WHERE IS THE LOVE?

trodde jag la över alla bilder till datan man tydligen raderade jag dom. bilderna var ifrån ikväll då vi var ute hos mammas kompis i Svanberga och åt grillat! om jag bara hade bilderna. då hade jag kunnat visa hur bra det var. vi njöt av grillat kött med klyftpotatis, tzatziki. coca-cola! och gud vad jag skrattar när jag är i deras sällskap. jag verkligen stormtrivs. jag vill bara stanna tiden och vara i det lyckliga hela tiden.

jag vill bara säga att det var länge sen jag har mått så här jävla bra! jag skrattar och bara njuter av livet hela tiden. varje sekund! jag vaknar och känner hur varje dag kommer bli en bra dag och jag gör saker jag vill. ingen kan bestämma över mig. jag väljer själv! jag älskar sommaren och livet just nu!!

som ni ser är min design ny och den gillas stark! tack underbara emma och fixat med den! :)

pussar och kramar!


DOM TOMMA STEGEN

 
PAPPA ♥


sitter just nu med tandborsten i munnen och snart ska jag och syster gå ner till pappas jobb för att käka glass. mysigt! sen ikväll blir det grilla i svanberga.


I DID IT FOR LOVE



mysig picknick i solen med mycket skratt och god mat. väldigt lyckad dag med mycket av det goda. kärlek till er som gjort min dag till en av dom bästa!

just nu vet jag inte vad som händer, vet att fanny vill träffa mig. om inte ska jag rensa lite på datan och sova tidigt!

LOVE IT WHEN YOU CALL

som ni ser så är min design inte som vanligt. ikväll kommer den att bli fin igen. emma ska fixa med den när hon kommer hem. tack underbara vän!

pussar på henne!

YOU BELONG WITH ME



vid elva började vi cykla ut mot lunda och helt ärligt tog det bara oss en halv timme att cykla. det är galet! när vi kom fram gosade vi oss ner i solen. hungriga var vi också så då blev det pastasallad. brunbrända har vi blivit och skrattat har vi också gjort. 

dagen är inte slut än som tur är. snart ska vi ner till Lommarn och ha picknick med mammorna. super mysigt. en massa mat och härligt sällskap i kvällssolen! 

EN UTMANING

solen lyser himmelen är blå och det betyder att emma, jag och syster ska cykla till lunda. vilket kommer bli en utmaning! men att cykla ut till lunda är något vi ska göra innan sommaren är slut och då tänkt vi börja idag! :)
sen efter det blir det picknik med oss på lunda plus våra mammor! super-galet-bra!
solpussar!

HON GÖR ALLT FÖR ATT GÖRA MIG LYCKLIG



gud vilken bra kväll det blev. var faktiskt lite nervös när jag klev in i bilen men när jag kom och fick krama om alla så släppte det. vi har skrattat så jag har ont i magen nu. vi har pratat gamla minnen. njutit av solen. och av varandra. jag är så glad att jag har er i mitt liv. ni vet precis hur man ska göra för att få mig skratta. det blev också en båt tur in till stan för att kolla invigningen. men den var inte så speciell.
nu längtar jag tills när vi kommer ner till Göteborg. då vi får flera dagar tillsammans!

puss på er!


EN MYSIG MÅNDAG KVÄLL



spenderade kvällen med några från klassen, grymt mysigt och mer bilder finns. men min data är nog den segaste idag och vill inte hjälpa till. så det får räcka med dom här ovan!

kvällen var i alla fall grym och vi måste göra om det! håll ihop är ett måste. :)

BARNSLIGT!

dagen har jag tillbringat med emma och syster i solen. legat och pressat. bruna har vi blivit! snart ska jag, mamma och syster samt gutten ut till harka och träffa våra kompisar som bor i Hong Kong. jag har saknat er så mycket! så ikväll blir det våfflor, jordgubbar, sylt och glass. bada och njuta i kvälls solen. kanske åker båt med pappa in till Norrtälje för att gå på invigningen av Norrtäljes nya gästhamn. men vi får se.

vi hörs ikväll eller imorgon!

pussar


EDSGARN 68



en underbar helg på pappas sommarställe. vi hann med mycket så lite tid och alla bilder visar vad vi gjort, åk båt så det skriker om det, båt tävling, vätö runt. ätit grillat nästan varje kväll. åkt moppen och jag vart rädd när syster skulle köra.. hon är galen! haha :) haft släkt på fika. myst i solen, badat i kallt vatten. jag älskar er! längtar tillbaka nu, vill bara spola tillbaka tiden och njuta igen!

puss på helgen!


BLACK


började min morgon med att springa ett varv på spåret och när jag kom hem stod frukosten på bordet. underbara syster hade fixat allt det! nu väntar duschen och sen film tittande med syster.


OSS, DU OCH JAG?

fredag idag och jag har packat ihop mina grejer jag ska ha med mig till pappas sommarställe. det är med en orolig känsla jag packar mina saker och saknar sommaren då du fanns med oss. då vi badade nakna vid badet och hur vi tog båten ut på kvällskvisten, då havet låg stilla och bara väntade. då vi sov i loftstugan och hade inga tider att passa. då ingen ställde krav på oss. då vi bara kunde gör vad vi ville.
jag ska iaf försöka njuta av dom dagar jag får på pappas sommarställe. vi hörs när jag kommit hem på söndag. med bildbomb!
pussar

HALF OF MY HEART

har egentligen ingenting att berätta. men kände för att skriva ett inlägg. idag har jag och syster legat på gräsmattan och försökt att bättre på brännan. :) snart eller sen ska jag möta upp emma för att lämna en film till henne. och imorgon ska jag och syster med pappi ut till hans sommarställe. och vi kommer hem på söndag! det ska bli så skönt, bara vi 3.

 

heart


ETT GLAS



sista bilden är hur jag såg ut ikväll, en mysig kväll. med prat och en trevlig stämning. allt verkade så bra. men bakom fasaden vet vi alla vad som gömnde dig. vi pratade om dg, jimmy! fast jag njöt av varje sekund jag fick med er. ni vet vad ni betyder för mig.

I´M IN THE CORNER WATCHING YOU KISS HER.


jag badar!

emma badar!

ett par härligt dagar med min underbara emma. en massa kort spelande, skratt och prat: skitsnack! sova, prat om hustomtar. men katten var hustomten.  
jag älskar dig!

HALLELUJAH

håller på att fixa mig och hör hur syster i rummet bredvid klagar på vad hon ska ha på sig. halv 6 ska jag och syster möta pappi och faster för att ut och äta, en lite sen skolavslutningsmiddag. nej nu ska jag fixa mig det sista. vi hörs ikväll med en bildbomb!!

pussar


.

tänkte bara säga hejdå och vi hörs när jag kommer hem!
puss

I LIKE TO MOVE IT

en dag kvar innan jag och min bästis lämnar stan för några dagar. vi ska bort. samla kraft, mod, ork och bara njuta av att inte behöva göra någonting. just nu håller jag på att packa ihop dom saker jag ska ha med mig. det är mycket men ändå så lite..

idag har jag inte alls gjort mycket, syster och jag var ner i parken en stund, sparbankensdag var det och Erik Grönwall var där och spelade. :) jag har träffat bästis och ätit underbar middag! ikväll blir det film och inatt har syster lovat att sova med mig, och vi ska somna till film.

ska återgå till mitt packande och vi hörs imorgon innan vi åker!


NOT AFRAID

sitter i skrivande stund och äter smågodis som mammi och jag var och köpte innan hon åkte till en kompis. ikväll är jag själv hemma, med mina tankar och min oro. samt min ångest och trötthet. men jag och min underbara katt ligger i soffan och kollar någon film på 3:an. ska gå och lägga mig efter den är slut.

för igår var jag och några från gamla klassen på Mobergs och hade det kul. vart en ganska sen kväll och det har det varit dom senaste dagarna och idag känner jag det i kroppen. den är trött och varje rörelse gör ont, skulle kanske behöva en promenad men inte idag, det får bli imorgon!



DU LÄMNADE MIG ENSAM VID KANTEN.

vädret tillåter mig att sitta inne och bara kolla film och inte behöva göra något. skulle egentligen gått på Mårtens studentfest, men jag mår inte tillräckligt bra för att vara social och träffa människor. idag är en dag då jag inte har ork till något, jag försöker tänka. men känner inte hoppet. till livet eller någonting. det gör så ont överallt.  

usch, konstigt inlägg det blev. men så får det bli, ska försöka nu!

 

SKOLAVSLUTNING 2010



så mycket bättre när vi är tillsammans!

PROSIT.PROSIT.PROSIT

mina ögon svider och kliar. min näsa rinner och känns hur stor som helst. jag nyser hela tiden. jag säger bara jävla pollen! huvudet är tungt och hela jag lider. känns som feber är på väg.. inte kul nu när jag precis fått sommarlov! 1o veckor. underbart. även om jag kommer sakna min klass i höst då vi inte går i samma skola eller kommun. bara tanken på att vi inte kommer gå tillsammans i höst gör mig ledsen. fast samtidigt tycker jag att det ska bli skönt med ny skola och nya vänner!


PRODUKTIONEN 2010, KALLE OCH CHOKLADFABRIKEN





en hel hög med bilder, och då är det inte alla. dom här bilderna är tagna med min kamerna, därför är dom suddiga och oskarpa.. men dom som fotografen tog har jag inte lag in på datan än.. 
jag kommer sakna min klass!

JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT HÖRA ERAT KLAGANDE. JAG VET VAD JAG GÖR FÖR FEL. MEN LÅT MIG GÖRA SOM JAG VILL!

 
såhär såg jag ut idag, högajenas från gina tricot, vit tröja från H&M och lila tjock tröja från Turkiet. fick den av mamma igår.


systrar läker alla sår!



jag älskar dig! i love you! te quiero!

jag är så orligt för dig. jag vill inte att du ska råka illa ut. jag vill ha min syster i livet. hela mitt liv. inget får hände dig. jag älskar ju dig! jag kommer alltid att göra det. det vill jag att du förstår. jag blir så orolig för dig! jag vill att du ska må bra.

SÅ MYCKET BÄTTRE


en vacker blid på mig från i torsdags. 

men dagen idag är inte lika vacker, den är grå och tung. jag vill helst krypa ner under täcket och bara glömma mig för omvärlden i några sekunder-minuter-timmar-dagar. men det går inte att fly. jag måste ta tag i det svåra. även om det är så otroligt svårt. och jag vet inte i vilken ände jag ska börja i. det är ett ända trassel och jag ser inte början eller slutet. det blir bara mer trassel och slutet blir bara länge och längre bort än jag själv har insett.. jag känner mig äcklig.oduglig.otillräcklig.värdelös.  


SOCKER

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld
Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej

Men ingen, ingen, ingen, ingen hör...

Och gäst ikväll är Jesus
Han har kickat heroin
Han läppjar på sitt glas och Ramlösa blir vin
Han berättar om sina vapen, sin tid i Saint Tropez
Om att ge sig själv en chans, om sin nya Z3
I en värld av idioter står han först i kön
Han berättar framför kameran om hur han bytte kön
Eller något helt annat som också är privat
Om alla dom han älskat och dom han bara sög av
Men han sa alltid nej

Men ingen, ingen, ingen, ingen hör...

-

jag är galet trött. kommer somna framför datan snart. och det tänker jag göra.. jag har nästan inte sovit något den senaste tiden och jag är fel. för fel! just nu har allt piss. jag behöver just dig, du som förstår!

KÄRLEK TILL ER!

nu bär det av till skolan och sen vid halv 12 kommer morfar och hämtar mig för vi ska till Åkersberga, jag ska klippa och färga håret! underbart, :) sen ikväll ska hela klassen samt nästan alla lärare in till Stockholm och gå på Wallmans! kommer hem sent i natt.

RSS 2.0