BEAUTIFUL MONSTER

jag skulle ha slutat vid 1 men efter lunch fick jag gå hem. underbart! jag ska nu packa ner det absolut sista och sen ringa pappa. han ska hämta mig och sen ska vi handla innan jag drar ut till vätö i 11 dagar.
jag tror att vi inte kommer att höras på ner än 11 dagar. vilket inte känns bra. men om jag skulle ha haft min HTC skulle jag ha bloggat från den. men den är inne på lagning för andra gången..
ni får ha det bäst nu för det tänker jag ha. jag ska njuta och bara vara. inte behöva göra något och bara sova, sola umgås och springa! hih.
pussar & kramar!

DON´T BRING FLOWERS AFTER I´M DEAD


detta är dagens shopping från huvudstaden! hade en lugn dag på jobbet, 3 barn! mötte upp emma i parken och sen tog vi bussen in till huvudstaden där vi virrade bort oss men kom sedan dit vi skulle. haha. efter många in och ut i affär efter affär är både jag och emma nöjda med dagen köp! vi avslutade det hela med härlig middag innan vi nästan sprang till bussen!

har sedan jag kom hem packat ihop allt jag ska ha med mig till pappa, min resväska börjar bli full.. hemskt! jag har tagit en varm dusch och då menat jag varm. vilket var underbart. nu blir det ner med det sista i väskan och sen läsa ut boken mamma ska läsa nu! jobbar sista dagen i morgon sen är jag ledig i nästan en och en halv veckan innan jag jobbar 3 dagar igen.

jag försöker blogg imorgon innan pappa hämtar mig efter jobbet. annars kommer vi inte höras på nästan två veckor.

pussar


JAG SAKNAR MIN BRUD!

gårdagen spenderade jag med att packa till pappa fast jag blev kvar hos mamma. skulle egentligen ha åkt till pappa idag men som att jag bara jobbar måndag till onsdag så fick jag vara kvar hos mamma. åker till pappa på onsdag och blir där drygt två veckor. läskigt! jag spenderade många roliga timmar med M. också! mycket trevligt.


idag har jag jobbat, jobbar 8-13 så det är inte så jobbigt. när jag var på väg hem ringde mamma och undrade om jag ville åka med hennes kompis ut till lunda eftersom att hon redan var där och såklart jag ville! och i skrivande stund sitter jag själv hemma med hög musik och njuter av att ingen är hemma. det var länge sen. och jag känner att jag verkligen behöver det. samtidigt som jag älskar att ha sällskap runt mig. men idag älskar jag att vara själv och kunna göra vad jag vill! underbart.

imorgon efter jobbet blir det Stockholm med min saknade emma. vi ska umgås, strosa i affärer och såklart shoppa lite.

vi hörs imorgon eller onsdag innan jag åker!

pussar & kramar


EENIE MEENIE



är fortfarande rädd efter filmen syster och jag såg nyss, "case 93". en väldigt obehaglig och läskig film. men nu blir det duschen och sen hem till M. som fyller år idag. grattis.

pussar


CASE 39


det blev nybakta scones till frukost idag. gott! sen en stund på stranden men molnen gjorde att vi åkte till Täby C och shoppade en lite stund.





jag fyndade 2 par shorts från gina tricot och 2 par örhängen från ur & pen.

ANGEL IN THE NIGTH


det blev middag på kina idag. och stranden efter jobbet, fick sluta tidigare pågrund av få barn. vilket inte gjorde mig något!


igår på jobbet blev det vattenkrig och tvätta mammas bli, vilket nästan alla barn tyckte var kul. ska bli skönt med helg, behöver sova lite. jobbar måndag, tisdag och onsdag nästan vecka också. samtidigt bor jag på Vätö då. pappa har semester.

nu blir det film och chips med mamma, myspys! vi hörs imorgon! puss

jag tänker på dig när du inte är med mig..


WHAEA

köpte två par nya shorts i måndags, dom på bilden och sen ett par mjukis shorts.




kolla vad gulliga teckningar man får när man jobbar på fritids. jag har haft fullt upp dom senaste dagarna. och lika så idag. först tar värmen all kraft av mig. jag kommer hem från jobbet och är helt slut. i måndags blev det inte bara två varv på spåret, det blev 5 varv = 1 mil. och igår blev det middag på lunda och sen träffade jag en kompis. helt underbart! men så slut som jag är nu, så blir det sängen för min del. jag ska verkligen försöka att sova i mitt rum där det är 28 grader!! usch.
emma och karin har varit här på glassfika, och jag fick snacka av mig lite! tack för att du finns finaste! <3

vi hörs! puss

STACKARS

snart blir det åka med mammas och hennes kompis och kolla efter ett par skor. men när jag kommer hem blir det bloggning! puss

SOMMAR & SOL

nu blir det två vara på spåret med M. sen duschen och sova. jobbar imorgon!
puss

-

jag gjorde något som fick mig att inse att jag saknar dig! magen gör ont och hjärtat skriker efter dig. det är dig jag tänker och drömmer om. just nu gör det ont.

jag saknar dig!

"DEN DU INTE SER!"



det blev tyvärr inget kvällsdopp, men en promenad! tack tjejen för ett härligt dygn.
dagen spenderade jag och emma med mammor + petra och gutten på lommarbadet.. det fick duga för oss idag.
nu blir det film och sen sova, ska upp och jobba imorgon. jobbar hela veckan. inte lika mycket bloggning då!

puss

SEXY BITCH


super god middag med underbart sällskap. ska umgås med tjejerna hela kvällen och natten. ikväll blir det midnattsdopp!

puss

EN LITEN HÖG AV KÖTT OCH BEN


först blev det Kapellskär men blåsten tog oss vidare till Björkö örn. där det inte blåste lika mycket och vi badade en gång. mysigt!

ska snart hoppa in i duschen och möta emma vid arena för att äta sallad. och ikväll blir det röj! underbart. vi hörs lite senare!

LOVE THE WAY YOU LIE


idag hade jag på mig mina shorts med rosetter på fickorna och en vit tröja. supersött!
nu blir det kolla film och sen sova! imorgon blir det Kapellskär med härligt sällskap.

heart

I´VE HAD THE TIME OF MY LIFE


-hahah, galen!


det har varit en helt underbar kväll i Svanberga. alltid lika mysigt. och jag skrattar alltid lika mycket, varje gång. jag och syster har fotat som galningar, därför så mycket bilder.

jag tycker om er alla!

DU FÅR GÖRA SOM DU VILL



har haft en hel dag på lunda med bästavän. vi har solat, läst, badat, skrattat och bara varit. hur mysigt som helst. hoppas på flera gånger!

puss på henne!

TARA

kom precis hem och nu blir det åka iväg igen. ska åka till Svanberga och grilla hos mammas kompis. underbart! vi hörs ikväll med en massa bilder.
pussar

UPP & NER, NER & UPP



nu blir det sängen för min del. vi hörs imorogn!

heart

SUPERMAN


underbara bilder från nya kameran. är dock inte riktigt vän med den ännu. för jag kanske borde läsa lite i instruktionsboken.. men vem har tid med det? 

pussar

SHES LIKE A STAR



-vackra karin

det blev avokado sallad till middag idag med mamma och karin. vi käkade i parken och efter ett tag komma en väldigt saknad emma. Emma och jag har umgåtts och pratat hela kvällen och hon åkte för ett litet tag sen men som tur är får jag träffa henne imorgon också då hon har kidnappat med mig till Lunda. vilket kommer bli underbart!

NATTERAVN


denna skönhet är nu min! och pappas objektiv passade utmärkt till min nya sötnos. och nu kommer bloggen uppdateras mer och med mer bilder! vilket kommer bli underbart.

just nu ligger dunerbara emma i min säng och fotar som en galning!

WATERCOLOUR


bilden är från igår!

vaknade av ett sms av mamma. kul. :) idag väntar jag bara på att klockan ska gå fortare så att den kan bli 4. då slutar pappa och jag ska då få hans gamla systemkamera så att jag kan gå ner till Kettis och se om dom passar på den jag ska köpa! och passar dom köper jag mig en systemkamera! :)

vi hörs senare

BEFORE THE WORST



en hel hög med bilder och en hel dag ute hos morfar på bildö. 24 grader i vattnet och mer än 30 grader i solen. jag säger som bild 2, jag älskar blidö!

nu blir det sängen för min del, är trött. vi hörs imorgon!

FRÅN & MED DU

jag bara älskar att springa. älskar hur det känns i benen och hur svårt det blir att andas när man pressar sig själv extra mycket. jag springer av mig mina tankar och samlar kraft att kunna tänka igen när jag har kommit hem. efter en lång och härligt springtur samt en varm dusch känner jag mig som en ny människa.

jag har nog glömt att berätta att jag har "blivit" glutenallergiker. jag har iaf tagit en massa prover på sjukhuset i april och nu för några dagar sen fick jag svar på dom och det visade sig att jag är glutenallergiker. vilken inte alls var väntat eller kul att veta. men vi har kommit fram till att jag har nog varit det hela livet bara det att vi trott det varit laktos.. så nu lever jag på glutenfritt.

nu blir det fika med mammi och kolla film!

kramar

HATE THAT I LOVE YOU

nu ska jag ta mig ut på en springtur. jag behöver göra av med enerig och sen samla på mig ny. vi hörs när jag kommer hem!

PUSS

bloggar från mobilen. underbart! ligger på stranden och snart blir det bada igen. puss

BILBINGO



alltid lika kul att spela bilbingo och vi fick tuta och vann 300 kronor. samt att vi skrädme livet ur en tant som bara skulle sitta framför våran bil! haha.
just nu sitter jag och fixar med mina naglar på både händer och fötter. och sen ska jag gå och lägga mig. :)

kramar


COMMANDER



ikväll blir det nog bilbingo med mamma! underbart. syster och jag tog oss till donken idag igen för att köpa glass. haha. efter det ner på stan och då fick jag ett sms om att jag kunde hämta ut min HTC som har varit på lagning. skönt att ha tillbaka sin älskling! jag kommer hem och tänker ladda in alla låter och så är det samma fel igen. dom finns inte på telefonen men dom finns på datan.. sjukt irriterande. så det blev att åka ner till expert igen och fråga vad felet är. just nu väntar jag bara på att han jag pratade med ska ringa tillbaka!! hoppas på en ny telefon.


GREKLAND/LESVOS

del 2 av alla bilder som finns från Grekland! åh jag längtar tillbaka nu. saknar allt! tack för att ni gjorde mina resa genomförbar! mamma och syster ni är guld värda!
det kommer komma fler bilder lite då och då.

heart!


DO IT

syster och jag bestämde oss för att gå till donken och köpa glass och på vägen tog vi med oss frida och william! efter glassen hamnade vi hemma hos frida och kom väl hem för ett tag sen. ska snart gå och lägga mig, håller på att somna nu.

bilderna från grekland kommer imorgon, orkar inte ladda upp dom nu!

vi hörs imorgon, godnatt!

pussar


AKTION

förmiddagen har jag spenderat på Väddö, varit på aktion. mycket folk och mycket pengar skulle spenderas! just nu blir jag sittande framför daton med musik och en massa bilder som jag bara måste rensa och sen ladda upp del 2 från grekland. är också super trött har inte sovit bra dom senaste dagarna. får se om jag sover en stund lite senare.


PUSSAR AV LILLASYSTER KIRA ÄR DET BÄSTA SOM FINNS.



det har varit underbart att ha älskade lillasyster här ett dygn. vi har lekt, skrattat, pussas, busat och framför allt myst! jag är så glad att jag har dig. samt din mamma och storasyster! ni är så underbara. jag älskar er!



DROP THE WORLD

igår hittade jag bilderna från när vi var hos mammas kompis i Svanberga. och jag hade tänkt att ladda upp dom då men min data ville inte. och sen var jag super trött. men nu kommer bilderna!





500 DAGAR OM ÅRET




jag har varit på bröllop idag och bilderna får tala för sig själva hur mysigt det var, bruden var supersnygg. och jag ville bara gråta där jag satt nästan längst bak i kyrkan.
grattis till er!


THIS TIME


just nu sitter lillasyster och plockar ur mina mynt från min plånbok.

jag gick upp vid 8 idag och tog min ut på en joggingtur i 40 minuter med morgonvärmen i ryggen. underbart! efter det känns jag mig som en ny människa med en massa kraft att klara vad som helst. efter frukosten tog mamma, syster och jag oss ner på stan för att bara strosa runt lite. vi kollad på systemkamera till mig och det lutar åt att jag köper en Canon för då kan jag ändvända pappas gamla objektiv. 

pussar  


SEVENTEEN


bilden är från grekland och jag älskar den!

nu blir det sängen för min del för imorgon ska jag upp lagom tidigt och ut på en härlig joggingtur innan frukosten! sen om jag och mamma hinner ska vi ner på stan för att kanske köpa en systemkamera till mig. sen blir det bröllop och på kvällen barnvakt åt lillasyster! som jag saknar något otroligt mycket! ♥

godnatt och sov gott alla söta!

heart


GREKLAND/LESVOS

en vecka i paradiset med mamma och syster. vi har solat, badat, njutit av att inte behöva göra någonting. och det behövde vi verkligen. jag kan inte mer än att säga att bilderna få tala för hur mysigt vi haft. och det kommer fler som syster har tagit!





















RSS 2.0