ALL I NEED IS TIME


fredag och imorgon drar jag till London med världens bästa tjejer! vi kommer ha det så otroligt bra. väskan är packad, kameran är laddad och 2 minneskort är med! det ska bli skönt att komma bort lite också. vi ska shoppa, äta gott och umgås med tjejsnack och fniss i 3 dagar! underbart.
ha en bra helg allihopa, för det ska jag ha! pussochkram

DET ÄR SÅ OVERKLIGT


I can honestly say
You've been on my mind
Since I woke up today
I look at your photograph all the time
These memories come back to life
And I don't mind

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember the simple things
I remember till I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget
Is goodbye

I woke up this morning
And played our song
And through my tears I sang along
I picked up the phone and then
Put it down
'cause I know I'm wasting my time
And I don't mind

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
I remember the simple things
I remember till I cry
But the one thing I wish I'd forget
The memory I wanna forget

Suddenly my cell phone's blowing up
With your ring tone
I hesitate but answer it anyway
You sound so alone
And I'm surprised to hear you say

You remember when we kissed
You still feel it on your lips
The time that you danced with me
With no music playing
You remember the simple things
We talk till we cry
You said that your biggest regret
The one thing you wish I'd forget
Is saying goodbye

Saying goodbye
Oh, Goodbye

JAG ÖNSKAR DU HADE FÅTT MER TID I LIVET! SAKNADEN ÄR ENORM


egentligen borde jag stå på tränings golvet och dansa afro men emma hade andra planer och jag orkar inte då.. tråkigt! fick iaf helt nya övningar på gymmet och nu känns det bättre! nu blir det hoppa in i duschen och sen plocka fram lite kläder som jag ska ha med mig till London. vi åker på lördag morgon, planet går 7.10!

I LOVE YOU EVERY WAY

jennie kom och hämtade mig vid elva för att jag skulle klippa henne. super fint blev det! ska plocka ihop mina grejor nu och om ungefär 30 min kommer pappa och hämtar mig, snällt av han att köra ner mig till gymmet! idag ska jag träffa en där och förhoppnings vis få nya övningar.. har tröttnat på dom jag har nu och behöver en förändring. efter blir det middag med sytser och sen tillbaka till gymmet för ett svettigt afro pass med emma.

kram

BURLESQUE


bion igår var riktigt grym, Burlesque med Christina Aguilera och Cher! det var Wella som bjudit oss på förhandsvisningen. den har premiär på fredag och jag kan verkligen rekommenderar att gå på den!

tu es mon tout ♥


idag blev jag hemma. orkade inte riktigt gå till skolan. sov bort hela förmiddagen och har sen bara legat i soffan och degat. borde ha pluggat.... har också duschat mina små sötisar, vilket dom verkligen hatar. imorgon får jag se om jag åker pulka med julia, det beror på hur hon mår! annars ska jag till gymmet och klippa jennie. vill också hinna med afro med emma.
nu blir det kladdkaka och tv med syster!

JAG ÄR TRÖTT, VET INTE ENS VAD JAG TÄNKER ELLER KÄNNER LÄNGRE

klippte och slingade petra igår. det blev riktigt bra! annars tog jag det bara lugnt.. slappade!
ny veckan... och jag har saker jag ska göra varje dag! usch, stress. idag klippte jag och julia oss på salongen i skolan. det spelar ingen roll, varje gång blir jag missnöjd. fast jag vet att mitt hår bara mådde bra av att fräschas upp lite.

jag fryser, har gjort det hela dagen. det hjälpte inte med en varm dusch! sjukt trött är jag också, vi hann inte ens lämna Norrtälje imorse innan jag sov på bussen. det här är sjukt!
imorgon blir det ingen bloggning. först skolan sedan sjukhusbesök. efter det möter julia upp mig och sen in mot stan och gå på bio som Wella har bjudit oss på.


ATT JAG KUNDE LURAS AV JUST DIG?


torsdagen var en lång dag, 15 timmar innan jag var hemma.  det var öppet hus på skolan! när vi hade slutat tog julia och jag oss in till täby, en snabb sväng runt allt och sen hamnade vi på donken för middag och prat i nästan en timme! väl tillbaka i skolan, fixade vi och trixade lite! när syster, mamma och ronny kom blev det en sväng runt skolan och sen tvättade jag syster hår!

fradagen spenderade jag en timme på gymmet innan jag åkte hem till julia för att vi skulle vara duktigt och plugga även om vi var lediga. efter några timmar med svenska arbetet fastnade vi och jag gick hem! somnade i soffan väl hemma! kvällen spenderade jag med M. och syster samt en av de vidrigaste filmer jag sett och äcklig oboy!

idag blev det en sväng ner på stan med syster och film när vi kom hem. jag har i stort sätt varit ensam hemma från 4 tiden. jag tycker verkligen inte om det! jag tänkt kolla något på webb tv:n och sen gå och lägga mig! imorgon har jag två klippningar och en sling samt lite plugg att göra!

puss&kram

LOOK AT THE SKY

Tumblr_lffmf2wnjt1qcbx4yo1_500_large
jag ångrar ingenting av det vi gjorde tillsammans.
alla skratt vi haft tillsammans.
våra djupa pratstunder, då vi pratat om allt mellan himmel och jord.
jag ångrar ingenting!
det jag ångrar är felet jag måste ha gjort!


VANILLA

mitt älskade vanilj ljus är tänt och jag är själv hemma! vilket är en känsla jag hatar... måste låsa dörren nu! jag tänkte få mig att tänka på annat så länge jag är själv hemma så det får bli att plugga! hörs snart igen


IN LOVE WITH LOVE


var ett tag sen jag skrev här men har inte haft tid eller ork till att blogga. under mina blogg fria dagar har jag, myst ute hos farbror med en lite del av pappas släkt! skolan har rullat på bra, i måndags var det handledarkurs med pappa. eftersom att jag och han ska snart ut och övningsköra. vilket jag ser fram emot! igår pluggade jag och mamma min engelska och emma var här! nu är det onsdag och veckans långa dag.. frida här just nu!

imorgon blir dagen grymt lång. upp vid halv 6 och kommer nog inte komma hem förens vid halv 10.... det är öppethus på min skola! och på fredag är jag ledig! skönt, då blir det gym och sen plugg med julle..

Everybody needs inspiration


har egentligen bara degat hela dagen! emma sov här inatt, väldigt mysigt! gått runt i mjukiskläder och sovit när jag behövt.. ronny var här på middag, skönt att skratta tillsammans med han, mor min och syster! nu blir det soffan en stund! kanske sova tidigt?!
imorgon blir det ut till farbror för att träffa lite släkt och så! puss

Always remember. No matter how bad you are.You are not totally useless.


NAILS



I AM NOT A ROBOT


idag har jag glidit runt i min nya och super sköna kofta jag fick av mamma! jag har egentligen inte gjort så mycket idag, lockade emmys hår och har även testat på att rulla permanent med andra spolar! mycket roligare! ;) just nu sitter jag på golvet i mitt rum och ska snart slänga iväg ett sms till emma!  

igår hann jag knapp med att andas ett tag där då allt hände... först var Wella-malin hos oss och pratade om permanent! vilket var spännande och hon var super glad och trevligt! vi 13 gick vi till hud för att få naglarna fixade, vi satt där i ungefär 2 ½ timme och vi hann inte klart med mina.... så jag fick gå tillbaka idag och göra klart dom. så nu är dom hur fina som helst! sen sprang vi till tåget och när jag kom hem blev det ett svettigt afro pass på nästan tom mage!

EN ENSAMVARG

onsdag och det är veckans långa dag men vi fick sluta 30 min tidigare. julia och jag fick springa till bussen eftersom att vi ville hinna med halv 4 bussen hem! men vi hann, vilket var hur skönt som helst!
inpackningen fick sitta i nästan en timme, vilket mitt hår bara har mått bra av! det börjar bli lite torrt och tråkigt, tur är att julia och jag har bokat tid på skolan för klippning den 24 januari!
imorgon har jag sov morgon, börjar kl 9! och slutar vid 13 då vi ska fixa våra naglar!

nu tv och mys med familjen! puss


SKRATT PÅ DIG


skolan började i måndags för mig! vilket var en lite chock för kroppen att gå upp vid 6 tiden! men på något sätt känns det bra! skolan har bara rullat på och arbetena har kommit igång redan!
jag har idag varit ner till körskolan och kollat synen, det var helt okej sa han! vänster öga var lite sämre.. imorgon åker jag med M. och på torsdag ska jag fixa mina naglar. grymt!
puss

JAG ÄR FULL PÅ ORD MEN DU GÖR MIG TOM


idag har jag degat i soffan, varit duktig och gymmat! känns otroligt bra just nu. jag har också varit duktig som läst i boken vi läser i på engelskan! hunnit med att duscha och äta god middag med familjen! snart blir det lite tv innan det är dags att försöka sova.. skola imorgon!

JUST DITT LJUS BIRNNER ALDRIG UT


igår hände det inte alls mycket! njöt av att det var fredag och var nog inte ute något på hela dagen, men det fick bli så igår!
idag har jag, syster, mamma och karin varit runt i stan. skoman, franksfärg, någon affär på görla och nyss åt vi god middag med ronny! ikväll hoppas jag på att få se film..

jag har inte mycket att säga, skolan börjar på måndag och tillbaka till verkligenhet! känns just nu inte så lockande men saknar mina tjejer! ♥

EN PLATS DU ALDRIG KOMMER KUNNA ERSÄTTA


frida och wille var här på middag och lite tv kollande! mysigt att ha er här igen! jag är hur seg som helst, borde gå och sova.. men det kommer bli svårt! tycker inte om hur jag vänt på dygnet! ska väl tvätta bort sminket och borsta tänderna nu! vi hörs imorgon!

DU ÄR SÅ OTROLIGT FIN


hade en fin kväll igår ute i Älmsta med fina människor! det blev även bio, Änglagård igår med syster och faster! mysigt!
mina två klippningar blev idag istället, dom blev jätte fina! just nu händer inte alls mycket.. väntar på att Han ska svara och ikväll får jag se vad som händer! puss

VEM ÄR DET JAG SKA TRO?


det gick bra hos sjukgymnasten idag, förutom att jag har grymt ont i mina axlar! så imorgon innan jag har två klippningar ska jag ner på gymmet! efter sjukgymnasten blev det en mysig fika med pappa och syster! sen till körskolan och nu är alla papper på väg hem för att fyllas i och sen kurs den 17 januari! så snart blir vägarna osäkra! hihi
det blev en pizza till middag tillsammans med extra familjen och efter det årets första semla! mums! nu blir det nog krypa ner i sängen och försöka sova!
pussis

ALWAYS ON MY MIND


måndag idag och en vecka kvar av lovet! och jag kan inte säga annat än att jag vänt på dygnet och njutit av att sova alla dagar! men nu i veckan blir det ställa klockan!
idag har jag klippt morfar, syster och mamma samt gått en sväng på stan och fikat med emma. hur mysigt som helst. imorgon blir det först sjukgymnast sen fika med pappa! och förhoppningsvis träffa julle på kvällen! jag måste också försöka klämma in ett gym pass någon dag nu!
puss&kram

FÖRSTA JANUARI TVÅTUSENELVA


jag hade en super mysig kväll med en massa skaldjur ute hos mammas kompis och vi höll på att inte komma där ifrån när syster och jag skulle till norrtälje! men vi kom fram efter några knuffningar! sen fortsatte kvällen bra! 

RSS 2.0