JAG ÄR SÅ JÄVLA RÄDD FÖR SANNINGEN


en varm dusch och insmord med bus. känns underbart. skoldagen har varit seg men kul. imorgon går vi sent men jag åker hem med M. underbart! :) nu blir det fångarna på fortet och sen sova. hur trött som helst.

jag har egentligen inget att berätta, jag vet inte ens vad jag själv tänker. jag vill bara kunna gråta och vara ledsen. men jag vågar inte. är rädd att jag inte ska kunna bli glad igen.

vi hörs imorgon, kanske mobilbloggar under dagen! pusssssss

ATT NÅGOT SÅ LITET KUNDE FÖRSTÖRA NÅGOT SÅ STORT.

ett snabbt inlägg nu innan jag ska hoppa in i en varm dusch. sitter och fryser som attan. kallt!

JAG ÄR TOM PÅ ORD. DET ÄR TOMT.

sitter just nu och försöker skriva ett minnes inlägg till tidnigen om jimmy. vilket inte alls går bra, jag finner inga ord. 1 år på torsdag

skolan idag var lugn, hade bara svenska, engelska och matte, som vi kommer ha alla måndagar, tisdagar och onsdagar! ska snart till ellen och fika, hon fyller 16 år idag!

puss, ett kort inlägg orkar inte mer.

MINE


idag blev det täby C med mamma, syster, emma & karin! jag fick med mig en tubhalsduk, ring, 2 par leggings och ett par som jag ska lämna tillbaka, en skinjacka, samt en hårddisk och hänglås. kokat kräftor har vi precis gjort och nu ska jag iväg till Kim. pusss och vi hörs imorogn efter skolan!

HOPE


dagen har varit super, gick runt på knutby torg och köpte lite nya saker till mitt rum och annat välbehövligt. sen fika hos jenna, en massa gott. och det slutade med att jag satt och borstade ut hennes tovor.. usch! men det blev superfint! har ätit god middag med familjen! badat mina underbar katter, dom tyckte dock inte om det. men fina och luktar gott gör dom nu. har precis kollat klart på filmen och nu ska jag sova. vi hörs imorgon! puss

KAN DU HÖRA DITT SKRATT?


idag fyller lillasyster Kira 2 år. gud vad tiden har gått fort, 4 hela dagar var du första gången jag träffade dig. liten skit bara men nu fyller du 2 år. EN MASSA GRATTIS PUSSAR & KRAMAR TILL DIG MIN LILLASYSTER! idag vid 14 tiden ska vi hem till er och fika. ska pussa sönder dig, lillskiten! :) pusssssssss

BLOGGEN 1 ÅR, IGÅR!


glömde bort att berätta att bloggen blev 1 år igår. och jag har fyllt det året med över 420 inlägg. en massa framsteg, glädje och lycka. samt misstag och förlorade människor. och saknad!

igår gick jag och syster runt i Norrtälje över 2 timmar bara för att emma inte hörde av sig, men till slut kom vi hem till mig och kollade film. mys fast jag var trött som attan. ska snart iväg till Rusta med mamma och syster.

LÄNGESEN



syster och jag käkade egenkokta kräftor till middag idag! ikväll får jag inte vara hemma, syster och hennes pojke ska ha mys kväll helt själva. får se vad jag hittar på, antagligen är jag med emma och andreas. men nu ska vi kila ner till hemmakväll, fördriva tiden lite. vi hörs senare! pusssss

MONDAY MORNING


allt detta har jag köpt från skolan, nu är det mitt och jag bara längar tills jag kan klippa! ska fixa lite med dockans hår. underbart.
så nu i fortsättnignen kommer det komma en massa frisör tips, efter som att jag går frisör programet. så håll utsikt efter det! :) love it!

FASHION AGAINST AIDS!


fikc hem snygga kläder från H&M idag.

NÄR KÄNDE DU DIG LYCKLIG SENAST?

orkade inte blogga igår, men skolan gick segt hade mest raster. gjorde en diagnos i matte. åkte hem med M. och tränade på kvällen, efter det kom emma på hamburgarmiddag.
idag har vi haft frisör hela dagen! underbart. älskar´t. vi har gått igenom hur man tvättar håret, och vi fick öva på varandra. jag blev tvättad av julia och nicko. imorgon är det deras tur. imorgon ska jag också fixa med lönen jag fick. måste få in den på mitt konto.

käkade middag med faster och syster idag, pratade om nästan vecka och veckan efter det. två jobbiga veckor.

nu blir det tvätta bort sminket och sen tv innan jag somnar! pussar


HEJ HUVUDVÄRK


jag börjar med att säga hur trött jag är, hela min kropp skriker efter att få sova. jag har nog inte fattat hur mycket jag kommer pendla och hur tidigt jag måste gå upp varje morgon, imorgon ringer kl vid 20 över 5.. usch! men jag är så nöjd över skolan, trivs. fast det är läskigt att vara minst. imorgon är vår enda långa dag, slutar 15:50. åker kanske hem med M.

btw, jag saknar min träningsglädje. jag vill orka träna. och jag måste komma igång nu igen. måste få energi och ork till allt. det är en tung månad som kommer här framöver. ser inte alls fram emot det. vill helst bara spola igenom den.
hoppas att emma ringer snart, ska träffa henne ikväll efter att hon träffat A, :)

pussar

I´M NOT OVER


blev ingen bloggning igår, orkade inte. jag har börjat skolan idag, vilket känns underbart. bra lärare, underbar skola, jag stormtrivs redan. vill bara lära känna klassen bättre. :) just nu sitter jag med magont och lite huvudvärk. jag är trött. ska snart till rusta för att köpa lås till mitt skåp! vi hörs.

ONE LAST TIME


just nu har emma tagit mitt rum, men en lång och snygg kille.. (döda mig inte nu hjärtat....). men syster och jag sitter i vardagsrummet och kolla tv, väntar på att Kim ska höra av sig. ska till han och kolla film. det belv middag på arena idag med emma och syster.

pussar

KIM ♥ TONY


bröllopet var inte kyrkvacker, utan det var rock snyggt. alla vara snyggt klädda med en rockig känsla.
jag önskar er all lycka och kärlek i framtiden!

AV EN ANLEDNING HAR JAG SVARTA JEANS PÅ ETT BRÖLLOP! ROOOOOCKBRÖLLOP


håller på och fixar mig ska snart iväg på bröllop, kim och tonys! ska bli supermys. det är rocktema på bröllopet. spännande. men vi hörs senare!

DU FÅR VERKLIGEN FJÄRILARNA I MAGEN ATT FÅ VINGAR IGEN!


har haft rasmus på taco-middag idag, gott som attan! har klickat hem en massa snygga kläder från H&M. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. pussar

BUT I STILL FIGHT


JAG FALLER FÖR DIG OCH DINA HEMLIGA ÖGON

idag blev det stan med syster, hon var sjukskriven från skolan eftersom hon inte får anstränga sig. problem med höften, stackare. syster klippte sig, supernsyggt. shoppade lite, fick med mig tröjan ovan och syster var snäll och betalade. tack. vi åt också lunch på mammas jobb och vi har kolla ett avsnitt "one tree hill". underbar serie.

 just nu sitter jag hemma själv med hög musik. pussar


JAG HAR MITT HJÄRTA UTANFÖR KROPPEN. EMMA VIKTORIA LJUNGLÖF

jag verkligen älskar att umgås med emma och karin samt min mamma&syster. har gjort det hela kvällen, vilket har lett till många skratt och härligt pratstunder.

helt ärligt: emma om du läser detta så menar jag verkligen varenda ord.
du är den jag alltid velat ha som bästavän.
du är den som alltid finns där, spelar ingen roll hur mycket det stormar ute.
du står där. vilket inte många skulle göra. men du är en av dom.
du är den som alltid får mig att skratta tills magen gör ont och tårarna rinner.
du är den som alltid kommer med dina gulliga "jag tycker om dig!"
du ska veta att jag älskar dig med hela mitt hjärta!
min anda halva. luften i mina lungor. min högra hand.
du är det absolut bästa jag vet!
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
så mycket att jag bara vill skrika så hela världen hör!

FOLKRACING


B-final

A-final

VINNARE

gud vilken underbar eftermiddag vi hade i tisdags, släkten var samlad. vi skrattade! vi började med att köra folkracing, jag ville också. och storebror Jonas vann, bäst! jag var lycklig en stund där. innan allt hann ikapp, då jag kände hur klumpen i halsen blev större och större för varje gång jag svalde. och hur magen höll på att vända sig ut och in av all saknad. vi avslutade det hela med middag på Pirén.
jag vet att du är nöjd över det vi gjorde för dig Jimmy, jag vet hur du såg ner på oss och skrattade åt din mamma när hon körde om farmor/mormor och hur hon sladdade. och hur glad du var att det var storebror Jonas som vann och vilket leende du hade på läpparna när Thomas var som nervösas. vi gjorde det här för dig min kära kusin. alla skratt och allt små pratade var för dig. 

även om alla saknade dig så vart det en lyckad eftermiddag. tack alla för det!

pussar till er
  

ELSAS MODE

jag bloggar imorgon om igår. en massa bilder kommer. vi firade jimmy som skulle fyllt 19. men slut pratat om det nu, tar det imorgon istället!
jag ska gå och göra mig iordning för sängen nu, läsa lite ur "elsas mode" och sen sova. ska ställa klockan tidigt, även om jag har sommarlov fortfaraden. men måste komma in i rutinerna!

godnatt och puss

TJENARE

idag har jag och syster haft lillskiten kira, och så blir det imorgon också! fast själv eftersom att syster börjar skolan. vid ett mötte jag upp emma för att gå till mig och sola, rulla i gräset och skratta skiten ur oss. just nu håller syster och emma på att baka kladdkaka. snart eller om en stund ska jag iväg till edwin för att träffa alla från gamla klassen igen. vi hörs senare. pussar

HERO


en bildbomb med bilder från helgen då emma var hos mig på Vätö, vilket var ett tag sen. men jag har inte haft tid att lägga upp dom här bilderna! och då fick det bli idag.

nu blir det sängen för min del. trött som attan är jag. vi hörs imorgon. pussar

EVERYDAY


ligger i sängen med datan på magen. det är en seg dag idag med en liten dos av ångest och panik. skolan börjar snart och jag är super nervös. jag börjar den 23 augusti. vilket är skönt, en vecka till av sommarlovet. men samtidigt ska det bli så läskigt att börja skolan med allt nytt. jag har aldrig innan tvekat på mitt beslut att börja i Åkersberg, behöva pendla. det gör jag inte idag heller men nu inser jag vilket steg jag kommer att ta. jag har blivit en stor och stark tjej nu, som klara det mesta själv. men en sak är jag väldigt glad över och det är att jag är inte ensam tjej från norrätlje som ska gå i min skola och samma program.

nu ska jag fundera lite mer och kolla någon film. vi hörs senare!  

BILLIONAIRE


vi hade en underbar eftermiddag/kväll i stockholm. med en massa folk och bra musik.
tack brudar! kärlek till er.

pussar

EN DAG I TAGET, MEN LEVER LIVET FULLT UT!

det har blivit lite bloggning dom senaste dagarna men har varit fullt upptagen med annat. i torsdags vid halv åtta satt jag och syster på bussen till Stockholm för att gå på ung08. supermys! igår vart det stranden i det fina vädret med emma och karin. samt ett kvällsdopp! plus en massa busande på kvällen. och idag blir det nog stranden en stund innan emma, syster och jag drar på the voice! vi hörs senare!
pussar

EN VACKER DAG KANSKE?


pratade nyss med min pappa i telefonen. och helt ärligt så saknar jag han mer än jag själv vill inse. jag vill ha det som förr. då allt var så enkelt. men det finns väl bara i mina drömmar. en dag hoppas jag att han vaknar och inser vad som är felet. men undertiden vill jag att du ska veta att jag saknar dig och hur det var.

SÅ LÄNGE VI ANDAS


har tillbringat dagen med denna sötnos. jag har också varit hos min sjukgymnast igen, för att kolla upp min rygg och sen ser bra ut. men inte min hållning. så fick en massa övningar jag ska göra!

träningen gick super, träningsvärk nästa.. :) jag skulle ha jobbat imorgon men nu behöver jag inte det, skönt.

puss

4 O´CLOCK

mamma kommer och hämtar mig vid kvart i 6 för att köra mig till träningen. jag ska träna på friskis igen, känns som evigheter sen. men jag är taggad och ska göra mitt bästa. vi hörs när jag kommer hem!¨

BRÖDERNA KARLSSON



inatt sov underbara emma hos mig. idag har vi haft kria här. var ner på stan en stund för att fixa ett nytt minneskort till telefonen. hoppas bara det funkar bättre nu. ikväll ska syster och jag gå på bio och se "bröderna karlsson". 

pussar 

BABY WHAT IF?


idag blev det shopping i Täby C med emma och karin. fick med det som är på bilderna. supernöjd!

om en liten stund kommer M. och hämtar mig, vi ska springa några varv på spåret och sen ikväll kommer emma och kollar film med mig. får se om hon sover kvar!

puss

GAMAL VÄNSKAP ROSTAR ALDRIG


hade fyra underbara nätter hos familjen Cervell i tjuvkil, en bit utanför Göteborg! dom bor egentligen i Hong Kong och är bara hemma i Sverige på sommaren så vi träffas en gång om året. så det är mycket att prata och skratta om. längtar redan tillbaka, trivs så bra där hos dom!

MAT

nu står köksbordet dukat med hamburgare och annat gott, och efter det ska vi kolla film. mammas kompis är här! mysigt. puss

BABY!


har precis avnjutit en god middag med mamma och syster, samtidigt som vi tittade på DN-galan. eftersom att min systers pojkvän skulle tävla i länghopp. tyvärr såg vi han inte.. men hoppas det gick bra och vi håller alla tummar för dig!

ska snart iväg på fika hos familjen Kårwik som är väldigt saknade! jag hoppas hon har bakat. eller det behövs kanske inte, bara erat sällskap är som en sockersöt bakelse, hihi.

vi hörs senare, pussar


DU ÄR DET BÄSTA JAG VET.


nu ska syster och jag kolla film, får se vilken det blir!

MIN SYSTER ÄR SNYGGAST

gick en powerwalk på 40 minuter och nu sitter jag och äter smoothie samtidigt som jag väntar på att badvattnet ska bli klart! ska ta ett bad och ta hand om mig själv idag.
pussar

HAPPY



det har blivit många tråkigt och bildlösa inlägg men ikväll eller imorgon kommer det massa bilder. vi kom hem vid halv 6 tiden idag. kira är här och ska sova hos oss inatt. just nu är också bästavän med hennes mammas och ellen här. vi ska fika och mysa!

S O S

idag regnade det på morgonen och då bestämde vi oss för att åka in till göteborg och shoppa. jag fick med mig en grå tjocktröja med rosa dragkedja hem. super snygg. nu ska vi handla på city gross. :) vi hörs senare. puss

JAG TÄNKER PÅ DIG, SÅ DU VET.

idag blev det standen, ett dopp i det blå. skönt! efter det har jag nästan läst ut min bok. vi har käkat grillat, grymt! ikväll vet jag inte vad vi ska göra, spela något spel eller film! :) vi hörs imorgon.

pussar

ANDRA BOKEN

sitter vid familjen Cervells mini data! kärlek till den! blev väckt att det var frukost och vet inte riktigt vad som händer idag. det är moln och ibland sol! vi hörs lite senare!

pussar


LÅT OSS TA FARVÄL!

jag har egentligen ingenting att berätta. vi är just nu i linköping. några timmar kvar. men med musik och sms från F så funkar det! pussar

I BILEN PÅ VÄG TILL VÄSTKUSTEN

sitter i bilen nu. det regnar men skönt eftersom jag ska sitta i en bli i nästan 7 timmar. vi hörs snart igen. PUSSAR

JAG VET INTE LÄNGRE?

nu blir det sängen för min del, det är sent och jag jobbar imorgon! har jobbat både måndag och tisdag och alla ungar är så gulliga, super söta. ska bli lite tråkigt att inte jobba något mer..
idag blev det middag i svanberga och sen har F varit här. supermysigt!
imorgon efter jobbet åker jag, mamma, syster och mammas kompis till västkusten för att hälsa på familjen cervell. längtar!
puss och godnatt!

DIFFERENT


bilden är tagen då du fortfarande var i livet, men idag är det 11 månader sen. jag har inget vettigt att skriva, allt har varit upp & ner idag. har bara velat gråta, men som vanligt så kan jag inte. känns som att det är slut på tårar. fast jag känner hur det bränner innanför ögonlocken.

jag vill tro att du har det bra där uppe och att du tittar ner på mig. men allt är fortfarande så overkligt. jag har inte fattat ännu. låten som spelade under en tid precis när jag fick beskedet spelas i mina hörlurar. jag lyssnar med en motvilja, med ont i magen och en klump i halsen. svårt att andas. jag kan inte lyssna, jag hör inte vad som sägs. jag kan den utan och innan till.
nu på kinden är det tårar som rinner ner. för jag älskar dig.

"jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö!" 

LOOOOOOVEEEEE

spenderade den sista helgen på vätö tillsammans med min bästavän. vi har skrattat, busat, ramlat och skrapat upp mina knän. ätit supergod mat, lagad av pappa! vi gick på elmstanatta. jag har legat vaken nästan en hel natt, åkt moppe, och det vi mest gjorde var att mysa i varandras sällskap! jag älskar det och dig min absolut bästavän.




faster marie, farbror thomas och pappa!

jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men dom dagar jag var hos pappa har vart både fantastiska och jobbigt. på det sättet att allt jag ser eller tar i har jag ett minne med dig, och jag kan inte slita tårarna från mig. dom bara bränner innanför ögonlocken! jimmy vi saknar dig!

men vi har åkt ring efter pappas båt, jag ramla i! samt en massa träningsverk efter det. jag har tränat, själv och med syster pojkvän. vi har träffat en stor del av släkten, underbart! mysig grill buffé på knappkarlssons med faster och hennes kille, farbror och kusin! det har regnat och vi legat inne och kollat tv utan att skämmas! haha. vi har fiskat, 4 abborrar. jag och syster pojkvän har spelat chicago så det skriker om det!  jag har verkligen njutit av att vara borta ett tag, men just när jag började slappna av kände jag hur jag saknade allt här hemma, mest mamma.


pussar!


RSS 2.0