THEY DON´T CARE ABOUT US!


såhär ser jag ut ikväll. tröjan har jag lånat av syster! :) ska bara fixa ihop allt jag sak ha med mig till ikväll. för halv 6 kommer mammas kompis och hämtar mig och då blir det äta kina! underbart.

puss / cajsa


ROLLING DICE

valborg idag och jag och några klasskamrater har härligt planer inför kvällen. det kommer bli mysigt! först ska jag ner på stan och äta med mamma och en kompis. får sen skjus till en killkompis där vi ska vara innan vi dra oss vidare. sen ikväll/natt kommer min älskling till mig och sover.

måste bara påminna er om att jag fyller år imorogn! jag blir hela 16 år!

jag och älskling var ner på stan och beställde en ny telefon till mig! min mobil har fått damp och vill inte funka lika bra som innan, vissa knappar har totalt slutat fungera. men min pappa ska få betala en ny till mig! bara för att han köpte en ny till min syster för inte så länge sen.. :)
men det blir en rosa HTC!! :) vet bara inte när den kommer.. hoppas på inte för lång tid till det!

vi hörs!

puss / cajsa


11 månader



puss / cajsa

0 5 : 1 9

något jag tycker är bland det värsta och jobbigaste som finns, det är när jag sitter i min säng och stirrar ut i tomma intet och känner hur tårarna rinner sakta ner på kinderna men snabbt ändrar farten och börjar rinna fortare och fortare. samtidgt som jag känner hur svårt jag får att andas och hur ont det gör i magen. 
jag är helt tom. jag hittar inte mig själv. bland alla känslor och tankar. hur kan man veta vem man är? hur vet man vem man kommer att bli? hur/när/varför?

det gör alltid lika ont varje gång att sitta på min säng och gråta. utan att veta varför man egentligen började gråta? utan att veta varför tårarna faller ner på kinderna. det är lika varje gång. jag vet inte varför men jag vet varför det gör så ont. men jag vet inte hur det gör så ont. jag vet inte om jag orkar gå i det tomma och inte våga känna. jag vet inte! ingenting. 
jag har mitt eget liv öppet i mina egna händer, men jag saknar något som kan hålla om mitt liv när det blåser kallt om natten eller då det känns extra tungt. jag vill veta att det finna någon. jag vill veta vart jag har mig själv i mitt liv. jag har aldrig glömt bort vem jag är men jag har bara inte hittat den jag vill vara.
jag lovar att hitta den jag vill vara där ute någonstans i den stora världen. jag vill känna mig levande igen. men hur gör jag det?

puss / cajsa

help?

jag vet inte vem jag är. jag vet inte vem jag vill vara. jag vet inget. jag vet bara att allt är fel. jag orkar inte mer!
jag har tappat lite bloggglädje. jag vet inte vad jag ska skriva om osv.
det jag gjorde igår var ett stort besök på sjukhuset. men jag orkar inte berätta mer detaljer. det kommer någon dag då jag har tid/ork.

vi hörs när jag har ork!

puss / cajsa

JAG VET VEM JAG ÄR NÄR JAG ÄR HOS DIG - ROBIN!

jag har verkligen inget att säga, skolan gick bra. jobbade på och så. har bara suttit hemma framför data, har inget plugg att göra. och jag orkade inte göra något. har kolla efter skolavslutnings klänning och jag tror jag hittat den jag vill ha! :)

jag hoppas min älskling kommer snart, jag har saknat han lite för mycket idag!! :/

vi hörs senare. imorogn händer något lite läskigt. men vi tar det då!

puss / cajsa

HURRICANE



kom hem vid 12 och då tog jag mig upp på min röda cykel och sen cyklade jag i nästan 45 minuter och var helt slut när jag kom hem. mina ben skakade och jag svettades. fast det är inte konstigt jag har inte tränat på 3 månader. vill inte träna för tidigt efter körtelfebern som att den fortfarande finns kvar i mig.. :/
sen sa mamma "ta på dig jackan, nu åker vi!" och det var bara ta på sig jackan och vi åkte till Arninge och bara kollade lite affärer och köpte en cykel korg och lås till min röda cykel. och lite mer små saker.

ikväll ska mamma och jag till Jenna, och det ska bli helt underbart! jag har saknat er.

puss / cajsa


FRITT FALL

nu har jag pluggat i nästan 2 timmar, en lördag? ja men det fick bli så, jag vill bara ha klart arbetet och nu är det nästan klart! mamma måste bara läsa igenom och kolla att jag fått med mig allt. men jag hoppas på det och sen ett bra betyg! :)

nu äter jag lite mörk choklad med hallon! supergod.

puss / cajsa


FEELING GOOD


vart väckt vid halv 9 för att älskling skulle köra hem mig och för att han skulle ut till golfbanan, städdag där! just nu känns det som att jag har varit vaken för länge. eller att klockan är för lite. tiden har gått så sakta.

men idag har mamma, syster och jag umgåtts. vi har kastat våra gamla tv apparater. köpt en ny fin röd cykel till mig. druckit milkshake på donken. varit på en massa affär. köpt mjukis byxor till syster och solbrillor till mig.

vill bara säga att jag fyller år om en vecka! gud vad tiden har gått fort. känns som att det var nyss jag fick min moppe. fast det är det inte, för det var ett år sen. men gud vad tiden bara rinner iväg och jag hinner inte ikapp!

puss / cajsa

J A G Ä L S K A R E R !


ni är bara för underbara. jag älskar er så otroligt mycket! ni är bland det bästa som finns. det går alltid att skratta tillsammans med er. jag är glad över att ni finns i mitt liv. just ni, Tyra och Kria betyder så otroligt mycket för mig. jag älskar er mina småsystrar! 
jag lovar att komma förbi någon dag och puss lite extra på er! jag vet att ni behöver mig lika mycket som jag behöver er. ni är väldigt saknade.

puss / cajsa  


LOVE STORY

jag gick till skolan idag och jag hade två lektioner, so och produktion! ganska slapp och skön dag. efter skolan hämtade mamma mig för vi skulle till franks färg och kolla på en tapet till mitt hemkunskaps arbete och sen vidare ner på stan.
MAMMA HAR KÖPT EN PLASMA TV!! EN 42"!! :) UNDERBART
vi har ätit underbart god middag och jag har hunnit med att både duscha och suttit framför datan. jag hoppas min älskling kommer snart. för vi ska hem till han och kolla Wallander och bara mysa!

puss / cajsa


H&M


mamma och jag beställde lite saker från H&M i måndags och här är det första som kommit. 2 vita gardiner till mitt rum och den randiga tröjan är min. det andra är mammas och systers. fast jag vet inte om jag ska behålla den randiga tröjan..

puss / cajsa

DET KÄNNS SOM ATT JAG LEVER I EN PLÅTBURK. JAG HÖR VARKEN VAD JAG TÄNKER ELLER VAD DU SÄGER!

torsdag idag och bara en dag kvar till helg. gick till skolan idag för att göra NP i matte men gick hem efter det. det gick ganska bra på NP. när jag kom hem tog jag mig något att äta och sen har jag pluggat på hemkunskapen. jag har också hunnit med att sova två timmar och ätit en kebabsallad! mamma och jag har köpt en massa godis!!

jag har haft min svull vecka.. :) och snart kommer älskling och vi ska kolla hockey! imorgon blir det nog skola, får se om jag orkar hela dagen! men hoppas inte på för mycket lektioner och så.

vi hörs imorgon!

puss / cajsa


HAVE A HEART

det har varit dålig bloggning dom senaste dagarna. men jag har haft en fruktansvärt hemsk huvudvärk och inte riktigt haft tid att blogga. jag har ingen aning om vad min huvudvärk grundar sig i. men den verkar inte vilja ge med sig heller. så idag blev det att vara hemma från skolan och bara försöka via upp sig ordentligt!

jag ska försöka ta tag i pluggande nu, måste bara duscha först.

puss / cajsa


SAKNAR DU ALDRIG MIG PAPPA!?

har precis ätit en super god middag, bestående av kyckling, pommes och tzatziki! :)

snart ska mamma, jag och robin åka till Jenna och fika! det var länge sen och ska bli super mysigt! jag saknar er väldigt mycket!!
imorgon är det skolan också, jag är inte alls pepp på det!

puss / cajsa


WELCOME TO THE WORLD!

det var en mysig och trevligt kväll igår, god mat och trevligt folk! kom hem vid halv 12 och var super trött med en hemsk huvudvärk!

just nu sitter jag och tittat på tv och har sprängande huvudvärk och är på dåligt humör. skit!
tog på mig mina springskor och tog en sväng. jobbigt men helt värt det! nu känner jag mig pigg. eller nej inte alls. jag är arg och trött! stör mig inte.

vi hörs kanske senare!

puss / cajsa

MYSTERIES


shoppade ett grått linne och ett armband! för bara 60 kronor!

åkte med mamma och hennes kompis och hanlade och sen ner på stan och fika med mamma. träffade efter det Frida och William. vi gick på stan en stund och nu sitter vi hemma hos mig och bara myser.
ska snart börja fixa mig, ska med älskling och hans famlij på 20års kalas! :) och sen kommer jag sova hos älsking!

puss / cajsa


WHATAYA WANT FROM ME

sitter för tillfället hemma själv. inte alls kul. men livet lever ändå. försöker att inte tänka. men lyckas bara ibland. helst skulle jag vilja finna den ro så att jag kan lägga mig i sängen med en bra bok. men den känslan finns inte i mig. jag saknar min älskling lite för mycket. hoppas verkligen han kommer och hämtar mig snart. men jag får vänta till dess.

jag lyckades inte duscha bort min ångest. det är lika mycket nu, kanske lite mindre. fast den sitter kvar i varenda muskel. i hela mig. och det känns verkligen inte bra. så ikväll blir det att ta en Atarax och sova. hoppas verkligen att min ångest kan lägga sig. att leva med ångest vissa dagar kan ta ner en till botten från att ha varit och snuddat på dom rosa molnen, som bara jag når då jag känner mig glad eller uppskattar det jag gör! men just nu gör jag inte det. jag vill helst inte sitta vid datan. jag vet inte vad jag vill!? men inte sitta vid data. känner bara hur det gör ont i ögonen och huvudet. fast tiden går så fort när jag sitter här. och när tiden går så fort hinner inte mina känslor eller tankar med i tiden. och det kan göra det något lättare.

ska inte prata på om min ångest mer. vi hörs imorgon!

puss / cajsa


BE LIKE THAT


mammas skjorta som hon hade när hon var lika gamla som jag! gulligt, :)

känns inte så bra nu när mamma och jag har lagt pappret med lösenordet till gymnasieintagningen någonstans där vi inte vet vart. de har gått och gömt sig, väldigt långt bort! men hoppas på svar från syon! :)

puss / cajsa

HOLD ON

jag är så sjuk trött och har världens träningsvärk. det var jobbigt att gå upp ur sängen i morse. det gjorde så ont i rygg/armar! men på ett sätt är det skönt med träningsvärk. fast inte när den gör för ont, så som idag!!

just nu ska jag duscha bort min ångest och min onda kropp. min huvudvärk är inte heller att leka med!! :(

vi hörs lite senare!

puss / cajsa


good night!

kom hem precis från hockey, Sverige vann såklart med 5 - 1!! en underbar match. med krossad plexiglas. flygande puckar. snygga killar! hihi :) det är mysigt att älskling och jag fick göra något själva.

just nu sitter jag vid mammas data och har väldigt ont i ryggen! ska snart gå och sova. har sovit dåligt några nättre nu i veckan. behöver sova känner jag.
i morgon kl 10 över 8 har jag nationella i matte. är inte så nervös, men kommer nog bli det!

godnatt alla! sov så gott.

puss / cajsa

HEY, SOUL SISTER


en blid från i somras! 

jag hade verkligen inte tid att blogg igår när jag kom hem efter ansiktsbehandlingen! men det gjorde ont,ont,ont. men det är verkligen värt alla smärta, för man blir så fin efteråt!! igår så åkte jag och älskling bil, eller vi gjorde en massa ärende! jag har lämnat ett CV på Coop och nu hoppas vi bara på att jag kan få sommarjobb någonstans iaf! känner att jag behöver det! sen sov jag hos älskling!

just nu försöker jag finna ro för att börja plugga lite med hemkunskapen, men jag finner inte ro eller orken. jag vill inte plugg idag! jag ska tvinga mamma att hjälpa mig någon dag i helgen eller nästa vecka!
idag fick jag vara med på idrotten för första gången sen jag hade körtelfeber! och jag blev helt slut efteråt, fast vi inte gjorde något som var så ansträngande. men min kondition är på botten, men nu ska jag verkligen jobba upp den! vi har också haft nationellt prov i engelska, uppsatsen. och det kändes som det gick bra! vet inte riktigt, men jag hoppas det gick bra.. ikväll ska jag på hockey, det är Sverige mot Canada! här i lilla Norrtälje!

vi hörs lite senare, eller imorgon!

puss / cajsa


TAKE A MINUTE


fanny och jag i skolan idag!

nu ska jag gå ner på stan, har ansiktsbehandling halv 5! det ska bli så skönt. behöver verkligen den tiden att bara kunna slappna av. 

puss / cajsa

ROBIN BEAUSANG!

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
när som åren växt till år
Och vad livet vill oss lära
är att framtiden är vår

När som klockorna har stannat
och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får min minnas
alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

puss / cajsa


HIMLEN RUNT HÖRNET

det är helt galen, solen lyser och det är 12 plusgrader ute! jag ser inte ett moln på himmelen. att våren är på väg är verkligen något som gör mig grymt glad och lycklig till livet! med en varm känsla i magen stiger jag upp ur sängen på morgonen och känner bara hur solen lyser i mitt kalla ansikte när jag dra upp persiennen. jag är bara så glad!

nu ska jag försöka att plugga lite, tror inte jag kommer lyckas så bra. fast jag är nöjd över det jag gjort i skolan idag, lämnat in två arbeten och jobbat skiten ur mig med en massa kulisser till produktionen!

vi hörs lite senare!

puss / cajsa


MAN IN THE MIRROR

har nu gjort klart idrotten och engelska. ätit vofflor till middag! och älskling kommer snart och hämtar mig med bilen! underbart :)
ikväll blir det fika och älskling ska klippa sig.

imorogn ska jag på ansiktsbehandling kl halv 5. så skönt :)

puss / cajsa


BEHÖVDE SKRIVA AV MIG,

jag har inte ens vågat tänka på det. och så råkade jag göra det nyss när jag var in på din Facebook! jag vet egentligen inte varför jag gick in där. men så blev det och jag läste det alla hade skrivit och det tog hårt i hjärtat. det var som att en kniv högg i hjärtat, och jag kände bara hur mina ögon blev fyllda av tårar, men som vanligt vågade jag inte släppa ut dom.det gjorde så ont att veta att alla saknar dig! det som gjorde mest ont att läsa var det din bror hade skrivit! det tar verkligen emot att läsa dom orden han skrev.
ibland vågar jag inte tänka och det är då jag gör det, som idag. det är då jag tänker och saknar dig som mest av allt. även om jag varje dag påminns om dig så rinner det av mig som vattnet i duschen. det är något jag tycker är läskigt! det gör så ont varje gäng jag påminns men ändå "rinner" det bara av mig. varför tar jag inte åt mig av att jag påminns av dig? jag vet ju hur mycket jag saknar dig. och jag vet hur mycket jag vill ha dig tillbaka! än idag så frågar jag mig själv när du kommer hem? och om du har tid att träffa mig någon dag! ibland på kvällarna vill jag skriva ett "godnatt" sms bara för att. och sen kommer jag på mig själv att det går inte. att du inte kommer hem någon dag. och att du inte har tid att träffa mig. det är då det gör ont och jag känner hur det svider i mina tårfyllda ögon. men ändå vågar jag inte släppa ut dom. jag är så rädd.

men du, just du jimmy sundström kommer alltid att vara saknad av mig. och du kommer alltid att finnas i mina tankar. men det gör så ont att tänka på att du inte finns mer.

Jag saknar dig jimmy! ♥

puss / cajsa    

 

HARDCORE

idag har varit en väldigt lugn och ganska skön dag. vi har haft bra lektioner hela dagen! mycket att göra men jag har ordning på det mesta! just nu sitter jag och plugga idrott - ergonomi. jag har lovat mig själv att den ska bli klar idag, så det är bara böja nu!

vi hörs när den är klar!

MÅSTE OCKSÅ SÄGA, MEN POJKE HAR KLARAT KÖRKORTET. SÅ NU HAR HAN KÖRKORT!! :)

puss / cajsa

KOM ÄNGLAR

idag har vi haft hela dag produktion, vilket är väldigt krävande! ont i ryggen och trött i huvudet. jag tror min feber är kvar, känner mig inte frisk.

det är underbart väder ute, det gör mig glad! jag vill bara gå ut och köpa en glass och njuta av solen. jag hoppas att min älskling vill köpa glass med mig så att jag får gå ut i det vackra vädret och samla mina tankar.
måste säga att mina katter är helt tokiga i det fina vädret, helt galna att solen lyser. det är något som kan göra mig riktigt lycklig!

nu ska jag sätta mig med mitt nya block och skriva, skriva!

puss / cajsa


A MESSAGE

söndag idag vilket betyder sova länge och mest ligga i sängen hela dagen! och det är precis vad jag har gjort, jag vaknade pigg vid halv 11 och det kändes skönt att vakna och känns sig pigg! jag är fortfarande lite snuvig men inte alls lika trött och sliten. men även om jag vaknade pigg så vaknade jag med en massa ångest tankar och ville helst krypa ner under täcket igen och bara gömma mig för verkligheten. jag gjorde det en stund men sen vill min underbara älskling ha frukost, så det var bara att gå upp.

har ätit underbar middag, kyckling fajitas! det var supergott. idag har jag bara verkligen umgåtts med min älskling, bara mys med pussar och kramar!

just nu är han på träning men kommer någon gång efter tio! och jag saknar han redan.. men som tur är så sover han hos mig.
imorgon börjar skolan också, jag börjar vid åtta och går till fyra. med bara produktion hela dagen och det tar verkligen på krafterna. men det är också väldigt kul ibland!

snart ska jag kolla Wallander, med mamma tror jag!

puss / cajsa



HEARTBERAKER

vaknade vid halv 10 av att älsklings mobil ringer. inte roligt. känner mig mycket piggare idag, inte helt frisk men ändå pigg.
idag har jag ingen aning om vad som händer, tror jag ska kolla någon film och bara ligga i sängen. orkar inte göra så mycket idag! sen ikväll åker jag till älskling och sover nog kvar där.

snart är lovet slut också! vill inte börja skolan igen.

puss / cajsa

STEREO LOVE

sitter just nu och kollar på "förkväll", som jag då tycker är väldigt bra och lärorikt.

idag har jag inte alls gjort mycket, legat i sängen. är fortfarande sjuk. det har inte blivit bättre men inte heller sämre! 
älskling har klarat skrivningen till körkortet! åh så glad jag blev! det var en sten från hjärtat som lossna då! nu är det bara uppkörningen kvar och jag vet att han kommer klara den hur bra som helst! :)

puss / cajsa 

JAG ÄR SJUK,

blääää, jag har blivit sjuk. inte alls kul. jag har ont i hela kroppen, mår lilla. :( 
kunde inte somna igår kväll, tog mig 2 timmar att somna, och sen har jag inte alls sovit bra, sovit en timme och sen varit vaken i stund.. och sen kanske somnat om. det är inte alls kul, jag är trött och har ont överallt. det gör ont att hela tiden ligga ner. jag har legat i älskling sägn i 2 dagar.. jag orkar inget annat!

idag orkade jag ta mig en dusch och sitter nu framför datan. ikväll blir det bara vara hemma och ta det lugnt. sover själv också, har inte sovit själv på en vecka tror jag.

nej nu ska jag läsa lite tidning. vi hörs sen när jag orkar!

puss / cajsa


´CAUSE THIS IS MY LIFE, MY FRIEND, AND THIS IS MY TIME TO STAND. ´CASUE THIS IS MY LIFE, MY FRIEND, AND I CAN´T BE NO ONE ELSE

nu sitter hårfärgen i och efter att jag tvättat ur den åker jag till älskling och sen sover jag där.

vi hörs imorogn, med blid på håret!

puss / cajsa

JAG KÄNNER MIG SÅ ENSAM FAST DET ÄR FULL MED MÄNNISKOR OMKRING MIG.

mitt första och sista för idag. det har inte varit någon rolig dag, det blev inte stockholm med faster. det blev ligga i älsklings säng och må piss. jag har ont i halsen, huvudet, hela kroppen. nyser och är snorig, hostar. är väl på väg att få en förkylning.

ska kanske färga håret idag eller någon annan dag, snart i alla fall! ikväll blir det kolla film och bara ta det lugnt. älskling och jag hade tänkt att gå på bio, men jag orkar inte och sen hade han inte pengar.. :/

vi hörs imorogn!

puss / cajsa

100 MILES AND RUNNIN´

mitt femte och jag tror det blir det sista för dig. :)

jag känner mig inte alls nöjd med mitt "korta" hår. det känns för kort, fast det egentligen inte är så mycket kortare. för det som han klippte bort var bara slitna strån. nu känns håret mycket tjockare och nyare. men det känns ändå inte bra! jag hoppas bara att det växer fort och inte blir lika slitet. jag ska försöka hålla ordning på det. ha hårinpackning ofta, (minst en gång i veckan) och inte platta och locka så mycket. bara låta det själv torka och ta hand om sig själv. :)

nu hoppas vi bara att det växer grymt fort! :)

imorgon blir det nog ingen bloggning alls, eller kanske ett inlägg på kvällen då jag har kommit hem! men ha en underbar kväll och dag imorgon!

puss / cajsa


JAG ÄR EN VAMPYR

jag har tänkt mycket på varför mitt humör alltid ska gå upp lika fort som det går ner? varför jag har så svårt att hantera min humörs bana? men bergochdalbana? för det är verkligen så att ena stunden går det upp och jag känner lycka och sen två sekunder senare känner jag hur lite jag är värd att känna lycka. varför kan jag inte bara ta vara på den lilla lycka jag får?

jag har bestämt mig, jag ska börja ta vara på den lilla lycka jag får! spelar ingen roll om hur mycket eller hur läng den lyckan vara! jag ska ta vara på den!

tänkt, tänker, och tänkt, tänker ännu ner nu. det är alltid lika svårt att trassla ut trasslet jag nyss gjorde på mina tankar. det är alltid lätt att trassla till det, men inte trassla ut det.

jag kämpar för mitt liv varje dag, & jag kämpar för ditt varje dag!


puss / cajsa


GIVE IT TO ME

promenaden tog mig och älskling till minneslunden. det var 7 månader sen i fredag, men just då hade jag inte ork att åka dit och tända ett ljus för dig jimmy. men idag tog jag mig orken. det är alltid lika jobbigt men ändå skönt. efter vi tänt ljus för dig jimmy, gick vi till Skoman och sen vidare till doken, älskling skulle äta middag. och jag fick en glass :) när jag kom hem så sa mamma att hon hade köpt en ny bli, och det bjöds på Thai mat.

just nu är älskling på träning och jag sitter framför den här burken och för driver tiden. efter 10 kommer älskling och sen cyklar vi hem till älskling och sover där.

imorgon blir det ställ klockan tidigt.. ska med min faster till Astridlingrens sjukhus för att träffa jimmys läkare och kurator. jag tror att det är de vi ska göra, jag är inte säker.

puss / cajsa

jag älskar att det börjar bli vår/sommar

nu blir det en härligt promenad i vår solen med min pojke. han har varit duktig idag, klarat alla tester iför skrivningen som är på fredag! jag är stolt över dig sötnos.
nu ska jag fixa mig och sen gå på promenad!

puss / cajsa


HAPPINESS

nu har jag städat klart mitt badrum och mitt rum & så har jag duschat.

det luktar vanilj i mitt rum, måste säga att jag älskar IKEAs doftljus! det känns så fräscht.
jag blir så glad att all snö bara försvinner mer och mer. det börjar kännas som vår nu igen. gatorna blir torra, fram med cykeln, på med skinnjackan och tygskorna. man kan äntligen ställa ner vinterskor och jackor i källaren och ta fram alla sommar/vår skor och jackor. det är något som kan göra mig riktigt glad!

just nu skulle jag vilja ta på mig min nya skinnjacka och nya tygskor och gå på en härlig promenad i vår solen med någon jag älskar. hoppas faktiskt min älskling har pluggat klart snart, för då tvingar jag med han på promenad.

puss / cajsa


DET ÄR SÅ JAG SÄGER DET

kom hem vid elva igen. älskling och jag gick upp vid 9 för han skulle ner till bilskolan och plugga det sista innan skrivningen som är på fredag!!
igår bestämde jag mig för att jag skulle klippa håret. det behövdes verkligen. så otroligt slitet. gick med älskling ner och klippte mig på dropp in. :) det tog ungefär 20 min så var allt klart.
nu är allt det slitna borta och det har fått en frisyr. :) det känns lite kort just nu, men hon tog bara 2 cm på längden. fast jag är nöjd. det känns mycket fräschare! :)

nu ska jag storstäda och sen göra en ta-hand-om-mig-själv-dag!

vi hörs när jag är klar!!

puss / cajsa


BLACK OR WHITE

jag förstår inte hur mycket en viss person kan göra mig så irriterad.

mitt trejde inlägg idag, underbart! älskling har pluggat körkort hela dagen, och har klarat kurs A, B och C, just nu håller han på med kurs F. han är så duktig!! :)
vi har också hunnit med att ta en fika på Hörnan. vi gick hand i hand ner och bara njöt av varandra! något vi kanske behöver :)
snart eller kanske nu kommer mammas kompis ronny + familj och vi ska äta tacos tillsammans. super mysigt!
jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, kolla film och bara mysa tror jag.

puss / cajsa

YOUNG FOREVER


shoppingen från i lördags!

vita tygskor och en sten som tar bort fläckar. skinnjacka. randig tjocktröja. stor väska med lila innertyg.

köpte nya skor i tisdag. är inte helt säker på om jag ska ha kvar dom! men dom är grymt fina!

puss / cajsa


allergisk?

prosit, prosit, prosit! jag blir galen snart. jag håller på och nyser hela tiden. mamma tror jag är allergisk mot pollen eller katter. så äter allergitabletter för att klara dagen.. känner inte alls kul! :/

måste också säga att det snöar ute.. det ligger snö på marken.. usch jag vill ha vår!

puss / cajsa

I AND LOVE AND YOU

jag är inte på humör för att blogga eller inte alls sitta vid datan. men imorgon lovar jag att det kommer en massa shopping och påsk bilder!

puss / cajsa

I MISS YOU

glad påsk alla!

igår var det påsk firande med släkten på mammas sida, vi var inte så många som vi brukar vara men det var mysigt ändå. vi åkte här ifrån vid 11 och när vi kom till blidö fikade vi en massa gott och sen blev det den årligt promenaden ner till ångbåts bryggan. vid 4 åt vi en väldigt god mat. vi var hemma igen vid 7 halv 8. då fick jag skjus till min älskade och sen sov jag där. :)

mamma, syster & jag bestämde oss igår för att åka och shoppa. så dom kom och hämtade mig vid 11 och sen åkte vi till kista galleria. den blev en massa shopping och en hel dag med mamma och syster! jag visar bilder i morgon på vad jag har köpt idag. :)

nu eller snart ska jag cykla hem till älskling och sover där inatt!

vi hörs i morgon!

puss / cajsa



lovlovlovlov = påsklov

min pojke kom precis hem till mig och nu ska vi kolla filmen på 6:an.

vi hörs i morgon alla söta. i morogn blir det påsk släktträff hos morfar!! :)

puss / cajsa

WHEN THEY TAKE IT OFF, EVERYBODY TAKE IT OFF

kom precis hem efter ha varit ner på stan, först blev det mammas jobb för att skriva ut Cv:n som jag skulle lämna till ett ställe på stan, men dom hade redan tagit in alla från förra året. synd. har även sökt på Norrköp. nu är det bara, hoppashoppas!

en lektion och sen bad med livräddning efter det slutade vi, alltså vid 11 halv 12. underbart. fanny och jag gick till röda korset för att kolla lite begagnade kläder, men hittade inget speciell.

 

nu ska jag vara lite datanörd, vi hörs senare!

 

puss / cajsa


RSS 2.0