mycket som helst. avslutade min dag inne på hud med helkroppsmassage, brynplock och paraffinbad för händerna. vi har haft utbyte med hud så nästa gång kommer dom till oss.
sitter ny duschad och insmord i BUS och är helt mör i kroppen efter dagen så tänkte krypa ner i soffan med mamma framför tven ett tag innan jag intar sängen. puss

FEATHER


fick idag hem en massa smycken jag och syster beställde i helgen. helt underbart. det gjorde min dag till en ännu bättre dag.

älska varandra. ja älska varandra.


ta vara på varandra och berätta för varandra hur mycket du tycker om den andra lika ofta som ni bråkar, slåss eller inte orkar mer. det är just då dom små orden kan betyda så otroligt mycket. tänkt hur mycket ett litet ord kan ha betydelse. eller en kram eller en hand att hålla när man är rädd. berätta för varandra hur mycker ni verkligen tycker om varandra.

JAG SAKNAR DIG MINDRE OCH MINDRE.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥

ISACS DOP


fint dop för en fin liten kusin ♥

Godnatt från oss till er.


GOOD FEELING


sen jag bloggade sist från min dator har jag, umgåtts med min fina i det underbara vädret i lördags. lekte lite med kameran. haft en typisksöndag. degat i skolan. haft 2 prov och fått bra resultat på dom båda. haft en permanent igår på kundpasset. haft en super söt tjej idag, hon fick även en lila och en svart slinga med sprayfärg. tränat afro och idag blir det zumdi med emma. om hon nu vill svara i telefonen.. hihi
imorgon är der äntligen fredag, det bjuds på två lektioner imorgon samt en lång håltimme. mamma kommer och hämtar mig efter skolan. kvällen spenderar jag på jobbet och sedan troligtvis hos en kompis.
pussar


I will never be the same without you, without you
All I need is you and I.

Jag vill bara skrika dig rakt i ansiktet, vad är de du inte förstår?


Blogg appen

har haft en typisk söndag idag. med plugg, lång dusch, bäddat rent i sängen, och gjort en massa andra saker som man aldrig har tid med.. sitter just nu och tittar tv och funderar på att gå och lägga mig snart! inte alls så sugen på skola imorgon, måste plugga till samhällskunskaps provet på tisdag!
pussar


DU ÄR NOG BÄTTRE ÄN DU TROR.

sitter hemma med mina finaste. ha en fin lördagkväll!


RSS 2.0