ETT GRAM SJUKDOM KÄNNS MER ÄN HUNDRA KILO HÄLSA.

jag har egentligen inte tid för att blogga men nu tar jag mig den tiden. ska snart hoppa in i duschen och bort med alla små hår som fasnat på mina byxor. jag har nämligen klippt mammas kompis Nina idag! super snyggt belv det.
söndagen rullade på, gick en sväng på stan med mamma, syster, emma osv.. god middag med famlijen plus M.
måndag = skola... stress - panik. över alla arbeten och prov nu innan jul lovet!

jag vill också säga att det är otroligt kallt ute.. jag hatar verkligen att gå ut 20 över 6 och det är 16 minusgrader! usch fy och blä!
imorgon har jag frisörprov, slutar nog tidigare. förhoppningsvis ska jag träna, bara om halsen blivit bättre! puss & kram

IBLAND SAKNAR JAG DIG MER ÄN VANLIGT OCH IDAG ÄR EN SÅN DAG.

nu stänger jag av för allt! dator, mobil osv.

HEY BABY

fredag och efterlängtade helg! morgonen började inte som vi hade tänkt oss. först åker bussen fel och måste åka runt allt så vi blir försenade och sen när vi åkt en bit så är det en ganska stor olycka mitt på vägen. vi stod väl stilla i 15 min om inte mer... kallt! och sen när vi kommer till Åkersberga så missar vi tåget till skolan och måste ta det som går senare... missade musiken pågrund av det!
på frisör lektionen hade vi vårat första kundpass. mamma blev min kund och jag är super nöjd över resultatet och min frisör lärare tycke jag var super duktig! så nu är mamma snygg i håret igen... ;)

god middag med mamma, syster och Ronny. nu blir det fixa sig lite och med syster och träffa hennes kompis! imorgon drar vi in till stan för att ha släkt glögg fika! tar med mig kameran. puss och kram

jag tänker på dig idag!


"I LOVE YOU"


♥ jag saknar dig!


I DON´T WANT TO GO. I DON´T WANT TO LEAVE

om du inget vet, säg ingenting då!


♥ SYSTRARNA SUNDSTRÖM


ibland undrar jag vad jag skulle göra utan dig? hur skulle mitt liv se ut om du inte stod vid min sida varje dag?
jag skulle aldrig klara av vardagen om jag inte visste att jag hade dig vid min sida; i alla lägen. du är den som vet allt om mig. du är den som känner mig, allt hos mig. vet precis hur jag fungerar eller hur jag mår. du är den jag alltid kommer lita på. du är den som alltid kommer ha störst plats i mitt hjärta.
det är dig jag vill gråta mot om jag är ledsen, det är dig jag vill kram när jag fryser eller bara behöver närhet.
du är den som får mig hoppas när allt är som sämst, du är den som tar med mig till toppen.
du är där när ingen ser mig, du är där när ingen ser mig.
jag skulle aldrig klara av att leva utan dig. du är mitt allt. du är min verklighet!

i ♥ u. jag älskar dig. te quiero.


"SÅ MYCKET BÄTTRE"


onsdag och snökaos! 2 prov i frisör, båda gick helt okej bra! jag försov mig imorse också, mamma kom in i mitt rum 10 över 7... usch! och min buss gick kvart i 7. missade engelskan pågrund av det. annars har dagen bara rullat på bra.
sitter just nu i mitt rum med musik och katten som vill vara med.

HEL DUMT NÄR ORDEN FALLER ISÄR


känner fortfarande inte igen mig när jag ser mig i spegeln...... läskigt! nu blir det tvätta bort sminket sen ung & bortskämd innan sängen väntar. skola imorgon, sen afro med emma. love

PIECE OF MY HEART


i nästan 2 timmar satt vi med matte boken i högsta hugg. men nöjd över att jag har pluggat och kommer klara provet imorgon sitter jag just nu och äter lite godis.. tack Ronny för hjälpen!
mötte upp emma vid halv elva för en sväng på stan, fick med mig en super mysigt stickad tröja hem. just nu sitter jag själv hemma, väntar på att syster och mamma ska komma hem!


LEDIG IDAG

nu ska jag ner med näsan i matteboken, eftersom att jag har prov imorgon! ronny kommer om  ungefär en halv timme och ska hjälpa mig! snällt av han. vi hörs när jag är klar!

kram

VARFÖR JUST JAG?


jag fick med mig en ny kudde till sängen, två nya blommor samt bobby´s extreme mousse hem från när mamma, jag och syster gick runt på knytbytorg.

jag lovar er en bild på mig med min lugg också. men nu är det ofixat och skitigt. så imorgon får ni se bild.

-

fuck u

STAY THE NIGHT

igår som sagt blev jag fin i håret av julia. vi toppade och klippte lugg. ville göra något annat även om jag vet att det är en massa arbeta med min lugg. men jag är ganska nöjd. efter skolan mötte jag upp syster för en sväng på stan och middag. det blev också afro med emma, klara dock bara av halva. fick såna kramper i magen.....

idag är det fredag och helg. skönt som attan! i skolan har jag klippt en hel frisyr på en långhårs docka. det gick helt okej bra. jag hade tid hos min sjukgymnast halv 4, jag fick massage och en ny tid. hon är bara för söt!
ikväll ska jag bara vara hemma och kolla idol med mamma, det var länge sen jag gjorde det nu och det behövs kan jag säga. en hemma ikväll! :)

imorgon blir det hockey med julle! mysigt! puss


DU ÄR MIN ÄNGEL. DU ÄR MIN HJÄLTE. DU ÄR MIN FÖREBILD.


jag gick inte upp vid åtta som jag hade bestämt, utan sov till halv elva. snacka om trött tjej. hade en lugn morgon med mig själv och katterna. tyckte det var skönt att vara själv en stund.
vid elva gick jag till gymmet, svettades i 45 minuter och sen vidare till jimmy. tände ett ljus. vid 3 kom emma hem hit, vi snackade skit. jag somnade i hennes famn medan hon kollade runt på datan. mysigt!

sitter just nu i mitt rum med musik och kom nyss på att jag fått otroligt långt hår. som dock kommer bli lite kortare imorgon eller på fredag, då julia ska klippa mig i skolan.. men det behövs!

imorgon är det heldag frisör i skolan. när jag kommer hem ska jag möta upp syster för en sväng på stan och middag innan träningen. puss

REDROCK

godmorgon sötnosar!

onsdag och det betyder att jag är ledig! skönt även om jag ställt klockan på att ringa vid 8 för att gå ner till gymmet. köra ett svettigt pass. jag ska köra slut på mig, svettas dom attan. sen efter det ska jag gå upp till kyrkogården, till jimmy. tända ett ljus och ventilera.

puss & kram

MIKROFONKÅT


en annan uppsättning som vi gjorde för några veckor sedan, men julia har haft bilderna och jag fick dom idag.
denna uppsättning är inte heller svår, mycket hårspray på händer och hår. men mycket snygg!

SVINRYGG


svinrygg, som jag gjorde i fredags på sista frisör lektionen. det var inte speciellt svårt. snygg och enkelt!

WHAT´S LEFT OF ME

jag förstår inte mig på dig?

MAGIC


skolan har rullat på bra, med bara 3 lektionen eftersom att jag var klar med svenskan fick jag ledigt. så jag och julia åkte med hennes pojke hem, som också har tagit körkort idag! grattis till dig! så jag har varit hemma en stund nu, ätit äppelpaj, lyssnat musik och nu tror jag att jag ska kolla något på webbtven.. jag har köpt en volymtång, syster och jag ska dela på den. så ikväll så ska jag testa den på syster.

något som också är underbart är att jag är ledig imorgon! så skönt ska det bli, har en del saker jag måste fixa imorgon.

JAG ÄLSKAR ER!

det är måndag och skolan rullade på riktigt bra, mailade iväg svenskan. gjort klart engelskan nyss. efter skolan så gick emmy, sara, jullan och jag till krabban för att fika, mycket fika. men gott var det och något vi måste göra om. super mysigt att bara sitta där och prata om allt mellan himmel och hav. det känns verkligen som jag känt er hela mitt liv och jag är jätte glad att jag har lärt känna er. ni betyder otroligt mycket för mig!
när jag kom hem fick jag i mig lite middag och sen bar det av till jenna + familj för att fika och prata lite skit en stund.

nu ska jag göra mig i ordning för sängen och sova. vi hörs imorgon!




HE SAID, FOREVER AND ALWAYS


jag har glömt hur mycket du är saknad av mig. jag har glömt hur mycket du betyder för mig. jag har glömt att du är min kusin/bror. jag har glömt. & jag skäms. över mig själv och över att jag inte gråter längre.

jag minns den dagen då du var hemma hos mig, då du var sjuk. du skulle få låna min gamla mobil telefon eftersom att din du hade inte fungerade längre. jag minns hur vi skrattade när du alltid glömde din pinkod och hur jag sa den till dig varje gång du skulle sätta på mobilen. jag minns att vi pratade en stund och hur trött du var. på att vara sjuk och allt.

jag skäms. jag är ledsen. & jag lovar att komma och hälsa på dig någon dag i veckan. jag ska köpa blommor och tända ett ljus. jag ska berätta för dig hur livet är. jag ska på minna dig om när vi lekte tjuv och polis i pappas källare, då vi använda monopol pengarna. jag ska påminna dig om hur mycket du betyder för mig. hur mycket jag älskar dig.


ALL I NEED IS YOU

allt är upp och ner. & nu blir det plugg. vi hörs när jag är klar.

Det handlar inte om att finna den person man vill gå till sängs med.
Det handlar om att finna den man vill vakna upp med.
Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med.
Det handlar om att finna den man inte kan leva utan.
I världen är du bara någon... Men för någon är du hela världen.

KÄRLEKSVISAN

sitter just nu vid köksbordet och pluggar på min svenska bokanalys. jag har sällskap av elvis som ligger och sover på mina papper. just nu går det ganska bra! jag ska plugga på en stund nu innan jag ska dra iväg på afro med mamma. underbart eftersom att jag inte tränat på länge.. tiden har inte räckt till i veckan.

puss

LILLA LADY


onsdag och mitten av veckan. skönt men ändå långt till helg. dagen har rullat på bra, pluggat som attan med både svenskan och matten. duktig jag varit. sen var vi duktiga och fick sluta tidigare på sista frisör lektionen, det betyder att vi åkte med halv 4 bussen. mötte upp joanna och syster för att käka pizza sen hem och plugga.
nu ska jag gå och lägga mig. svin trött är jag! usch på det..
puss och kram

DU E SNYGG

kaos... snökaos och 2 och halv timme att komma hem. bara för att min buss fastnade. skolan idag och igår har bara rullat på, mycket att göra bara nu efter lovet. och sjukt trött är jag.
igår hade jag även utvecklingssamtal och det gick väldigt bra. jag trivs så underbart bra i klassen. jag har mina älskade tjejer som gör mina dagar bäst.
idag så började dagen bra och sen har den slutat i kaos... jag är svin trött och tror det blir sängen om en liten stund.
min skoldata är i skolan och just nu är det verkligen inte bra, eftersom att jag kanske inte kommer till skolan imorgon.
puss&kram

EMA´S 2010


söndag/sista dagen av lovet.... usch! egentligen borde jag ha pluggat lite men nej. det blev gymmet med emma. baka kladdkaka. tv tittande. och en massa grubblande. vi hörs snart igen. puss

CHOCK-REAKTION-BEARBETNING-NYORIENTERING


SVART, VITT OCH ALLT DÄREMELLAN


igår: ronny och rasmus här på middag! jag tänker inget säga om resten av min fredag kväll. men den var bra blandat med annat.
idag: vaknad av sms och sitter just nu och fryser. samt fäller en tår för dig vännen. idag är jag ledsen. idag är jag inte på bra humör. idag behöver jag min bästavän som snart kommer till mig hoppas jag. det är fint väder idag så en fototur hoppas jag på.... puss

THUN´S


mamma och jag åkte till Thun´s efter att hon slutat jobba. vi fick med oss lite saker hem, bland annat det på bilderna och lite till syster. nu ska jag lägga mig på sängen en stund, läsa vecko revyn och sova kanske...?

TÄNDER ETT LJUS FÖR DIG OCH MINNS DET JAG GLÖMT.


vaknade av att det var för varmt i mitt rum. hatar den känslan. jag gick upp medans emma låg kvar och sov så sött. käkade frukost och låg i sängen lite för länge efter det. men det är lov och då är det okej.. efter det tog vi oss ner på stan och väntade på att mamma skulle sluta och då blev det fika på "3 smulor", tror jag det heter.. har även köpt ett par nya tygskor. snart kommer nog M. sen blir det afro!

WRITTEN IN THE STARS


denna fina tröja fick jag av pappa som han hade köpt i Milano.
dagen har rullat på fort.. kollat "sex and the city 2" med syster, kollat mobil. men inte till mig utan till syster. samt tränat ett hårt pass på gymmet. just nu har jag ont överallt, träningsvärk. på ett jobbigt sätt. imorgon blir det afro med mamma och emma. längtar!!

nu är emma i duschen och jag ska sätta mig framför tven. sen mysa med emma. puss och vi hörs imorgon! då jag troligtvis ska ner till mammas jobb och myser med dagisbarnen.


2012


shoppingen jag fick med mig hem igår. mycket nöjd!!

IDAG SKA JAG RADERA DIG FRÅN MITT MINNE.

emma sover hos mig inatt! idag är jag rädd för att sova själv. idag behöver jag någon som håller om mig när jag drömmer mardrömmar. eller när jag inte kan sova. idag behöver jag dig! idag behöver jag känna närhet.

nu blir det en varm dusch och sen ska jag blogga och bädda rent i sängen!


1 ÅR OCH 2 MÅNADER IDAG. -JIMMY-

shoppingen gick super idag, syster shoppade loss.. hon kom hem med en massa fina saker. det gjorde även jag men inte lika mycket. men det var mysigt att bara gå där med syster. bilder kommer imorgon. jag är grymt trött så jag ska göra mig i ordning för sängen nu.

godnatt!


VARIT DÖD I MINUTEN

vaknade grymt tidigt idag, men skönt på ett sätt. bara känsla av att inte behöva ställa väckarklockan är skönt. ska snart hoppa in i duschen, jag känner mig så äcklig...
sen bär det av till täby med syster. och imorgon ska jullan klippa mig, jag säger bara det behövs. jag hatar mitt hår just nu.. så äckligt. vi hörs när jag kommer hem ikväll. puss


PAPPA, SAKNAR DU INTE OSS?

det gick super bra att slinga fasters hår. tog sin lilla tid bara men fint blev det. efter middagen fick jag skjuts ner till ntc, tränade core och lite på gymmet. har en hemsk tränings värk i armarna från igår. men jag älskar att vakna upp dagen efter och känna träningsvärken. på så sätt är all träning värt slitet.
nu blir det te och tv. jag har lov så jag behöver inte gå och lägga mig vid 9 men ska ändå komma i säng lagom tidigt.
imorgon blir det täby med syster, vi kom på att det var evigheter sen vi var där. det har liksom blivit huvudstaden dom senaste gångerna. men imorgon ska jag och syster ha egen dag, bara hon och jag. det kan behövas!

puss


JAG VILL HA DIG SOM JAG HADE DIG FÖRUT


igår vid 11 tiden bestämde emma att hon skulle sova kvar, mysigt! så jag vaknade till av att hon satt och klappade på mig eller vad hon nu gjorde.. hon och syster gick vid elva och då la jag mig i soffan för att kolla idol på webben. och nu kom jag precis ut ur duschen. ska fixa mig nu för att om en halv timme slinga min fasters hår. puss&kram

RSS 2.0