KONFIRMATION 28 MAJ



igår var det min Emmas dag! hon har kämpat hela hösten och våren med att gå på alla konfirmations timmar och nu är hon äntligen konfirmerad. hon är så duktig! efter kyrkan blev det hamburgare och en massa fika hemma hos hennes pappa.
tacomiddag med Ronny och chips och dipp med syster och Emma i min säng på kvällen! moppe åkning i one piece ;)

LIPSTICK


Julia fick denna söta bild av mig och Emmy. tanken var att hon skulle ha med den nu när hon är borta.

i fredags var det blandade känslor. skoldagen var inte alls kul.. men hade som tur var mina fina tjejor som stöd och tröst. ♥ det blev middag och mys på kina med Julia och Emmy. vi skrattade och pratade om allt. gick en sväng på stan eftersom att det var Marknadsafton. tog vara på de sista minuterna av Julia som jag tror sitter på planet till USA nu.

JUST CAN´T GET ENOUGH


morsdag ♥ i fredags överraskade jag mamma med att köpa två rosor till henne och idag fick hon ljuslyktan med fina och betydelsefulla ord på.
jag har världens bästa mamma. utan dig skulle jag inte klara mig. ♥ jag älskar dig mamma!

♥ ÄLSKADE DU


älskade julia och jag i höstas

imorgon kl 9 sitter min bästa julia på planet till USA! nu tycker jag att du ska njuta och ha det bra där borta. jag är så sjukt stolt över dig. du är en av de bästa jag känner!
du ska veta att jag redan saknar dig och att det kommer bli långa 3 veckor utan dig hjärtat! ♥ jag älskar dig!

TILL THE WORLD ENDS


denna blåa långklänning för bara 100 kr!

detta fick jag med mig hem från stan när Julia och jag var ner idag för att äta lunch tillsammans. Emmy skulle också ha varit med men kunde tyvärr inte! ♥ vi tänker på dig. 
Julia och jag satte oss på en uteservering och åt pizza/sallad och där satt vi kvar i mer än 3 timmar tror jag. vi pratade om allt och hade solen i ansiktet nästan hela tiden. på slutet kom Milton och Marcus och gjorde oss sällskap! hade en av dom bästa dagarna på länge med min Julia.. ♥ hämtade upp syster för att äta ute... nu ska jag titta lite tv och sen försöka att sova lite tidigare än igår.. puss

♥ VILA I FRID AARON CACERES


weheartit.com

började min dag med NP i matte A, sista delen. skönt att det är över nu! sen hade vi håltimme/rast i över 3 timmar och en timme av de satte vi oss faktiskt och pluggade svenska. jag är snart klar och det känns väldigt bra! åkte en snabbis till Täby med Empan och Julle. åkte vidare till Empans mammas jobb för att få skjuts till Söderhall.. väl hemma somnade jag i systers säng och vid tjugo i sju trallade vi hem till Kim. har bäddat rent i sängen och duschat så nu ska jag krypa ner och sova gott. ♥♥


VATTENBALLONGER


syster och jag fick för oss att kasta vattenballonger nyss och det gjorde vi! dagen har varit lugn, slutade vid 20 över tolv.. älskar att jag inte har något att göra i skolan, ett ända arbeta kvar! veckan är fullproppad på saker att göra men tycker om den känslan! ska njuta av varje sekund jag får tillsammans med min bästa julia också! skitungen åker till USA på söndag! jobbade mina sista timmar med kassaövning idag, gick över förväntan bra. satt för det mesta själv fast med A bakom mig! Pussar

TICK TACK, TICK TACK


detta fick jag med mig hem från lilla byn igår! fick gömma klockan inatt eftersom den tickade så högt. har aldrig haft problem med det tidigare men efter några år med en tyst klocka är det rätt störande... hihi
blev precis klar med engelskan nu har jag bara svenskan kvar men tänker inte öppna dokumentet idag. jag skulle kunna säga att det är mitt sista arbeta i ettan! så otroligt skönt!

HELLO


gårdagens klädsel.. det blev en sväng på stan med mamma. fick med mig ett väldigt fint halsband hem! ronny var här på middag och senare på kvällen skjutsade jag emma till virre och sen gick syster, jag och joanna till nathalie! somnade sent både igår och i fredags.. satt upp och kollade film med M. i fredgas natt..
nu ska jag skriva en engelska grej och vid halv 7 kila över till frida för att fira henne (hon fyllde år i fredags).

OM SANNINGEN SKA FRAM.... VILL DU LIGGA MED MIG DÅ?


jag har köttat 3 timmar på Willys igår och 3 timmar på Willys idag! igår hade jag världens huvudvärk när jag kom hem och det kändes som att jag inte kom ihåg något av det jag fick lära mig. men idag kändes det mycket bättre och det är så jäkla kul! jag trivs!
i skolan hade vi kundpass och min söta farmor kom för att bli klippt och det var en utmaning kan jag säga. men fint blev det! nu ska jag hoppa in i duschen och sen i min one piece för en mys kväll med bara mamma! helgen ser lugn ut för tillfället men man vet inte vad som kan hända! lite plugg ska jag iaf göra!
♥ puss

DET TAR EMOT ATT INTE SVARA NÄR DU RINGER. MEN JAG KÄNNER MIG SÅ DUKTIG!


ingen bloggning på flera dagar men min tid går åt att vara i skolan och till att försöka njuta av livet. jag har haft sovmorgon till kl 10. skönt! första NP i matte A. det gick helt okej bra. fick sluta kvar i ett igår. när jag kom hem åkte jag direkt till emma, behövde bästis snack! på kvällen var mamma och jag på teater, fast vi orkar inte se klart hela så vi åkte efter halva, busiga vi var. åkte förbli jimmy... fick se gravstenen för fösta gången!
idag försov jag mig och kände inte för att åka till skolan, har iaf varit duktig och städat samt pluggat lite. om två timmar ska jag befinna mig på Willys för att provjobba innan jag börjar på riktigt om några veckor! jag är så sjukt nervös....!


LÄMNA MIG IFRED. LÅT MIG FÅ VARA SJÄLV.


jag har i stort sätt tillbringat hela helgen i min one piece... hela fredag kvällen, lördag kväll och natt. eftersom att M. och jag åkte till Åkersberga fram och tillbaka för att köra hans pappa. hela söndag dag och hela dagen idag! fast idag ska jag nog byta om till träningskläder eftermiddagen. idag blev jag hemma från skolan, orkade inte ta mig dit. vill helst av allt inte träffa någon just nu. fick också reda på att jag har sovmorgon imorgon och det gjorde morgondagen mycket lättare. nu ska jag försöka plugga lite...

idag är en tuff dag. idag är en svår dag. idag en är dag utan ork eller mod. idag är klumpen i magen större än vanligt. idag finns gråten i halsen..

♥ men tack till mina fina vänner som alltid finns hos mig, när jag behöver det!

FÖDELSEDAG..



såg nu när jag kollade igenom mina bilder att jag hade missat att lägga upp lite av det jag fick när jag fyllde år.. och det var ju som sagt ett ta sen men de bilderna kommer nu! jag fick iaf en massa smått och gått! nya saxen var nog det bästa!

♥ONE PIECE


SNÄLLA BLI MIN


långklänning!

stickad tröja!

två par skor!
shorts!

ödlering!

min shopping i huvudstaden med syster. det började med att vi fick gå av och åka hem, glömt bank kortet...  gick och strosade i affärer ett bra tag innan vi båda tröttnad och ville hem. till middag blev det pizza/kebab och moppe körning..

EN SYSTERYSTERS DAG I STORSTAN


började min lediga dag med att springa spåret, sjukt bra start på en bra dag! just nu sitter jag och äter skorpor och dricker vatten samt kollar BB. om en liten stund ska jag sminka mig och fixa det sista. vid 20 över 11 ska jag ta moppen ner på stan för att möta upp syster, vi ska nämligen in till Stockholm och shoppa tillsammans!

KRETA 2011


♥ grekisk sallad

♥ calippo shots

♥ calamares


♥ pool häng

♥ lemonad

♥ strand häng

♥ födelsedags överraskning, glass till frukost!

jag hade en fantastiskt resa. även om vi hade några dagar med moln och regn var det bara skönt att vara borta. det behövdes! skönt att ha lyx en vecka. och att se syster inte ha lika ont som hon har hemma var det hela bästa med resan!

WHY IS EVERYTHING WITH YOU SO COMPLICATED?


fick för mig att jag skulle ut och springa idag och helt ärligt var det nog det skönaste jag gjort på länge. springa tills benen brann och med blod smak i munnen. har i stort sätt haft solen i ansiktet hela dagen. tänk vad vädret kan påverkar hur man mår. idag har jag mått riktigt bra, även om just du fanns där inne och skavde lite..
tänkte jag skulle ta mig ett stort glas vatten nu och sen gå och lägga mig. har NP i engelska imorgon, listening och reading. som tur är det sista i engelska!

STJÄRNELEV


ibland lönar det sig att jobba och lämna in alla arbeten i tid. det gjorde det iaf för mig, emmy och julia som fick en belöning av lite saker och vara ledig på torsdag.

EN MASSA SHOPPING


detta är allt jag shoppat under veckan som gått! tunikor, linnen, t-shirt, shorts, shortsdress och bikini. idag fick jag lämna plånboken hemma eftersom att julia&emmy och jag gick ner på stan efter skolan.

IPAD 2



våran nya ipad 2. hihi

♥ APPLE


CUT AND TELL


älskade mamma och jag

mamma, jag och syster tog oss en promenad ner till parken och köpte glass! blev också en sväng på lilla stan där allt nästan är stängt en söndag.. härlig söndag med en massa sol och jag hade shorts för förta gången i år hemma i sverige.

NI ÄR DET BÄSTA JAG VET!


bild från kreta

jag har haft en vecka full med skratt och en massa trevliga planer inför kommande helger och veckor! jag har gått i skolan nästan lite för mycket. hela onsdagen med NP och Hoffmaestro och torsdagen hade vi heldag prov i frisör, 4 klippningar och en föning! det var en tung dag. mycket intensiv! fick helt okej resultat.. kom hem sent. Kvällen bestod av duscha, äta och sova!
mer lugn dag idag, klippt emmy. det blev väldigt fint!! emmy fick klippa en halv centimeter på mitt hår men mest för att fräscha till det! skjuts till söderhall och hemma tidigt. mötte upp emma för en sväng på stan samt en massa skit snack på en bänk i solen! sen middag och promenad med mamma. nu ska jag krypa ner i soffan med mamma innan jag ska sova!
imorgon ska jag hämta moppen! äntligen säger jag bara.
♥♥


HOFFMAESTRO


Hoffmaestro var grymt bra i onsdags. jag hade ett leende på läpparna under hela spelningen och låtarna de framförde var grymma. ♥♥ tack min skola för en grym kväll!
- Hajar ni vad jag vrålar om?!

BORN THIS WAY


onsdag. NP i engelska, writing. gick faktiskt väldigt bra! framskjutna lektioner. fick sluta tidigare. fick belöning av min frisörlärare. bild kommer. tog tåget till täby för shopping och mat med mina fina tjejer! fick med mig en massa fint hem, bild kommer. garvade oss igenom denna onsdag också! tillbaka till skolan för öppethus och Hoffmaestro! kom hem vid 21 och var helt slut.

SO DO YOU


eellsskklliinngg!!
jag lovar att i morgon ska jag blogga. har verkligen inte haft tid sen jag kommit hem från kreta. har iaf haft en underbar vecka med mina fina tjejer! ni ska bara vet vad ni betydet för mig!
puss

LÅTSAS SOM ATT DET REGNAR


ännu en bra skoldag med skratt så tårarna rann och nästan så man ramlade av stolen! ♥ ni är så bra.
åkte till täby för att få skjuts hem av mamma. vilket var underbart skönt! ska nu lägga i färgen i mitt hår eftersom vi inte hann med det igår. sen ta en lång dusch och sedan krypa ner i sängen för att försöka att sova. har NP i engelska imorgon, writing! har också en lång skoldag framför mig imorgon. det är öpptehus på skolan samt att Hoffmaestro kommer för att spela. det är helt sjukt!

KÄRLEK OCH RESPKET TILL ALLA.


klarade skoldagen med mycket skratt och väldigt mycket prat med saknade tjejer! snacka om att det kan hända mycket saker på så kort tid. tror vi inte pratat om allt än..! har köpt ny toning som emma ska fixa med ikväll. mitt hår ser verkligen för jävligt ut! snart kommer en massa fina människor hit för att fira mig eftersom jag fyllde år igår.
har också haft mitt första NP i engelska i dag, speaking med emmy. det gick överförväntan bra!
kram på er.

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST


bild från förra sommaren!

är hemma nu efter en helt underbart bra resa! tänker inte skriva så mycket utan tänkte bara säga att jag lever. plus att jag fyller år idag! 17 hela år fyller jag! ha en bra söndagkväll och nu ska jag nog förtsätta kolla filmen M. har hyrt! ska till skolan imorgon på första gången på 2 veckor... saknar mina tjejer nu! ♥

RSS 2.0