HAVEN´T MET YOU YET


snart kommer familjen Sandin Ljunglöf hit på middag. och jag är super hungrig! min mage bara skriker efter mat, haha.
idag blev det gymmet 45 minuter, helt slut var jag efteråt. men vad skönt det var. jag är så himla trött, jag fattar inte. men skönt det ska bli med lov då, en hel vecka. sova ut, ta det lugnt. ingen skolan. även om jag tycker om skolan så är det skönt med lov.
nu hoppas jag dom kommer, innan jag dör av hunger. puss

NOTHING ELSE MATTERS


jag älskar kylan i en hockeyhall. jag älskar spänningen i matcherna. jag älskar doften. och allt har jag saknat. dock slutade det med förlust till roslagen med 9-2.
nu ska jag kolla lite webbtv innan jag ska sova, är sjukt trött.

I´M NOT READY TO MAKE NICE


en väldigt lyckad kväll igår. helt underbart bra. vi käkade först på antep, skattade, pratade skit, och bara hade det mysigt. sen drog vi vidare på någon fest i lommarn, helt okej.. ni är kanon bra tjejer. det här måste vi bara göra om, och nästan gång blir det i åkersberga.. med nicko! puss

WE R WHO WE R

kvällen igår var väldigt lyckad. bilder kommer senare idag eller imorgon.. nu ska jag fixa mig lite för att sen åka med jullan och kolla på när hennes pojke spelar sin första hockey match på länge. ska bli så kul. det är något jag saknat, att kolla hockey.. haha

syster och jag har kollat en massa avsnitt "one tree hill" och en timmes promenad och hämtat min kamera och lite så.. :)

puss


FOR EMMA

ikväll blir det middag på antep med mina brudar, dock saknas nicko.. efter det vet vi inte riktigt vart vi ska.. men det ska bli skit mysigt! och sen vill jag bara säga att jag har lov nu. novemberlov!! så j*vla skönt!

just nu sitter jag och blir fixad i håret av bästavän! vi hörs imorgon. ha det bäst ikväll för det ska jag ha!


DU ÄR SÅ FIN. GLÖM ALDRIG DET.

skolan flöt på bra idag och svenska provet gick helt okej. vi fick sluta nästan en timme tidigare och jag behövde inte åka med M. hem. lite tråkigt.. väl hemma åkte jag med mamma och handlade innan jag skulle till ntc för att träffa jenny, min gyminstruktör. vilket gick helt underbart bra, jag fick en del övningar som ska passa mig och frisör yrket. så nu blir det att komma igång med gymmet. och jag trivs så otroligt bra med övningarna och jenny.
efter gymmet gick jag hem till bästavän för att hon behövde en kram.

-du ska veta att jag alltid finns här för dig. vad som än händer, hur mycket det än stormar ute. jag finns här, nu och för alltid. jag älskar dig så otroligt mycket. ♥

nu ska jag hoppa in i duschen och sen umgås med mamma och ronny. imorgon är det hel dag frisör. längtat, LOVE

VI SAKNAR HAN!

skolan rullar på som vanlig vecka. och det är skönt kan jag säga, vanliga lektioner med klassen. imorgon är det veckans första frisör lektion. längtar

när jag kom hem gick jag direkt till ntc för att träna afro, så skönt. men träningsverk kommer jag nog ha imorgon.. och imorgon ska jag träffa min instruktör, spännande! nu blir det te och tv innan jag dör i sängen.. så trött och ont i ryggen. vi hörs förhoppningsvis imorgon. puss


ONLY YOU CAN SAVE ME

gör som alla andra och testar den nya grejen.. tidinställt inlägg! och jag kommer in på något att skriva.


STYLE BY TYRA


så sjukt snygga. jag tror att jag ska beställa hem några av dom till jul!


EVERYDAY CHIC

sitter just nu vid köksbordet och alla med varsin dator, mamma, syster och jag! haha. lite gulligt.. men syster är den ända som pluggar.. men mamma hjälper till!

jag sitter just nu och kollar runt på olika hemsidor och suktar efter lite nya kläder till min överfulla garderob! vi snart igen.. puss

BOTA MIN ENSAMHET.. JAG HATAR ATT JAG SAKANR DIG SÅ.


tiden går så otroligt fort och det är redan mörkt ute eller det har det nog varit ett tag, utan att jag märkt det. jag gillar inte att det är lika mörkt när jag går och lägger mig som när jag går upp.. fy!

efter att vi hade målat första lagret färg åkte vi hem till familjen Sandin Ljunglöf. det blev fika och prat i timmar. jag trivs så bra i erat sällskap. hos er känner jag mig hel. ni är underbara!
nu har jag nästan gjort klart min musik uppgift och nu blir det te och tv. jag fryser!

imorgon är det skolan igen och det är vanlig vecka. skönt eftersom att jag saknat frisör lektionerna. sen är det lov snart också! gud vad skönt. LOVE

FALLER ISÄR


det ser ut så här i mitt mat rum, vi håller nämligen på att måla om. bort med det gröna och dit med det gråa.
som syster säger, bort med de dåliga minnen, dåliga känslan, bort med allt. såklart kommer det inte att försvinna även om det är det vi vill så måste man början någonstans, nytt matbord, ny bänk, ny färg på väggarna och inget är som det innan.
glad!


BYE DARLING.


jag har inte haft tid till att sitta vid dator när jag kommit hem efter skolan.. i torsdags hade jag omprov i matte. och det kändes bra, jag och emmy var klara vid 10 över 2 och vi fick skjuts av nickos mamma till centrum för att ta 20 över 2 bussen. och på kvällen blev det afro med mamma och en väldigt saknad emma. samt att jag har köpt ett gym/grupp tränings kort! och på onsdag ska jag träffa en instruktör. grymt kul och taggad är jag.
i fredags slutade jag vid 12, lyx! min mamma var så snäll att hon hade tagit ledigt för att hämta mig och julia i skolan.. och mamma och syster kom tidigt så vi hann köpa en massa godis på godisbåten innan julia slutade!

JAG VILL VARA HOS DIG IGEN


så här såg det ut i fredads morse då jag drog upp persiennerna... vilken chock jag fick! snö, den 22 oktober.. usch, för tidigt tycker jag!

VEM ÄR JAG? HUR SKA JAG KUNNA BLI DEN JAG VILL VARA?!

jag är förvirrad. jag vet inte vad jag känner. jag orkar inte idag. jag är trött. jag vet inte vem jag är.

jag vill bara gråta. vem är jag egentligen?

DAGS FÖR DIG ATT RINGA?

nu blir det några avsnitt "one tree hill" med syster. sen ska jag blogga och en massa bilder kommer... puss

JAG TRODDE JAG SKULLE FÅ VARA EN DEL AV DITT LIV HELA TIDEN? VART TOG DU VÄGEN?!

har inte haft tid. och därför hörs vi imorgon!
syster vill att jag ska skriva att hon har gjort illa en tå och hon kan inte gå... pusspårej

HÖSTMYS

vilken jälva dag! den började iaf bra med att jag och julia tog 76:an som gick 07:55 till söderhall och fick sedan skjus av emmys mamma till skolan. jag har haft excel på datorkunskapen och jag kan säga att det inte alls var speciellt svårt men läraren gjorde det svårare.. vi skulle ha slutat vid 2 men vi fick provet vid 2 och därför missade jag min buss som gick 20 över 2. jag fick sitta kvar i skolan och sen gick jag ner till centrum för att ta bussen som gick halv 4.
jag höll på att bryta ihop mitt bland alla i klassrummet..!
det blev gymmet när jag kom hem och nu blir det duschen! och på allt det här ska jag trösta mig med äppelpaj som just nu är i ugnen. ha en mysig kväll! puss och vi hörs imorgon, då jag har omprov efter skolan och sen afrodans!

CALIFORNIA GURLS

kom nyss ur duschen och nu sitter jag här. men ska stänga av den nu. orkar inte daton just nu. ska krypa ner i soffan och dricka te samt titta på tv.
skulle ha tränat idag, men det var inte afro idag så det får bli gymmet imorgon mer emma kanske? och afro på torsdag! längtar.

idag har jag haft källkritik på datorkunskapen, det gick bra. inte speciellt svårt. och imorgon ska jag ha Excel, får se vad det är.

nej nu blir det soffan, vi hörs imorgon sötnosar! love


MAMMAS JOBB


sitter på mammas jobb och väntar på att hon ska sluta. har lämnat in mina skor hos en kille som ska göra så att dom inte ger mig skavskår. och det skulle ta en vecka, hemskt!
vi hörs när jag kommer hem. puss

MURDERER


svarta byxor, grå lång tröja, och ringar!!

veckans första dag avklarad, jag hade etik och moral på nätet + ergonomi idag på datorkunskapen. vilket inte alls var svårt, läraren pratade och provet vi sedan hade var lätt.. låter inte som en jobbig vecka jag har framför mig.. när jag kom hem dog jag en stund i soffan, trött. och nu har jag pluggat matte med mamma, eftersom att jag har omprov på torsdag. nu blir det av med allt smink och på med mjukiskläder innan jag ska sova.

imorgon åker jag den tidigt bussen eftersom att jag ska ha matte på morgonen. vi hörs imorgon!

kärlek

WHEN YOU WERE YOUNG

träningen gick super bra. jag älskar känslan efter. middan stod på bordet när jag kom hem, vilket var underbart eftersom att jag var hungrig. men nu blir det kladdkakan som syster och jag bakade tidigare idag samt titta tv.

imorgon är det måndag och vi har tema veckan, vilket betyder att vi ska läsa av en hel kurs då. datorkunskap!

vi hörs imorgon, pussss


TAGGAD TILL 100!!

mamma sitter på akuten, för hon och ronny krockade när dom var på väg hem från skogen, eller bilen bakom körde in i dom... hoppas det går bra.

om en liten stund ska jag byta till träningskläder och åka med mammas kompis och gymma. skönt! men min träningsvärk efter i torsdags är hemsk... men jag är super taggad på träning!!

HERO OF WAR


syster och jag bakade precis en kladdkaka, gott! nu blir det plugg, musikarbete. inte alls kul, men skönt när det är klart..

JAG HATAR ATT SE DIG SÅ...


dessa bilder tog jag innan kameran dog idag. vi hittade en sten, en söt och fin sten. när jag kom hem frös jag och förvirrad var jag, så det blev ligga i sängen en stund innan M. ringde och kom över på middag. vi har hyrt film och kollat på 2 av dom, mys! han åkte precis så nu blir det sängen och sova länge imorgon, är verkligen super trött!

puss


TILL BÖRJAN GICK DET BRA, MEN NU ÄR DET FÖRJÄVLIGT.

nu alldeles snart kommer faster och hämtar mig och syster, för att åka till vätö och pappa. vi ska nämligen leta efter en sten till jimmys grav. eftersom att vätö är ett ställe han älskat tyckte vi det passade att leta efter en sten på vätös gamla stenhuggeri.. och sen finns det otroligt mycke minne därifrån med just han.

en jobbig men ändå skön dag. kameran hänger med, några fina höst bilder kommer nog upp i kväll. puss


"HAN KUNDE RINGA OCH PRATA OM VÄDRET MEN INTE OM VAD SOM HADE HÄNT. HAN FRÅGAR INTE LÄNGRE OM HUR JAG MÅR, EFTERSOM ATT HAN INTE KLARAR AV ETT NEGATIVT SVAR."

till pappa:

du kommer nog aldrig förstå hur mycket jag faktiskt saknar dig.
du kommer nog aldrig förstå hålet i mitt hjärta.
efter att du lämnade oss.
du kommer nog aldrig inse.
hur mycket vi behöver dig.
du kommer nog aldrig tillbaka.
du kommer aldrig förstå att jag saknar dig.
och behöver dig varje dag i mitt liv.

känslan av att du är bort.
sliter mig i tusen bitar.
bitar som inte går att limma ihop igen.
bitar som ingen kan ersätt.
ingen, ingen, ingen.
bara du pappa.

om du bara kunde förstå.
hur mycket jag behöver dig.
eller hur mycket jag tycker om dig.
verkligen tycker om dig.
för den du är.

alla kan göra fel.
men det finns alltid något man kan göra för att rätta till det.
snälla. snälla.
hjälpa mig att bli hel igen.
iaf få några bitar på plats igen.

om du bara kunde förstå



JAG TOG EN KULA FÖR DIG. GÖR DU DET FÖR MIG?!

Make a wish, take a chance, Make a change, and break away.

 


DET ÄR EN SAK JAG SAKNAR OCH DET ÄR: DU!


mina snyggingar! julia och gabby idag då dom hade godis under läppen. jag tycker om er.

skolan har rullat på bra idag, inte alls en jobbig dag. skönt med fredag också! efter skolan gick jag och emma till gymmet för att träna lite, mer träningsvärk. jag kan iaf säga att jag har lite träningsvärk från igår, men skönt på ett sätt. när jag kom hem så blev det tacos med mamma, ronny och syster. efter maten blev det plugg av bråk tillsammans med ronny, börjar nog förstå nu.

nu blir det på med mjukisarna och lägga sig i soffan, idol nästa. imorgon blir det åka till vätö för att kolla sten till jimmys grav. usch.

LOVE

FÖR DIG SKA JAG GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM.


jag och världens bästa emmy. jag älskar att ha dig omkring mig, jag älskar att se dig le. ditt skratt är underbart. jag trivs i ditt sällskap. du är bäst gumman.
loveu. ♥

TIME FOR MIRACLES


igår rullade jag permanent på helhuvud. det gick helt okej bra!

IF TOMORROW NEVER COMES


detta gjorde jag på frisör lektionen idag, lockade hela håret och efter det tog jag en grov kam och kammade ut det och efter det plockade jag ut små slingor, super snygg! samt att det är väldigt enkelt!

NU SKAKAR VI LOSS!

afrodans!

gud vad skönt och roligt det var att träna, älskar´t. så befriande, läckert. jag har skakat rumpa! det blir gymmet imorgon efter skolan och sen kommer ronny på middag!

det är torsdag vilket betyder heldag frisör! jag har rullat permanent på helhuvud, kul och lätt. sen när emmy och jag tröttnade på det, gjorde vi en snabb inpackning och satt under värme i 20 min, håret mår bra igen. och mina silikondroppar funkar super till mitt hår! imorgon blir det först musik och sen frisör. skönt.

nu blir det duschen, bort med allt svett... sen tv och en massa vatten! love.


FUCK U


nu blir det ben & jerry´s med syster samt tv tittande! syskonmys ska vi ha innan mamma kommer hem.

imorgon ska jag, emma + våra mammoa träna afrodans! superkul och spännande.

love

DU SOM TOG MITT HJÄRTA


har också fått webbcamera och headset från skolan. nästa vecka har vi temavecka, datorkunskap! kulkul.. :)

SNYGGING ÄR DU!


en hemsk bild. men orkar inte bry mig.. såhär såg jag iaf ut idag, nya jeans och skortan samt mina snygga kängor som jag fick skavsår av..

JAG LYSSNAR PÅ DIG VARJE DAG, MEN VAD FÅR JAG UT AV DET?!

för det första försov jag mig i 10 minuter i morse, men jag hann ändå. sen har jag en hel del att ta igen nu eftersom att jag varit sjuk.. men ska snart sätta mig och göra lite matte. fick åka med M. hem idag, skönt. syster och jag brände pizzan också, fast den gick och äta! mamma är på ikea med jobbarkompisarna och kommer hem sent.

nu blir det plugg och vi hörs snart igen! pussar

WHEN THE STARS GO BLUE

nu stänger jag av datan för idag. underbara emma har varit här på eftermiddagen, vi pratade en massa skit, skvallrade, låg sked i min säng.. och skrattade! loveu.
nu ska jag läsa liten innan jag ska kolla tv med mamma och sen sova. är sjuk trött! skolan imorgon, skönt! även om det är en lång dag, men åker nog med M. hem!

vi hörs imorgon sötnosar.

USED TO LOVE U

tisdag och jag blev hemma idag igen.. vi skulle haft halv studiedag och jag blev hemma. har iaf pluggat lite hemma.
ställde klockan på 8 och gick ut och tränade vid halv 9 imorse. har duschat länge, känner mig fräsch nu! har också kollat en massa repriser på datan.. ska snart byta byxor och gå till emmas skolan för att ta en promenad och prata skit.

imorgon blir det skolan. längtar lite.. :)

vi hörs sen. puss

JAG GRÄVER MIN GRAV FÖR DIG.



gulligt sms jag fick av nicko idag!

jag har varit hemma idag, på grund av att jag somnade med en hemsk huvudvärk och har haft den fram och tillbaka hela dagen samt ont i magen och mått lilla.. skönt att vila upp sig, men jag saknar min tjejer.. imorgon har vi halv skoldag, vi går fram till kl 11. och jag vet inte om jag ska åka till skolan eller inte, måste nämligen ha min mattebok och lite så.. hjälp mig?!

RIVER UPP EN VACKER DRÖM



by: c.sundström

WHO´S THAT GIRL?


DU HAR DIN CHANS, TA DEN NU!


dessa snygga kängor ska pryda mina fötter i höst/vinter! såååååå snygga.

JAG MÅSTE SKRIVA TILL DIG, MEN VAD? OCH HUR?!

snart blir det fika hos bonus familj, saknat er! är super seg idag, jag har ont i huvudet. så det blir sängen när jag kommer hem igen!

skola imorgon också, känns inte så lockande just nu.

vi hörs imorgon, puss

2010-10-10



allt detta fick jag med jag med mig hem efter en lång dag i uppsala med pappa, syster och faster marie och faster hanna. super mysigt hade vi när vi gick där i timmar! jag saknar verkligen att umgås med släkten, speciellt pappa! jag är super nöjd med det jag fick med mig hem!
tack pappa, jag älskar dig! & saknar dig.

KANSKE DAGS FÖR KUDDEN?

kom hem vid elva, syster, emma och jag träffade tobias! :) innan det blev det godis från flygis och milkshake från donken. nu blir det sängen efter som att jag måste upp vid 9 imorgon. ska nämligen åka till uppsala och shoppa med pappa och syster, en ny vinterjacka ska införskaffas och lite annat!

puss & godnatt


TÄNK OM JAG BARA KUNDE RADERA DIG UR MITT LIV.

gjorde nyss en inpackning på syster och sitter nu och kollar dom avsnitt syster missat av "one tree hill" när hon var iväg på konfaläger! M. är här också! mys
vaknade tidigt idag, men låg kvar i sängen en stund innan frukosten och efter det bar det av ut till Svanberga för att fira rasmus som blir 20 år idag. grattis till dig! det blev en sväng förbi kyrkogården för att hälsa på jimmy. jag saknar dig! & en sväng på stan innan syster kom hem, mamma och jag hittade ett par super snygga kängor som blir mina på måndag!
puss

JAG VILL INTE TVINGAS VÄLJA MELLAN DIG OCH MIG?!


silikondroppar/serum, vilket är bra till hår som är fintrådigt. precis som mitt, det kan vara nyklipp men ändå ser det ut som en risboll. därför är det bra att använda silikondroppar. det gör så att alla nya hårstrån som är på utväxt inte spretar ut alla håll utan det gör så att håret ser mer glansigt.
jag har dock inte testat det än, men ska göra det imorgon!

HALO


dessa saker fick jag med mig hem igår efter en shopping tur inne i stan med emma & syster. jeans från gina tricot och ringer från H&M.

mamma och jag har laddat upp med chips, dipp, godis & coca cola samt idol. jag har varit ledig idag eftersom att min frisör lärare skulle iväg på kurs, jag har sovit länge och kolla några avsnitt "one tree hill". även om jag sov en massa timmar inatt är jag lika trött nu..

VARFÖR SÄGER ALLA ATT DET INTE VAR DU?!


bild på mitt hår som emmy fixade igår på sista frisör lektionen! super snyggt och det höll hela eftermiddagen samt kvällen!

nu åker jag till frida en stund innan jag ska kolla idol och mysa med mamma! vi ska ha tjejkväll!

IT´S LONLEY AT THE TOP


en bild på mig och hillewie för mer än 2 år sen. sommaren 2008 i Opply. i miss it.
men idag ska jag fika med tösen! vilket ska bli bäst.


ELVIS ♥

elvis är så söt när han lägger sig bredvid mig och ska kolla "one tree hill" med mig. vilken katt jag har! han vet precis när han ska komma och mysa! han vet hur jag fungerar.

puss på världens bästa elvis. utan dig är jag inte hel. utan dig finns inte luften i mina lungor. utan dig fungerar jag inte.


OLYCKAN ÄR REDAN SKEDD

det var ett tag sen. men jag har haft fullt upp och lite tid. jag har iaf haft tid hos min sjukgymnast och hon gillade inte mina spända axlar.. en massa nya övningar, jag måste göra! fikat hos emma. det har varit Norrtälje marknad i onsdags. usch på den. jag slutade sent också! men fick en god sallad och bra sällskap på marknaden av syster. kärlek till den tjejen! torsdag igår, först blev det skolan, heldag frisör! sen tog jag, emmy & julia roslagsbanan mot Stockholm. det blev shopping med dom bästa! jag fick med mig ett par jeans och ringar hem! bilder kommer.

idag är jag ledig, super skönt. blir snart duschen!

puss


THE GAME IS OVER, BITCH

jag gav upp pluggande till matte provet, som är imorgon. bråk! är verkligen inte min grej, sjuktsvårt! jag dör!

just nu sitter jag med hög musik och är nära att bryta ihop. vill inte. kan inte. men min söta tjockis ligger bredvid och en massa kärlek till dig elvis!
när jag kom hem efter skolan var emma redan hemma hos mig, underbara du. vi har kommit på att träningen är månadens MÅSTE. vi ska börja träna stenhårt. på rikgit, både på gymmet under mig och afrodans. super kul!

nu blir det duschen, puss

CAUSE YOU´RE AMAZING

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

DU SKA VETA ATT JAG SAKNAR DIG.

sitter i skolan och slutade vid halv 2, efter att provet var klar. det gick inte alls bra. usch! när jag kommer hem ska jag möta emma, hoppas jag på, måste ringa henne nu!!

puss

PEOPLE ALWAYS LEAVE

det är söndag och som alla andra söndagar så är den fylld av en dos ångest.. men dagen har gått bra. lugn och skön. jag har inte haft några måsten.

jag har färgat mammas hår, mörkt blev det och nu ska jag fixa hennes ögonbryn.. snart blir det äppelpaj med vaniljsås! gott.

imorgon är det skola igen, skönt på ett sätt.

puss


EMMA ♥ CAJSA

fick en härligt och välbehövlig pratstund med bästavän. vi låg i hennes säng och tittade på idol eller vi sov.. skönt!
tack för att du finns. tack för att du alltid stöttar mig. tack för att du alltid tycker om mig för den jag är. tack för allt bästavän. jag älskar dig med hela mitt hjärta! ♥


BAJS

träffa bästavän nu. behöver klaga lite på livet. usch!

puss på nicko! ♥

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

kom nyss hem efter att ha varit på bio med syster, mamma & ronny, "i rymden finns inga känslor". den var skön. fick mig att tänka, verkligen värd att se. 

har ätit god middag och slappat framför några avsnitt "one tree hill" innan bion och nu blir det chips och dipp. sen sova eftersom att jag är svin trött. vi hörs imorgon sötnosar!

puss 

INGEN KAN ÄLSKA SOM VI

nu funkar allt igen. vad glad jag blir!

idag har jag storstädat mitt rum, jag kan säga att det behövdes verkligen. jag har också tränat, sprang 20 minuter och lite styrka. kom nyss hem efter att ha varit och storhandlat med mamma. nu är kylen full igen. vilket är en underbar känsla!
jag ska kolla några avsnitt av "one tree hill" nu.


?!

funkar det?

I LOVED YOU FIRST

det är den första oktober idag. tiden har gått så fort. jag kan inte fatta det. varje dag går. men tankarna flyger iväg till dig allt för ofta. mer än vanligt. jag gråter för dig. jag tänker att varför kunde den sista gången jag såg dig vara så sorlig. vi som bara skulle göra vårat bästa.

du ska veta att jag saknar dig. mer än jag gjort tidigare.


JAG HAR ONT HELA TIDEN. VAD SKA JAG GÖRA MOT SMÄRTAN AV ALL SAKNAD?


sämst sista bild, men så belv håret efter att jag suttit med curler i hela håret i timmar kändes det som. julia var min söta frisör idag!

först rullade hon upp håret sen på med nät och in i värmen. en 20 minuter satt jag i värmen och sen låta dom svalna. det är för att lockarna ska hålla sig längre. det är samma sak om du ska föna lockar i håret med en rundborste, då ska du blåsa kall luft innan du tar bort borsten. för då håller lockarna bättre än om du bara har värme.
när dom svalnat var det bara ta ut curlerna och fixa det. jag blev supernöjd med att.

INZO.SE


jag har glömt att berätta att jag beställde varor från Inzo förra veckan, beställde en färgskål, färgpensel och en klippkappa. allt kan vara bra att ha nu i början, skålen och penseln har jag för att kunna lägga en hår mask på andra. sen även till att färga!

VARFÖR SKA ALLT VARA UPPBYGGT PÅ LÖGNER?


en bild på mitt snygga hår. jag fick för mig igår att jag också skulle slinga håret och kollade om det fanns någon tid på skolan och det gjorde det. tur hade jag! så syster och jag satt i mer än 3 timmar och blev fina i håret.
hon slingade bara ljusa slinga medans jag slingade både mörka och ljusa. och ni ska vet att jag är super nöjd med det. impulsivt men snyggt.

DON´T BE


denna söta tunika fick jag med mig hem, är inte säker på om jag ska ha kvar den bara..

kollar just nu på "one tree hill" med syster. är proppmätt efter en kebabtallrik tillsammasn med syster och Ronny.

RSS 2.0