körtelfeber..

kom nyss hem från att ha varit hos doktorn och kollat upp vad jag var för sjuk.. som att jag har haft ont i halsen sen i söndags kväll så trodde vi att jag hade halsfluss.. men jag hade inte det, men i stället kan jag ha fått körtelfeber.. så jag blir hemma ett tag. som jag har sagt kanske det är menat att jag ska bli sjuk just nu!

så nu blir det äta glass och ta det lugnt!

jag får inte heller träffa min älskling, fast jag har nog redan smittat ner han.. för som att han sov här i natt.. men jag tror inte han får körtelfeber.. :)

puss / cajsa

wherever you are

onsdag idag och jag blev hemma från skolan med halsont och magont! inte alls kul. men jag har mest sovit bort hela dagen.. och det var verkligen skönt och kändes som att jag behövde det. sen har jag tagit ett bad/dusch. försökte piggna till mig lite, men det har inte funkat. smakar fortfarande lika i munnen och kroppen gör lika ont.. det får bara inte bli värre. jag får inte bli sjuk. eller så är det så att det är min tur att bli sjuk nu och kommer att bli det ett tag.. på ett sätt skulle det vara skönt, men inte nu till helgen. för på fredag efter skolan ska jag, syster och pappa + pojkvänner och kompis till uppsala och bada och sen på lördag ska jag hem till en kompis med filmmys och.

jag hoppas på att få träffa min älskling idag, men jag vill inte smitta han. så vi får se! annars ska jag ligga hemma och kolla tv hela kvällen!

puss / cajsa

i love you.

jag & pappa hade en underbart mysig eftermiddag tillsammans. vi åkte först till täby och skulle lämna en båt grej sen vidare till åkersberga där vi åt mat på donken och sen åkte vi till skolan! och jag älskar den skolan. jag trivs. jag vet att det kanske kommer att bli jobbigt att pendla men det finns inget gymnasier som har frisör som är närmare.. och sen tycker jag om lärarna och miljön på skärgårdsgymnasiet!

pappa & jag pratade om en massa saker som jag nästan aldrig har pratat med min pappa om, och det kändes underbart bra. jag ångrar inte att jag frågade om han vill åka med mig eller att jag skickade brevet. för nu i efter hand så har det hjälpt våran relation jätte mkt. vi har på något sätt kommit varandra närmare. och sen har pappa gått med på min lilla hemlighet. som jag håller hemligt ett tag till! hihih (a)

nu väntar jag på att min älskling ska komma, jag är trött och har ont i halsen.. håller säkert på att bli sjuk. har inte tid med dig eller så är det så att min kropp känner för att bli sjuk ett tag så jag kan ta det lugnt och vila. jag vet inte ?!

ska tvätta bort sminket och borsta tänderna nu. sen kolla lite tv med älskling och sen krypa ner i hans armar och sova!

godnatt på er alla!

puss / cajsa


kill me!

bestämde mig för att inte sitta så mkt vid datan igår, därför belv det ingen bloggning! lite skönt att inte sitta vid datan så mkt.. syster och jag tog spruta igår och sen vart det lite plugg och träning. älsking var också här en stund på kvällen!

idag var det skola, tema uppstart.. pinsamt! gud vad kallt det är ute, gick hem från sportcentrum.. och jag kände inte mina fötter när jag kom hem! om en halv timme kommer pappa och hämtar mig, vi ska åka till täby och sen till åkersberga. vi ska kolla på min skolan som jag vill gå på i höst. sen ikväll sover min älsking hos mig!!

nu måste jag fixa mig lite, vi hörs ikväll!

puss / cajsa

godnatt och sov gott!

hilla gick precis, vi drack te åt mango och snackade skit! fyfan vad jag älskar den bruden!

nu ska jag göra mig i ordning för sängen.. borsta tänderna och kissa sen krypa ner under täcket utan min älskling.. men elvis får nog sova med mig i natt! :)

ringa älskling ska jag göra! godnatt och vi hörs imorgon. då blir det skolan sen ett möte och efter det blir det ta spruta!

puss / cajsa

mitt hjärta <3



det finns inget som kan beskriva min kärlek till dig eller hur lycklig jag är att jag har dig! du är det bästa som hänt mig. jag älskar dig robin max beausang! (L)

puss / cajsa


söndag... =ångest

sitter i sängen med en hemma gjord ansiktsmask, havregryn och ljummet vatten. den är super bra man inte har någon annan! huden ser frisk och piggare ut efter du haft den. du lägger havregryn i en liten burk som det finns lock till och så häller du lite ljummet vatten i, du bestämmer själv hur lös du vill ha den. skaka och skaka lite till. skölj ansiktet för du smetar på den. låt den torka och skölj sedan! funkar super som du vill ha en ansiktsmask och inte har någon hemma.

jag ska låta min torka och sedan gå och duscha, peela, smörja in kroppen och sen på med mys kläder. hilla kommer sen efter hon ätit. skulle vilja ha min älskling här men han har match.. :(

puss / cajsa


how to save a life.

hos hilla blev det äta mamma chokladbullar och kolla filmen "The Mist", den filmen var bra men lite konstig. det är alltid lika mysigt hos hilla!

vi käkade plankstek hos robin, gott. och nu ska han iväg lite snabbt men sen kommer han igen. och då ska vi kolla film och mysa! jag ska försöka sova ganska tidigt och sen sova länge imorgon!

jag vill ha ny design också, någon som kan hjälpa mig?

puss / cajsa

lördagsmys hos hilla!

jag vaknade vid 9 och då började jag titta på nyhetsmorgon om Haiti.. men jag somnade om och vaknade vid halv 11. skönt! jag har ätit god frukost med mamma och älskling. duschat långe och haft hårinpackning, jag behöver klippa mig. men jag tror mamma har bokat en tid åt mig på det gymnasiet jag vill gå. :)

jag har inte bestämt mig om jag ska städa lite i mitt rum eller bara klä på mig och sen gå till hilla och fika. mamma har bakat chokladbullar, dom var verkligen jätte goda!! men jag tror det blir klä på sig och gå till hilla. för jag kan städa imorgon då min älskling är på match..

jag sover hos min sötnos ikväll och äter där. mysmys!

vi hörs

puss / cajsa


läskigt ?

sitter just nu i min säng och kolalr let´s dance. jag hoppas min älsking kommer snart. jag vet att jag tjatar om han, men jag fick inte träffa han igår och jag saknar han nu! väldigt mkt.

jag har funderat lite krig mitt hår, seriöst så tappar jag sjukt mkt hår varje gång jag duschar och sen när jag tar i håret så får jag med mig en del hår.. det är lite läskig med hur mkt hår jag tappar.. och det har hållt på ett tag? är det så för er med? någon som känner igen sig i att tappa mkt hår?

nu ska jag fixa chips och dipp.

trevlig kväll! :D

puss / cajsa

en hemlighet är en hemlighet

det var ett svettigt friskis pass, helt slut efter. men nu har jag verkligen förtjänat chips och dipp till kvällen då älsking kommer! men nu blir det en varm och lång dusch!

vi hörs

puss / cajsa

fredagsmys



fredag idag och det känns hur skönt som hellst. behöver helg och inte behöva göra nåt, fast jag vet att jag behöver plugga. :(

skolan gick bra, hade avslappning på musiken som gjorde att jag fick ont i huvudet. ska snart i väg och träna med E. ska bli väldigt skönt. måste bara säga att jag har tränat 3 gånger den här veckan, och det känns väldigt bra.

jag hoppas att min älsking kommer till mig efter att han kommer hem och att han sover kvar. jag saknar han så det gör ont. kom hit! (L)

puss / cajsa


kommer du ihåg oss, du & jag?

jag behöver plugga, men jag tänker inte göra det. jag kan inte! orkar inte. vill inte. fyblä, :(

jag funderar på att ta mig nåt gott att äta och sen kolla tv, sova tidigt. älskling jag saknar dig! (L)

puss / cajsa

om jag bara kan vara ärlig mot mig själv.

sov inte alls mkt i natt. men jag får skylla mig själv. eller jag vet inte, tårarna sprutade åt alla håll. jag orkar inte mer. men i morse var det bara att gå upp klä på sig. kände inte för att smika mig så det fick bli en osminkad dag. skolan rullade på, vi fick ha tidigt gympa. skönt.
det börjar gör ont där igen.. och jag vet inte vart det gör inte eller hur det gör ont. för det gör bara ont.

det känns inte bra när du bara ignorerar mig och inte pratar med mig. men jag kanske inte heller är bäst på att prata med dig. jag vet det. och du får faktiskt tycka att jag är en egoisk. för jag kommer alltid att vara det i dina ögon. men det kanske bara är så att jag inte duger åt dig?! du behöver inte älska mig för den jag är. jag kräver inte det. du behöver inte mig om du inte vill! :(

jag får nog inte träffa min älskling idag. han har match! och han ska veta att jag saknar honom så att det gör ont! jag behöver dig! (L)

puss / cajsa

20/1

kom precis hem från träningen och nu blir det hoppa in i duschen.. älskling får fixa så att filmen är igång när jag kommer ut ur duchen. vi har blivit wallander nördar så det blir wallander ikväll! 

skolan idag har varit okej, lite jobbigt men jag klarade det. efter skolan blev det hem äta något och sen plugga lite no. eller jag vart klar! och sen har jag fortsatt att rensa och städa mitt rum! du börjar bli riktigt fint!

puss / cajsa

vi klarar allt tillsammans, vi är starkare om vi är 2!

skola idag och dagen gick fort. men jag säger bara vi klarar det tsm Fanny! jag hjälper dig gumman. (L) jag har inte så mkt att berätta. när jag kom hem efter skolan så har jag mest fixat med mitt rum, känner för att göra en förändring. och det börjar faktiskt bli fint. men får fortsätta en annan dag. älskling var här en stund innan ha skulle kolla match och sen ha träning. fikat med mamma och Karin! mysmys. och nu ska jag fixa mig i ordning för sängen, jag ska sova tidigt. är super trött.

imorgon blir det plugga.. känns inte alls bra..igår fick jag har fått hem mina inloggning-uppgifter till gymnasievalet. jag är ganska säker med vad jag vill. fast det är också väldigt läskigt!

nu ska jag borta tänderna och sen krypa ner under mitt täcke och sussa kudde.

puss / cajsa


om du bara vill

älsking åkte precis och jag ska hoppa in i duschen.

puss / cajsa


just du ger mig fjärilar i magen!

älskling åkte för ungefär en kvart sen, han var tvungen att åka hem tidigare ikväll.. lite tråkigt! men jag är ändå jätte trött och ska sova tidigt. somnade sen igår och usch.. :(

måndag idag och början på en ny vecka.. lite jobbigt känns det. fast ändå bra. jag har varit i skolan, slutade tidigt. tränade ett väldigt bra pass på friskis, ny termin och nya bra pass! superkul. sen efter har jag träffat min älskling. som mest sov i mitt knä! :)

jag har inte så mkt mer att säga, ska göra mig i ordning och sova tidigt idag! känns väldigt skönt.



godnatt på er alla.

puss / cajsa

17/1

älskling kom precis till mig efter att ha varit och tränat. så nu blir det fika som mamma har bakat idag, mums.

men först tänkte jag lägga ut lite blider på shopping.


svarta legging med knappar vid fötterna


en blå-svart skjota


mina älskade skor, som det är för kallt för att ha nu! men i sommar :)

nu blir det svullfika med sötnos.

puss / cajsa


i en värld av idoiter står jag först i kön

hur kan jag vara så trött? jag vill bara sova, men om jag försöker så går det inte att somna. för mkt att tänka på! jag orkar inte heller somna för då kommer alla mardrömmar.. även om jag har min älskling vid min sida så blir jag ändå rädd för att somna. jag kan inte somna.

jag skulle kunna somna nu, hur lätt som helst. men hur kul blir det sen ikväll då man måste sova?!

puss / cajsa

tröttmössa (L)

jag vaknade tidigt, men försökte verkligen somna om. gick inte så bra! men min älskling ligger fortfarande och sover, men jag funderar på att gå och väcka han! jag börjar bli lite hungrig.

idag kommer det inte hända så mkt, bara slappa och ta det lugnt. men det är också skönt. jag som inte har sovit så bra dom senaste nätterna... orkar inte gör så mkt!

nu ska jag kolla om älskling sover.

puss / cajsa

jag klarar mig inte utan dig,

det var en hemsk natt med ont i magen och orolig. men jag klarade av att sova och vakna. vaknade tidigt men lyckades somna om. och just nu känner jag hur mina ögonlock bara vill vila och sova. jag och älskling ska sova tidigt i dag, han har varit vaken för många timmar och sovit för lite. vi behöver sova. båda två. det är nåt konstigt med blogg.se, bilder kommer imorgon. idag blev det en mysig morgon men med en del tårar.. tack för att min mamma finns! sen blev det stan och gå i lite affärer. mysigt! jag, mamma, älskling och mamma kompis har ätit god grekisk mat! den var jättegod. är fortfarande lite mätt.. nu kolla älskling och jag på robinsson och snart ska vi fixa dipp och chips, vi ska kolla på wallander! sen sova. imorgon blir det sova länge och inte hitta på något, jag kanske ska träna. men får se om jag orkar. mår just för tillfället inte bra. men jag tränar för att koppla bort allt. det är där jag inte tänker! det är då jag får ta ut min ilska. jag tror jag håller på min hemlighet ett tag till! hihih :) puss / cajsa

du måste tro mig när jag säger dom 3 orden. jag menar det med hela mitt hjärta!

just nu ligger jag i sängen och ska snart kolla klart på let´s dance med mamma och sen gå och sova! och jag tror jag får sova själv inatt.. inte kul. men älskling är ute och har kul med sina killar i hockey laget!

mina ögon är tunga och det är ibland svårt att andas. jag vet inte, men imorse svettades jag och sen kan jag frysa, jag vet ju inte hur det känns att ha feber. så jag vet inte vad som händer. jag kan också bara vara trött!

jag måste säga att det var grymt mysigt att fika med min favorit brudar idag! jag älskar verkligen er. vi pratade om allt mellan himmel och jord. och det är alltid lika skönt! efter blev det lite shopping också, ett par leggings, en skjorta, 3 par trosor och en bh, lite mer. bilder kommer imorgon när jag har laddat över bilderna.

mamma säger att jag har för många trosor, jag har bara 50 st! det kan väl inte vara för många?! :D

vi hörs imorgon, godnatt folket!

puss / cajsa


nu blir det fika med mamma, karin & emma

nu sitter jag på mamma jobb och väntar på att hon ska sluta. för å ska vi ner på stan och fika med karin och emma. myspys, det var länge sen! :)

jag måste köpa nya jeanslegging för mina håller på att gå sönder. dom har fått ett litet hål på insidan av låret.. tråkigt! :( mina älskade jeans!

nu ska jag kila.

puss / cajsa

ingenting är som förr och nu kan det bara bli bättre.. eller sämre

idag har jag hunnit med att gå i skolan och göra en massa saker där, tänkt, jobbat och sen har jag också hunnit med att umgås med min älskling. jag har tränat core, som var väldigt länge sen. jag hoppas på träningsverk. :) ätit mammas bästa äppelpaj. det är den godaste jag har ätit! :D

just nu tittat jag på tv och nu ska jag mysa ner mig under täcket med min favorit.

imorgon ska vi åka pulka med klassen, det får bara inte vara kallt. efter skolan blir det hem till älskling och vara där hela kvällen.

puss / cajsa

håll mig hårt eller släpp mig helt...

jag är trött. jag kan inte sova. inte på nätterna då man ska sova. jag kan inte. hemska mardrömmar. jag blir rädd. ensamma nätter. för stor säng. jag blir liten som en myra när du inte är vid min sida. det är då alla trampar på mig. för att dom vet att du inte är där för att ta emot mig när jag faller. det är då det är jobbigt - när du inte är vid min sida! det är då jag inte är mig själv. det är då jag inte vill mer. utan dig skulle jag aldrig stå här där jag står idag. jag är nog skyldig dig ett tack! men det räcker inte för att du gör. jag älskar dig. och det vet du.

puss / cajsa


jag är inte perfekt, jag kan inte vara perfekt!

jag vet att du älskar mig mest av allt men ändå undrar jag när det ska hända?! jag vet att du inte vill. & inte jag heller. men det känns verkligen inte bra! vad händer med oss? du&jag vart tog vi vägen? 

jag är kan inte vara perfekt, men älska mig för den jag är.

puss / cajsa 

18;12

det har bara gått två dagar av skolveckan och jag är redan trött och inte vill! :(

jag har inte alls mkt att säga, det blev ingen träning igår så det blir det idag ist! och ikväll får jag inte träffa min älsking, jag har bara träffat han 30 minuter idag, det känns inte alls bra! :(

nu ska jag byta om och sen blir det träning! :D

puss / cajsa

när jag tänker på dig känner jag hur mina tårar faller ner på kinderna.



varje gång jag tänker på dig kommer klumpen i halsen. du är borta och det kommer du vara. men i mitt hjärta och i mina tankar så finns du. där finns du alltid! och jag kommer aldrig att glömma oss, dig och mig. när vi lekte när vi var små, allt vi har gjort tillsammans kommer alltid finnas i mitt hjärta. alla våra minnen tillsammans slår inget. jag saknar dig & älskar dig jätte mkt! du kommer alltid finnas i mitt hjärta. du är den bästa som finns, och jag hoppas att du har det bra där du är nu. jag vill att du ska ha det bra idag?

du är bäst. jag älskar & saknar dig väldigt mkt!

puss / cajsa

mitt halsband har kommit!





nu har mitt halsband kommit! och jag älskar det. jag är super nöjd! något alla verkligen börde göra, skänka pengar till någon fond, bröstcancer, barncancer, rädda barnen ovs. det känns bra i hjärtat och samtidigt för dom du skänker pengarna till!

puss / cajsa


11/1

min huvudvärk börjar komma tillbaka.. och jag har ingen aning varför och just nu?! skolan rullade på, kanske inte roligaste dagen. men den har funkat som att vi slutar tidigt! just nu är min älskling här! ikväll blir det träning och älskling har också träning så jag får inte träffa han ikväll. men jag klara mig! (L)


en blid från i lördags då vi var hos morfar!

puss / cajsa


en annan del av mig! du känner inte mig längre. du kände mitt gammla jag.

just nu sitter älskling och jag och tittar på "en annan del av köping". dom är bara för gulliga!

har kollat hockey idag, älskling spelade! tyvärr så förlörade dom. jag, frida och william kollade, eller vi snackade mer än att kolla.. :D

nej nu ska jag gosa ner mig med min baby! jag behöver värme. jag behöver kyssar. jag behöver dig!

jag älskar robin max beausang mest av allt. (L)

och imorgon är det skolan igen, och jag har redan ångest och vi har bara gått en dag. hur känns det!? inte alls bra. det är en jobbig termin kvar.. får väl kämpa på.

puss / cajsa


20;05

jag tänkte skriva några rader här men jag vet inte vad jag ska skriva.. sitter hemma och älskling och vi sover där i natt. idag har vi varit hos morfar för att fira en lite försenade jul, mysigt. god mat och trevligt sällskap!

jag har inte något mer att säga, imorogn blir det kolla hockey, min sötnos spelar.

puss / cajsa


8 januari 2010



första skoldagen idag och det gick bra men tråkigt. inte alls kul att gå upp tidigt.. men jag vaknade faktiskt 3 minuter före klockan skulle ringa, och det var skönt! efter skolan gick jag hem och sen ner på stan med älskling, och sen har jag duschat länge och fixat min naglar.. så nu är dom fina! inatt sover älskling och jag hos mig. och imorgon åker vi till morfar för att fira en liten jul.. den har blivit lite sen men så blir det när sjukdommar kommer ivägen.. men det ska bli mysigt att åkte dit. älskling följer med, jag tror han är lite nervös. :)

chips, dipp och cola blir det nu! mysmys.

puss / cajsa


12 minusgrader



så kallt är det ute. jag hatar verkligen kylan. den tar död på mig. jag fryser hela tiden! det är hemskt.

puss / cajsa


sova, sova, sova

nu blir det sägen för mig! är verkligen super trött.. och imorgon är det skola! jag vill inte, :(

vi hörs

puss / cajsa

jag älskar dig

idag har det verkligen inte hänt mkt, vaknade hos älskling. och jag tror det var länge sen jag skratta så mkt när jag vaknade. jag vaknade glad ochd det har inte hänt på jätte länge!! :)

jag har tränat, ett super tråkigt pass på friskis.. men träning som träning. sen har jag färgat mitt hår igen! och nu är det mörk. och jag är super nöjd, jag älskar verkligen den nya färgen! och sen har mamma, jag, älskling, jenna och kira varit hos karin och fikat. åhh jenna hade bakat den underbara kladdkaka till mig! hon är verkligen bara för underbar och snäll! jag älskar dig.

just nu sitter jag och älskling i min säng och vi ska kolla klart på filmen som är på fyran och sen sova. jag är ledig imorgon, alla kommunala skolor börjar imorgon men inte vi som går fri-skola. och det är ganska skönt att vara ledig en dag extra. fast det känns lite töntigt att börja en fredag och sen är det helg igen.. och jag ser verkligen inte fram emot att gå upp tidigt varje morgon. men jag ska nog klara mig. jag får försöka!

nu blir det tv och sen sova, jag är trött!

puss / cajsa

bilderna får tala för sig själva!





jag är både väldigt rädd och nervös som jag är glad att ha det gjort!

puss / cajsa


bara att posta det kvar.

nu är allt klart, bara lägga det på lådan kvar! och det ska jag göra! jag vill bara ha det gjort nu. så jag slipper se det!!

puss / cajsa


ingen kommer någonsin kunna ersätta din plats!

nu när jag ligger i min säng med musik i öronen och skriver.. och försöker att inte fälla tårar på pappret. jag känner mig inte alls säker på om det är en bra idé att skicka det! varför vet jag inte. men jag är rädd! 

gör jag verkligen rätt?

puss / cajsa 

en bra början iaf

har tagit fram papper och penna. så nu är det väl bara börja.. åhhh vad det ska vara svårt att vara stark och modig ibland. nu ska jag verkligen börja, men hur börjar man?! med ett "hej" eller jag kanske bara ska skriva ner det! och så är det klart. gud vad det ska var svårt då.. hjälp mig?!

puss / cajsa

tack för idag

jag orkar inte blogg så mkt idag. är jätte trött efter en dag i uppsala med hilla och faster. först åkte vi till gränby centurm och där gick vi många timmar och lite shopping blev det. jag köpte ett par trosor, 2 par örhängen, en vit tröja och 2 vanilj ljus från ikea! det var verkligen jätte mysigt att gå där med er. tack för en underbar dag! den måste vi göra om. (L) det kommer bilder imorogn.

ikväll sover jag hos älsking och så blir det kanske imorogn också!

puss / cajsa

du är saknad sötnos.



älskling jag saknar dig! jag behöver dig.

puss / cajsa


det är svårt att vara stark ibland, men jag försöker!

träningen gick bra trots att magen gjorde ont ibland. jag har duschat, smörjt in mig och nu sitter jag i vardagsrummet med mamma och kollar lite tv.. snart tror jag älskling kommer, han har varit och åkt skriskor med en kompis.

idag har det verkligen inte hänr mkt, kollat wallander och ätit kebab till middag!

det är fjärde dagen som min magen fortfarande värker, men inte lika mkt som den gjorde på nyårsafton.. men den verkar inte vilja ge sig. den vil vara där för att plåga mig. jag kämpar vidare med den.

imorgon blir det kanske uppsala med min faster och hilla, om nu hilla vill svara på om kan och vill med!? jag hoppas hon svara snart så jag vet hur det blir..


jag saknar mitt mörka hår!

puss / cajsa

en dålig dag, min mage gör fortfarande ont.

träning nu, vi hörs sen.

 

puss / cajsa


jag vet inte om jag vågar. jag har inte börjat skriva ner det än. vågar jag? vågar jag inte?

lördag idag.. en väldigt seg dag! men skönt att bara ligga i sängen och mysa! det kan också behövas..

om en lite stund ska vi åka till jenna, vi ska äta tacos och byta julklappar. jag hoppas på att det blir kladdkaka till efterrätt!! för hennes är så god! den bästa som finns..

det är inte bestämt än men jag och älskling kanske sovet hos han ikväll! jag hoppas på det!

vi såg "1408" igår. och jag kan säga att den var inte alls så läskig som jag trodde att den skulle vara. jag tycker den var lite dålig.. fast samtidigt var det obehagligt att se den. jag trodde jag skulle drömma om den, men det gjorde jag inte. skönt!

vi hörs.

puss / cajsa

nyårsdagen

nyårsafton igår var underbar, god mat, bra sällskap och mkt mys. allt var underbart.. till slutet.. då min mage gjorde så ont att jag inte kunde stå rakt upp eller gå.. och en ska till, men som jag verkligen inte kommer berätta något om här! men allt annat var underbart. det kanske skulle ha varit bättre om min magonda hade varit bättre.. och jag har fortfarande ont idag. fast det gör minder ont. och det är verkligen den jobbigaste magvärken jag vet.. för inget hjälper mot den.. men det går över.. någon gång!! hoppas det iaf.

idag har varit en väldigt seg dag. älsking och jag skulle ha ätit pizza men vi orkade inte gå.. så vi gick bara hem till mig och la oss i sängen och myste.. frida, ellen och sara har vairt här på fika.. mysmys! det var länga sen. men alltid lika mysigt.

jag vet inte hur det blir, men älsking och syster vill kolla på "1408". och vad jag fattar så ska vi se den.. får väl så om jag orkar hålla mig vaken genom hela. för jag är så j'vla trött och har ont i magen..

vi hörs imorgon.

puss / cajsa


1 januari 2010

nu ska jag mysa ner mig under täcket med min älsking och kolla på film!
det blir bloggning ikväll!

puss / cajsa

RSS 2.0