GOTT NYTT ÅR!


det känns sjukt att 2010 snart är över! 
jag har försökt att skriva en sammanfattning på 2010 men det får blir såhär istället: jag har haft en kanon år på alla möljiga sätt! jag tänke avsluta mitt år genom att äta god skaldjurs middag hemma hos mammas kompis och sen vidare in till norrtälje och där får vi se vart jag tar mig. kommer nog bli en super mysigt avslut på det hela!  

THERE´S A PLACE FOR US


jag har inte suttit vid datan på 3 dagar.. känns sjukt skönt! under dom här tre dagarna har jag hunnit med ett besök på sjukhuset, det gick bra! men tycker fortfarande att det inte är kul på något vis att gå dit! jag har degat i soffan framför en massa filmer. varit på julmiddag ute hos morfar på bildö! så otroligt mysigt! igår fikade jag i stort sett hela dagen! först på hörnan med en del av mina gamla klasskamrater! härligt att se att alla mår bra och så! sen mötte jag upp julia, snabb sväng på stan och fika på landkrabban i tre timmar! gud vad jag tycker om den tjejen! tittat på mer film med M.

idag har jag klippt faster och fikat med farmor, syster och faster! ännu mer fika! ;) så ikväll blir det ett hårt afro pass med emma! och imorgon är det nyårsafton! och jag har inget planerat! skönt.
vi hörs senare! pussar


BERÄTTA FÖR MIG HUR DU TÄNKER NÄR DU SÄGER SÅ?

jag är fortfarande sjuk men ändå gick jag ner på stan med mamma och syster för att kolla mellandagsrean.. fick med mig ett armband och en ring samt julklapp till minsta kusinen på pappas sida. när vi kom hem tittade vi på film eller jag somnade i soffan efter halva..
snart kommer nog emma hit och myser! hon ska försöka hjälpa mig med att fixa ett apple-id till min ipod som jag fick i julklapp..

imorgon blir det upp tidigt och åka till täby närsjukhus.. inget allvarligt kommer hända! vi hörs imorgon om jag orkar.. puss och kram


JULAFTON


blokus och med andra ord spelades

emma, jag och syster fick ett rebus.. tre paket var!


yay! den 29 januari drar vi till London och shoppar loss. kommer bli kanon mysigt!

jag hade en super mysigt julafton med min extra familj, Sandin/Ljunglöf! jag trivs så bra i erat sällskap!
måste också säga att det är alltid lika kul att vakna på julaftons morgonen med feber och en hemsk hosta... som även har hållit sig kvar till idag. rätt tajming att bli sjuk nu till lovet iaf!

nu ska jag titta på någon film och kanske sova lite innan ronny kommer över på middag! vilket ska bli hur mysigt som helst! ♥

HÅLL MIN HAND


granen i klädd och jul musiken spelas för fulla muggar! mycket mysigt, julstämningen börjar smyga sig på! vilket jag gillar starkt! ikväll blir det griljera skinkan och äta julens första skinkmacka! julaftons kläderna är bestämda! lycka


BESVIKEN

tänkte bara berätta att jag har jullov och det känns så otroligt bra!


DU GÖR MIG LEVANDE


skolan igår var slapp och skön. när jag kom hem blev det en sväng på stan med emma och sen vid halv 7 gick vi till kyrkan för att gå på en gudstjänst.. och idag blev jag tydligen ledig, engelskan och idrotten blev inställd och jag hade inga omprov! skönt! dagen har gått segt som attan men skönt att vara ledig. dock blir det skolan imorgon, kände att vi skulle gå på avslutningen! kommer hem vid 1 imorgon och då blir det gymmet!

det är inte långt kvar till julafton nu! 3 dagar kvar, helt otroligt! jag har bara en julklapp kvar, och den blir det att fixa imorgon! ska tvinga ner syster på stan också! :)
mamma ska ner till affären nu så vi kan fortsätta baka julgodis och sen kommer D, en snabb sväng! mysigt!

 


FÖRSTÅR INTE HUR SÅ LITE KAN PÅVERKA SÅ MYCKET?!


väldigt dålig bloggning i veckan men min tid har inte riktigt räckt till för att sitta framför dator. jag har umgåtts med D, super mysigt! haft en massa prov i skolan, men skönt nu när det är över. har bara mitt tal som jag ska hålla i imorgon.
idag har vi varit hos farfar som bara händer en gång om året. men det gick bra, vi fikade och fick julklapp och hem igen! nu sitter jag och fryser i mitt rum. ska hoppa ner i mjukis kläderna och lägga mig under täcket och läsa..

önskar du var här sötnos!

LOVE IT


mysig middag med mina tjejer på ett glas i fredags! vi firade jullovet, även om vi får det på onsdag... ;) och även att vi haft en super mysigt höst tillsammans! och många flera månader ska det bli! jag tycker om er väldigt mycket. ♥

BULLBAK


bullbaka i onsdags med julia. lussebullar, kanelbullar, kardemummabullar & vanlijbullar! mycket mysigt med en massa skratt!

JAG KAN INTE SLITA MINA TANKAR FRÅN DIG


DUMT AV MIG

sorry för hemskt dålig uppdatering. men tiden räcker inte till! men imorgon kommer bilder och allt från veckan som gått.
ikväll ska jag och mina tjejer ut och äta på ett glas och sen efter det ska D hämta mig och jag sover hos han! myspys. nej nu ska jag sminka mig och fixa det sista och vid kvart i 7 kommer julia och hämtar mig! vi hörs imorgon. puss

BLACK JESUS


mina ögonstenar + sara som aldrig vill vara med på bild. gud vad jag älskar er! ♥
jag orkade inte blogga igår, men det gick kanon bra att klippa! snygga blev dom! syster och jag bestämde oss för att åka till täby när jag var klar och då blev det införskaffning av julklappar!

idag är det måndag igen och inte alls långt kvar till jullovet som jag önskar hade kommit lite tidigare.. behöver det kan jag säga! mycket nu innan lovet och jag känner bara hur min ångset och paniken lägger sig på axlarna. men jag har tur som har mina underbara tjejer som alltid får mig att skratta tills magen gör ont!
fick sluta tidigare idag pga att engelska läraren är sjuk så imorgon börjar jag vid 10, vilket är underbart! puss

ALFAPET


kvällen började med att kolla på 'så mycket bättre' och slutade med att vi satte oss runt köksbordet och spelade Alfapet.. och såklart förlorade jag....! nu ska jag ta fram emmas säng och sen borsta tänderna för att krypa ner under täcket och sova! imorgon har jag två klippningar.. sen kanske träffa en kompis. pussar

LOVE GENERATION


lördag och jag vakande vid halv 12. så otroligt skönt att sova länge, behövdes kan jag säga! vid halv 2 kom rasmus och robin hit för att jag skulle klippa rasmus! det blev super fint! sen åkte vi iväg med bilen och hamnade i svanberga till slut.. åkte tillbaka till norrtälje för att äta och hem till mig. skrattat mycket. :)
just nu är bästavän här och snart blir det film! troligtvis får vi sällskap av några, men vi vet inte.. :)

JAY VS MINNAH


idol-final ikväll och det står mellan Jay och Minnah. igår satt jag och nästan hela skolan i globen på genrepet! grymt bra är dom både, så det kan bli svårt ikväll! vi hade fått gratis biljetter av Sara i min klass. så snällt av henne! :)
nu blir det mysa ner sig i soffan med mamma, syster, ronny! puss och vi hörs imorgon eller senare ikväll!

DU ÄR SÅ LÅNGT BORT. ÄVEN EN ÄNGEN KAN FALLA NER FRÅN SKYN


JAG SER HEMSK UT

måste säga att filmen var grymt bra. jag har varit emot alla Twilight filmer innan men efter att ha sett den fösta på engelska lektionerna blev jag helt såld. dom är grymt bra!
det blev afro med emma idag! det gick kalasbra och svettig blev jag. jag älskar att gå ut ur lokalen och vara nöjd över att jag tagit i och vet att jag kanske kommer ha träningsverk imorgon när jag vaknar.. nu är frida här och vi ska mysa lite i soffan innan jag ska hoppa i säng. för att förhoppningsvis gå till skolan imorgon! vill bara att min allergiska reaktion ska gå bort.
vi hörs imorgon. puss


ECLIPSE


nu ska jag lägga mig i soffan och kolla Eclipse eftersom att jag har varit duktig och stor städat mitt badrum och mitt rum samt dammsugit hela lägenheten! jag är hemma från skolan idag och hoppas kunna gå imorgon, men bara om svullnaden i läppen har lagt sig! den är dubbelt så stor och det sticker i den hela tiden!

JULIA REBECKA HEMLÉN! ♥


jag är så otroligt glad att jag har dig vid min sida hjärtat!

BECAUSE I LOVE YOU


ischoklad, knäck, glöggkolor, adventsstjärnor, tryffel! detta har vi bakat idag. gott som attan var allting också! skrattat mycket, kladdat, gjort fel-gjort rätt! åh vad jag älskar att umgås med er tjejer! ni betyder så otroligt mycket för mig.
ni är guld värda i mina ögon, ni får mig alltid att skratta! ♥ jag älskar er!

JULEN ÄR HÄR!


detta fick jag med mig hem igår! nöjd som attan! :)
nu ska jag hoppa in i duschen, sen frukost. ner på stan snabbt innan mina tjejer kommer till mig!

I HOPE YOU FIND IT

 
tyra fyller 7 hela år på onsdag men vi firade henne idag med en massa paket och fika! super mysigt!
mamma, jag och syster hann med en sväng på stan innan fikat, bilder på det jag fick med mig hem kommer. en toppen lördag har jag haft men nu sitter jag med ont i magen och är hur trött som helst. ska snart hoppa i säng och sova!
imorgon kommer mina tjejer hit, vi ska baka julgodis! myspys! puss

SNÄLLA?

åhhhh vad jag hatar det här! jag förstår inte?!


det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte". Lite känslor bakom "jag bryr mig inte" och lite smärta bakom "det är lugnt"


jag vet inte vad jag ska skriva idag. vill bara gråta! det är en tung dag. 1 år och 3 månader.

heldag i salongen, vilket är underbart. vi har haft 2 praktiska prov idag, klippning och fön. jag klantade till det med klippningen men löste det med min frisör lärares hjälp. fast fön gick mycket bättre! när vi slutade, traskade jag och emmy till hud för att få varsin ansiktsbehandling. smärta men ändå egen tid med sig själv. jag låg där och tänkte på allt.. det kändes så skönt. färgade ögonfransar samt bryn också!
nu blir det ny bakat chocolate chip cookies. pussar

I ALL WANT FOR CHRISTMAS IS YOU


i söndags var det första advent och idag är det den 1 december. sjukt fort tiden går, känns nyss som att jag började gymnasiet och allt. men lite skönt är det med jul, det är så otroligt vackert ute. när snön ligger på marken och kylan biter en i näsan.

skolan rullade på bra och provet gick bra. saknade jullan som var hemma idag! ♥ jag har bäddat rent i sängen, damsugit mitt rum och tagit en varm och härlig dusch nu innan jag ska kolla tv och dricka te.. känner bara hur min förkylning kommer mer och mer för varje timme som går. men imorgon måste jag till skolan, har nämligen 2 praktiska prov i frisör. samt att jag och emmy ska till hud och få en ansiktsbehandling. lyxigt! love

I LIKE THE MUSIC


världens bästa mamma och morfar!

en hel hög bilder från när vi var hos mammas faster på Odenplan för att ha släkt glögg-fika! mycket mysigt att träffa alla och bara umgås. tråkigt bara att det inte händer så ofta och att det saknade en hel del släktingar.

RSS 2.0