Det är inte långt kvar nu.


lättnaden när man raderar en idiots nummer, finns nog ingen bättre känsla.


i fredags var jag till skolan för att gå på riskettan och kvällen spenderade jag med tacos och idol med min familj. i lördags ställde jag klockan eftersom jag och mamma skulle få lite egen tid. vi åkte till mässan "Mat för livet" en mässa för gluten intoleranta.. efter det sprang vi runt i kista centrum och kvällen fick jag med mina fina tjejer hemma hos mickis med middag och en massa skratt.. dock blev kvällen tidig eftersom jag skulle jobba på söndagen. jobbade några timmar igår och däckade i soffan när jag kom hem. seg skoldag med fina tjejer! ♥ nu ska jag hjälpa syster att laga mat innan en tjej kommer hit och ska visa något med smink.. ska också få träffa min bästis idag ♥

jag saknar dig så det är svårt att andas.


♥ jimmy sundström

Försök aldrig vinna tillbaka någon som valt att förlora dig.


Det är du som saknas i mitt liv.


jag är kvar i något jag lämnat för länge sedan.


fredagen spenderade jag hemma hos esma med mina fina tjejer dock åkte jag hem tidigt eftersom jag jobbade några timmar på lördagen. på lördagen efter att jag hade jobbat hade jag två klippningar. söndagen spenderade jag framför en massa film samt att en lite tjej från mammas jobb var här och jag klippte henne. i måndags började skolan igen och så kul att träffa mina fina tjejer igen ♥ spenderade någon timme med kaffe och kaka hos jossan med vickan i tisdags eftermiddag. igår efter jag kommit hem satt jag och emma barnvakt i ungefär 4 timmar och när jag kom hem somnade jag direkt.. idag kom även en tjej förbi och hade en lite kurs om hudvårds produkter och på måndag ska hon fortsätta med smink.
imorgon är det redan fredag och veckan har gått så otroligt fort! nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova! godnatt ♥

en famn för mig..


igår började jag nysa och det var inte bara en gång utan höll på hela dagen och det resulterade i att jag har blivit sjuk.. så dagen idag har jag spenderat hemma och försökt bli frisk. men jag vet inte om jag lyckats med det! ska iaf till skolan för att gå på riskettan imorgon och efter det blir det hem och försöka bli friskare! helgen är full med roliga saker!

Sjuk


Word.


tänk om du bara ville förstå.


Ena stunden är allt super bra och andra är allt bara skit.
"Glappet i mellan minskar man genom att hitta en grundtrygghet som man kan landa i. Ett tillstånd där du bara kan vara utan att prestera eller att må dåligt. Jag hittade det genom att inse att jobbet inte är allt. En dag där jag bakar kladdkaka med mina vänner är precis lika viktig som en dag med möten. Helt enkelt, skapa ett värde mellan glappet. Hitta saker i livet som du kan fylla i mellan och stå stadigt där istället. Ha inte alla ägg i samma korg!"

Citerat - Isabella Löwengrip

Om du ändå ville hålla om mig, för alltid.


DU ÄR DEN JAG INTE VILL HA


mina dagar är inte så roliga nu för tiden. just nu är det praktik, äter, tränar och sover. är ständigt trött och det spelar ingen roll vad jag gör. min fredag spenderade jag med mina tjejer på Kina och efter det gick hem till Ruben för chill. en skön fredag med några av dom bästa som finns. lördagen umgicks jag med min far och syster. på kvällen var jag bara hemma framför en film! söndagen spenderade jag några timmar på jobbet och efter det firade vi fars dag med god middag med familjen och Ronny! sedan kom M. förbi för att säga att han flyttar på onsdag... är mycket ledsen över de.
godnatt för idag ♥

you are all i see


i onsdags var mamma och jag in till odenpaln för ett besök hos hudläkaren och har nu fått en salva jag ska använda i 3 månder. efter läkar besöket gick vi en sväng runt på odenplan och fick med mig det hem på bilderna.

lördagen spenderade jag i Kista Centurm med pappa och syster. en mycket mysig dag. mycket shopping, gott kaffe och god lunch. ja må ha en väldigt bra pappa ibland. ♥ fick med mig en efterlängtad skjorta hem samt nya svarta jeans, stickad tröja, bas tröja och en ny ear cuff!

fars dag


grattis bästa pappa på fars dag! ♥ jag älskar dig

Du får mig att falla lika lätt varje gång efter du sårat mig. Fuck.


Chai tea

Jag har världens träningsvärk efter boxningen igår som jag lurade med Emma på! Jag har verkligen ont överallt.. Igår åt jag middag ute med min faster och idag slutade jag vid 12 eftersom jag skulle till läkaren med mamma. Kan inte fatta att det halva veckan gått! Puss


never mind, i´ll find someone like you


min nya ring

söndag igår och den spenderade jag promenerades med min fina Alexandra med en kaffe/chocklad i handen. ett svettigt spinning pass med emmis. mys med ost och kex med mamma. sov dåligt inatt.. vred och vände på mig förlägne.. för mycket att tänka på.
måndag idag och första dagen på praktiken. super kul att vara tillbaka och få se annat än en tråkig buss och en massa skolböcker. även om jag saknar några av mina finisar i skolan... ♥ det har varit mycket att ta in och sitter nu halv sovandes i soffan. efter praktiken cyklade jag till tandläkaren och det var helt okej med mina tädisar. lite öm i dom just nu..
hoppas mamma kommer hem snart! sov morgon imorgon och det gillar jag! puss

jag kommer aldrig förstå vad döden är. men att den tog dig vet jag och det kommer tiden få lära med att förstå.


Don't forget me.


sov bort halva fredagen.. tände ljus för jimmy med emma. tittade idol med mamma och kim. träffade fina tjejer på bilderna plus esma och hennes kusin på kvällen hemma hos emmis. väldigt mysigt!

degade i sängen hela lördagen. drog till Willys vid halv 8 för att köpa det vi behövde för att kunna baka daimtårta och chokladtårta. vi mös sönder hemma hos mig. tack för två fina kvällar ♥

jag gråter bara i regnet


torsdagen spenderade jag med syster och mamma på Karolinska sjukhuset eftersom syster skulle träffa sin läkare. långa timmar.. en sväng i Sollentuna centrum och sedan Arninge.. svettig träning med emmis på kvällen och en stund för mig själv när jag kom hem.

hair donuts


i onsdags åkte jag och syster med faster till Uppsala. fick en hel dag med dom båda. en massa shopping, god lunch och fika! jag fick med mig en klänning, shorts, stickad tröja och lite smycken hem. mycket nöjd!
klippte även faster på kvällen och sen degade jag bara i sängen med vampire diaries. ♥

Nu är allt slut.


jag trodde aldrig att jag skulle vara så här hjälplös utan dig.


finaste elvis.

under dom dagar jag inte bloggat har jag, tränat med emma, jobbat både fredag och söndag. varit i Hedemora. fått höstlov vilket är underbart. klippt mammas jobbarkompis plus hennes två söner. sovit borta, vaknat borta.. åkt hur mycket buss som helst. varit både glad och ledsen. fikat med emma. ätit för lite under dom tre senaste dagarna vilket resulterar i att jag är sjukt trött, illa mående och skakig i kroppen. sovit hos finaste Martine, gick upp halv 6 imorse eftersom vi skulle vara på Wella kl 8. det har varit en lärorik men lång dag. fick glutenfri pizza till middag och sitter nu i mjukiskläder och vill bara gå och lägga mig. men ska tvinga mig att vara vaken en stund till..

imorgon får jag en hel dag med min älskade syster. det kan inte bli bättre ♥

jag kan fortfarande känna doften av dig på mina kläder - lycka.


i lördags åkte jag, mamma och Ronny upp till Hedemora för att umgås lite med Rasmus. det var en lång resa dit, grekiskmat när vi var där, mycket skratt - tårarna rann, hihi. sov en stund på vägen hem och tydligen somnade mamma och jag samtidigt och vaknade ungefär samtidigt.. hade en super fin lördag med min familj! ♥

RSS 2.0