YOU ARE A NOBODY!


utbakad fläta i luggen gjord av julia!

har inte riktigt tid att blogga eller sitta vid daton. det jag har gjort de senaste dagarna är att, klippa pappa, jennie och johan samt färga fasters hår! gjort klart svenskan. fick åka med M. hem i onsdags när jag slutade vid ett eftersom att han hade gjort illa sig, men det är okej nu! idag tränade jag, emma och syster pilates. svårt men skönt!
kan inte fatta att det redan är fredag imorgon, kundpass i skolan och jag ska troligtvis klippa nicko och hedda! puss

ÄRLIGHET ÄR DET ÄNDA JAG VILL HA AV DIG


har inte orkat blogga i veckan. har inte hänt speciellt mycket, mer än att det har varit jobbigt att ta sig till skolan eftersom att stämningen inte är den bästa just nu. men med min fina vänner har jag orkat. ♥ kärlek till er.
igår gick jag och la mig vid halv elva och somnade direkt. underbart skönt att sova mer än tio timmar.
nu ska jag städa upp det sista innan jag ska kolla klart på filmen jag påbörjade tidigare idag.

RnB - PARTY



den randiga tröjan, som dock inte syns så mycket fick jag av mamma i trosdag!


fick goodiebag av bik bok och gjorde om halsduken vi fick i den. nu är det en tubhalsduk!

en ny väska eftersom att min katt kissade på min förra.

efter mycket om och men med bilen som inte ville starta kom vi sen iväg till uppsala för en shoppingdag. mycket mysigt hade vi och jag fick med mig några fina saker hem. det blev hemtmat till middag och nyss bäddade jag rent i sängen och nu funderar jag på om jag ska gå och duscha eller vänta med det. får också se om jag ska träffa en vän ikväll.

JAG VISSTE INTE OM JAG SKULLE SKRATTA ELLER GRÅTA?!


min älskade tatuering!

hade en helt okej dag igår. lugnt och skön. dock lite trött.
idag är jag helt slut. det är sjuk hur mycket det tar på ens krafter att bråka. en jobbig dag i skolan. hoppas bara att imorgon ska bli bättre! nu blir det en varm och lång dusch för mig innan jag tänkte krya ner i sängen och sova.
godnatt

SOLSIDAN


söndag och måndag med skola imorgon. jag ser inte alls fram emot det. vet inte vad det är men är trött hela-hela tiden! ska nu se solsidan med familjen + M. som varit här på middag! sen efter det blir det sängen! puss

PLOGFIA


pappa och jag åkte till Kungsberget igår. bilen gick vid 7 och vi var framme vid halv 10. vi åkte totalt lite mer än 4 timmar. vi hade plus grader och solen lös på oss hela tiden. en av de bästa dagarna med min pappa! vid halv 3 var vi helt slut och satte oss i solen innan vi åkte hem. käkade på vägen hem och var väl hemma vid halv 7 tiden. duschade och åkte iväg till en kompis på kvällen! somnade ovaggat vid 1 tiden i natt.
♥ tack pappa för en helt underbart bra dag!

SÖNDAGSÅNGEST


detta låg på min säng när jag kom hem i fredags! tack mamma!

i tisdags köpte jag min nya vårjacka!

SÄG BARA SANNINGEN

idag blev jag hemma från skolan, vaknade med en jobbig smärta i magen + illa mående! sov bort det värsta och har bara degat i soffan resten av dagen!
imorgon blir det skolan och på kvällen ska vi fira älskade mamma som fyller år!

puss

man kommer aldrig först, om man går i någon annans fotspår.


foto: cl.sundström

har haft två intensiva dagar i skolan med mycket plugg och nya saker att lära sig. jag har haft jätte svårt att sova, somnar sent och vaknar tidigt! sen somnar jag som en stock på bussen till skolan! det måste se kul ut.. ;)
fick sluta tidigare idag, julias pappa var gullig och kom och hämtade oss. skönt att vara hemma tidigt! det blev middag på restaurang idag, firade lite!

never give up one someone you can't go a day without thinking about..


back in school... börjar det hela med en hälsovecka, får helt enkelt se hur det slutar! var inte alls så svårt jag trodde det skulle vara att gå upp i morse, fast imorgon tror jag att det blir svårare! tänk vad lite solen egentligen kan påverka humöret, blev så otroligt glad idag när solen lös på himelen när vi slutade skolan. därför blev det en sväng på stan med emma!
har gett pluggande ett försök nu på kvällen. återupptar det imorgon tror jag.

INSÅG IDAG ATT JAG INTE KLARAR AV ATT LEVA UTAN DIG. KOM TILLBAKA!


lördagen var hur solig som helst men ändå låg jag inne hela dagen. hade en dålig dag, ville inte vistas bland folk! såg melodifestivalen med familjen + en massa gott!

idag tog jag en timmes powerwalk med musik i öronen. kände att jag behöve frisk luft och tänka! kusin jonas fyller år imorgon och hade fika idag. var där en stund, gosiga Livia kramades hela tiden. vilket jag behövde! nu är M. här för att se solsidan. måste verkligen försöka sova tidigt idag. första skoldagen på två veckor. känns tungt! även om jag saknat det lite.. puss

♥ GRATTIS FARMOR


bättre sent än aldrig, här är bilderna från när vi firade farmor på Åthellet!

HÅR OCH HUDKÄLLAN


gamla test produkter jag fick med mig hem igår från salongen. tack!

sen fick jag ett schampoo/leave-in/pudervax från märket Lánza. i kartongen är det en Mask och Silky Oil Bath! som ett tack för att jag varit där och varit jätte duktig!

jag har haft en fantastisk vecka på Hår och Hudkällan! jag har lärt mig väldigt mycket och bara känslan att få vara på en salong har varit både intressant och roligt.
jag har under veckan fått: schampoonera ett fler tal kunder, stylat, städat en massor, applicerat en inpackning. på allt det här har jag fått klippa både min syster och mamma. min handledare var chockad över hur bra jag var redan! vilket var hur kul som helst! jag kände igår att jag inte ville tillbaka till skolan men just idag känns det lite bättre med det. kommer sakna salongen! ♥

NO, NO, NOOOO, NO

ingen bloggning på flera dagar.... fy på det! nu är praktiken slut men skriver imorgon.. sjukt trött och emma sover här! love

EN DAG TILL MED DIG HADE GJORT ALLT.


första dagen på praktiken! och jag är helt slut... började halv 9 och slutade vid 4.
idag har jag fått tvätta hår, städa lite samt lite styling på min handledares kunder! dagen har varit intensiv men väldigt lärorik! det kliar lite i mina fingrar, jag vill också klippa! men ska försöka få ner både mamma och syster för att bli klippta bara det passar med dom tider som finns! :)
puss


DAGS ATT VÄNDA OM.


idag fyller min farmor 65 år och då är släkten bjuden till Åtellet för trerätters middag! just nu tittar syster och jag på one tree hill och i reklamerna måste jag sminka mig och fixa till det sista!

imorgon är det inte skola, utan jag har apu. vilket ska bli spännande samtidigt lite läskigt! det är som ett steg ut i arbetslivet!
♥ peace

DU ÄR SÅ FIN. GLÖM ALDRIG DET.


igår träffade jag hilla! vi tog en fika på pelikan och efter det en sväng på stan sen bussen hem till henne. där jag då färgade hennes hår! käkade ute med mamma och ronny! åkte tillbaka till hilla med en massa godis! vi hade en underbart mysig dag och kväll. tittade film och snackade skit.
jag har saknat den tjejen! ♥

JAG ÄR INTE RÄDD FÖR DIG LÄNGRE.


jeans - cheep monday, tröja/ring - H&M, armband - London

idag har vi varit hemma hos andreas för att fira att han fyllde 18 år i måndags! emma var här nyss men nu är hon hos viktor! fast hon kommer tillbaka och sover här inatt! kan behöva tid med min bestis!

CARPE DIEM


detta har jag pysslat med idag. äntligen har jag satt upp "carpe diem" och in med fotot i ramen!
vaknade av att solen lös in i mitt rum, åh så underbart det var. plusgrader och livet känns lite bättre! fick ett ryck och tog på mig träningskläderna och gick på en promenad i vårsolen! faster kom hit vid tre tiden för att klippa sig. och vid sju tiden åkte vi hem till lollo för att jag skulle klippa henne. det blev verkligen super fint!
sitter i soffan och ska göra te!

113?


igår lunchade jag och syster med pappa. eller det blev frukost för oss, pizza/kebab! efter det tog vi bussen mot täby och shoppade lite. fick med mig en stickad tröja, cool tröja med hål i armarna och den gråa koftan hem! lite besviken att jag inte köpte skorna. på kvällen var M. här och vi kollade AA heeeeeeela kvällen!

IBLAND ÖNSKAR JAG ATT JAG KUNDE SÄGA ATT DU VAR MIN IGEN.


♥ världens snyggaste syster!

hela söndagen låg syster och jag i sängen och kollade AA. samt att emma var här och vi vaxade mina ben, kanske inte det bästa resultatet men ont gjorde det.. i måndags besökte jag dietisten med pappa! på kvällen var ronny här och vi käkade gino!
idag har jag jobbat mellan 8-12. alla små söta flickor satt fast klistrade runt mina ben och armar. gulligt! vid kvart över ett hade jag intervju på flygfyren! den gick hur bra som helst. har även kollat en massa AA idag med syster.
ligger just nu ny duschad och insmord med bus i sängen! ska krypa ner under täcket, är svin trött. godnatt!

TAKE A SMOKE?


shopping från i fredag, fick med mig ett par träningsbyxor och linne från H&M.

gick en snabb sväng på stan med syster igår och fick med mig "elsas värld" och den turkosa ringen hem. sen fick mamma för sig att vi skulle åka till ikea och då fick jag en ram, vanilj ljus och kuddöverdrag!

RSS 2.0