HA DET BÄST!


middag på ett glas med pappa och syster. vi struntade i påskmiddagen och käkade ute istället. det var hur mysigt som helst! och nu blir det träffa emma, drar iväg för att träffa lite mer folk.
inatt klockan 4 ska jag gå upp för åka till Arlanda vid halv 5. oj det är snart! måste packa det sista nu! jag tror inte om jag ska vara ärlig att det bli något mer bloggande innan jag åker!
ha det så bra, för det ska jag! hörs på min födelsedag och då kommer jag hem!
puss

DET HANDLAR INTE OM ATT TRO UTAN ATT VETA.


♥ Milla&William

ICE CREAM


solen har lyst hela dagen. därför tog mamma jag och syster oss en sväng på stan. mötte upp min fina för en glass och mys i solen. det är nästa jobbigt nu när jag vet att det är mer än en vecka tills jag träffar henne igen!
♥ hon är det bästa jag vet.


FRIENDS


William och Milla



milla & syster

hade en underbar dag ute hos morfar med en massa släkt! först blev det fika och efter det tog vi den årliga promenaden ner till ångbåtsbryggan och satt där en stund. efter det klippte jag milla! vid 5 tiden var det mat, hur mycket god mat som helst!
när vi kom hem väntade jag på att min fina skulle komma över för att hjälpa mig att packa! oj vad jag kommer sakna min brud! ♥ 

GLAD PÅSK


började min dag med ett svårt men härligt träningspass med syster. efter det blev det en sväng på stan samt lunch på kina. fick med mig denna söta tunika hem! kvart i 6 mötte syster och jag upp emma för att se hur många lingon finns det i världen! en av de sötaste filmer jag sett. hur bra som helst! avslutade min dag med mina tjejer och bagge och co framför en brasa vid lommaren. och nu blir det sängen för imorgon är det släktträffa ute hos morfar! sov gott!

HAIRBUTTER


nyss tog jag mig en lång dusch med ansiktsmask, peeling och då jag passade på att testa mina nya hårinpackning mot torrt och slitet hår. jag tycker att den var bra, luktade gott!

idag har jag bara varit hemma, tvättat inför resan! vid halv 6 kom pappa för att hämta mig. vi skulle ut till farbrors jobb för att jag för första gången skulle övningsköra! oj, vad kul det var! om jag ska vara ärlig gick det överförväntan bra!
imorgon ska jag med syster och träna, eftersom hon inte kan vara med på idrotten tränar hon ett pass mitt på dagen på ntc istället och imorgon ska jag med och testa!

BOYS DON´T CRY



jag hade lagat tacos till middag och till efterrätt gjort gino. jag hade en underbar kväll med mina tjejer. mycket snack och skratt! vi spelade spel och jag gick med dom ner till stationen för att de skulle komma rätt, mina tjejer från Åkersberga! :)
ni är helt underbara!

CALL YOUR GIRLFRIEND


spenderade gårdagen hemma hos hilla! vi låg på hennes altan och solade en massa timmar. kvällen var lugn och skön. imorse steg jag upp vid 8, klockan 10 hade jag intervju på Willys. den gick hur bra som helst! efter det har jag storstädat hela lägenheten och ska snart börja fixa mig lite smått inför ikväll. vid halv 6 kommer mina underbara tjejer till mig för tacomiddag. ska bli hur mysigt som helst! ♥

WALK

nu ska jag ta tag i städnigen, eftersom mina fina tjejer kommer till på mig middag ikväll!
hörs snart

AGIA MARINA


om en vecka befinner jag, mamma och syster oss på Kreta - Agia Marina. det ska bli helt underbart!♥

NECKLACE


fick med mig ett halsband och armband hem från stan idag!

The things you hear about me are probably as fake as the bitch who told you.


eftersom att vädret är helt underbart så tog emma och jag oss ner på stan för att fika, första gången i år på uteserveringen!
nu hoppas jag bara att vädret ska hålla i sig, eftersom jag har lov nu! ikväll kommer troligtvis Han hit och kanske M. ha en fin söndag i solen!

BABY, JAG TROR JAG ÄR KÄR


har införskaffat mig en ny väska. den kommer bli perfekt att ha till skolan när man inte behöver datorn eller bara en dag på stan!

har varit hemma själv hemma nästan hela kvällen och nu tänkte jag ta en dusch och efter det krypa ner i sängen för att sova. godnatt alla söta!

GA.MA



detta beställde jag hem från Inzo. det är en väldigt bra inpackning, har dock inte testat den. och en ny plattång. en med keramik plattot som inte ska slita lika mycket på håret!

PARTY ROCK ANTHEM



har legat och solat på balkongen hela förmiddagen. och lite färg har jag också fått! vid 3-tiden klädde jag på mig för att tralla hem till emma för att hjälpa hennes mamma och perta med håret! eftersom dem + min mamma och några till ska ha 80-tals fest ikväll. hoppas på att emma kommer hit snart och vi får helt enkelt se vad vi ska hitta på ikväll!

NI ÄR SÅ FINA


min underbart fina Gabrielle.

rektor avva kom och käkade glass med oss.

fina julia&joanna

jag och finaste emmy

jag hade en perfekt dag med klassen. vädret var på topp och alla hade ett leende på läpparna! vi hade egenhårvård och avslutade dagen med att jag och Anette var och handlade en massa gott. glass, chips, godis, läsk! vi dukade upp lång bord på altanen och satt där och fikade och skrattade. i den stunden trivdes jag med klassen! det var ett bra avslut och en bra början till lovet!
♥ kärlek

JAG BEHÖVER DIN NÄRHET IGEN.


jag har ont överallt. huvudet värker. kroppen gör ont. ögonen är trötta. och jag vill mer än allt annat ha lov nu. tur att det bara är 3 skoldagar kvar. skolan idag gick hyfsas bra, provet kändes konstigt. imorgon är det prov i matte. nu ska syster fixa med mitt hår... ;)

JUMPSUIT


fick hem en del av kläderna jag har beställt från H&M idag. två tröjor, ett linne, bikini, ring och byxdress.

ha en bra kväll. imorgon har jag prov och kamratstödjare möte..

BECAUSE YOU LOVED ME

¨
min nya hårfärg. nu trivs jag i mig själv igen. supernöjd.

vaknade med svullna ögon och dagen har varit blandad med både, panik med gråten i halsen och även några få skratt. ville bara hem från skolan och gömma mig under täcket en stund. livet är inte alltid lätt.
skulle ha tagit en promenad men det blev istället en glass i grind med pappa eftersom han åker till Teneriffa imorgon. ♥ hoppas du får de bra!

LAST KISS


har haft en helt okej och lugn helg. med fredagen kvällen själv hemma, vilket jag hatar! lördagen nere på stan tillsammans med mamma och syster. slingade jennies hår. fick panik på mitt trassliga hår och bestämde mig för att tona över det. bild kommer. så nu är jag röd/brun och mig själv igen! idag skulle emma och jag gå en lång promenad i vårsolen men hamnade på hennes pappas altan. har kollat två filmer med syster. och ska nu hoppa in i duschen, känner mig sjukt äcklig! är också på pisshumör. sjukt mycket just nu som jag inte har ork att ta tag i!

FJÄDRAR


körde på helsvart idag med trasiga ärmar på tröjan.. fjäder örhängen från London och ringar från lite olika affärer.

KOMMER PÅ MIG SJÄLV OM ATT DU INTE FINNS MED OSS LÄNGRE.


detta utanför mitt fönster för några minuter sen. dörrar slår och mitt fönster skakar, det är tur att jag redan är hemma. fick sovmorgon eftersom att mamma kompis petra just nu jobbar i åkerberga så vi åkte med henne. har annars haft en lugn dag, klippt lite. beställt en massa varor från Inzo som kommer nästa vecka. kollat på en helt okej teater med klassen också. nu kolla film med syster innan bonus familjen kommer över på middag!

YOU HAVEN´T SEEN THE LAST OF ME


årets första glass!

klantiga emma är i farten....

drog till coop nära för att köpa årets första glass! underbart. nu blir det tv och sen sova eftersom det blir skolan imorgon! på kvällen kommer Sandin/Ljunglöf på middag!

DU SEGER DU ELSKAR MIG


nya underkläder kan vara bland de finaste som finns.

att tiden aldrig ska räcka till. i måndags hade min klass plus hud utbyte med varandra, så på morgonen fick jag en underbar ansiktsbehandling, med massage och peeling av Jennifer. på eftermiddagen fick Jennifer en lyxig inpackning med värme och styling av mig. dagen var bättre än förväntat och vi alla tyckte att detta borde vi göra mer. kul att lära känna fler på skolan!
tisdag hade vi sovmorgon, börja 10. vilket inte var helt fel. 3 lektioner och efter skolan blev det en sväng på stan med syster och hamburgare till middag.
idag blev jag hemma från skolan med ont i magen och ingen ork. kände för en dag att bara sova, kolla en massa film. plus att jag har varit duktig och städat mitt rum. nu blir det att hoppa in i duschen innan mamma kommer hem och ikväll kommer min sötaste hit. ska nog tvinga ut henne och köpa glass!

TAJ SUNSET


började min morgon med en brakfrukost med familjen. efter det drog jag och mamma hem till Nina för att jag skulle klippa, henne plus hennes två söner. när jag nästan var klar kom M. för att följa med mig till Elin när jag skulle klippa henne. och nu är han här igen!
fick detta av mamma imorse som hon hade köpt på ålandsbåten till mig. gulledu! :*

BREATHE IN. BREATHE OUT.


länge sen jag kände mig såhär förvirrade. att man kan ha så mycket känslor inom sig.
oro, förvirrad, hat, ilska , tvekan, glädje, sorg, övergiven.
värst av allt är all oro.

ON THE FLOOR.


idag fyller finaste Nikolina år! grattis ♥

OM DU ÄNDÅ KUNDE FÖRSTÅ HUR MYCKET DU SÅRAR.


känns fortfarande konstigt att se sig själv i spegeln. men är sjukt nöjd! det är lördag och ska snart iväg med pappa för att fira farmor gubbe. ikväll blir det bara kolla film och mysa. får se om jag får sällskap eller inte


BLONDA SLINGOR


jag fick ett ryck idag om att jag skulle slinga blonda slingor. vi hade nämligen kundpass i skolan och då fick vi för första gången slinga/tona på varandra.
jag klippte nicko innan lunch och rakade pim efter lunch. sen var det min tur att slinga håret. just nu känns det lite konstigt att se sig i spegeln. men det är fint, vårsnyggt!

RSS 2.0