nyårsafton

det är nyårsafton idag och det var slut på 2009 idag. det känns helt otroligt, tiden har gått så fort!

men jag har tränat med hilla och nu är vi hemma hos mig och håller på att fixa oss! gud vad snygga vi blir!! :)

kvällen kommer bli helt perfekt! med underbara människor och allt kommer bara bli underbart!

vid halv 6 får hilla och jag skjus till älskling där vi kommer vara ikväll! det blir mat vid 7 och sen ska vi väl bara mysa. och vänta på 12 slaget. då det nya året börjar!! jag längtar.

nu ska jag sminka mig och sen fixa det sista!!

gott nytt år alla!! hoppas ni får en underbar nyårsafton och en bra början på det nya året!

vi hörs 2010!

puss / cajsa

mitt år 2009!

jag började kolla bland mina bilder på datan och tänkte att jag kanske ska lägga upp några minnesvärda.. man efter att ha kollat runt lite så kom jag fram till att det inte kommer gå.. det är för många bilder och för mkt som har hänt!! men jag kan berätta lite kort om dom "stora" grejerna som har hänt!

januari 2009: körslaget med mamma och syster.
fabruari 2009: kryssning 26-27 feb, med syster, mamma, emma och karin.
mars 2009: praktik på flygfyren i en vecka.. mamma fyller gammal..
april 2009: påsklov och släktmidda på blidö hos morfar.
maj 2009: jag fyllde 15 år. robin och jag träffades och blev tsm den 29 maj. barnvakt åt hancock för första gången! :)
juni 2009: sommarlovet började. blidö med dom bästa brudarna. badat iskallt vatten och ätit för mkt godis. midsommar afton med hilla! söderköping med karin + familj, petra + familj och min familj, en massa glass!!
juli 2009:sönsvad, älsking milla fyllde 18 och släktträff. semester med pappa, 2 veckor på vätö.
augusti 2009: tjuvkil, träffade famlijen cervell! mysigt med en hel helg i göteborg. och på vägen ham blev det ullared! älskade jimmy fyllde 18!
september 2009: sämsta månaden! jimmys död och begravning! fyfan vilken jobbig månad! vad ska jag säga ner än att jag saknar han skit mkt...
oktober 2009: idol 2009 med söderköpings gänget. höstlov, snösvad och träffa kusiner. lillasyster på besök en hel helg, mysigt.
november 2009: min älskling fyllde 18 år. halvår med älskling. wallmans med klassen!
december 2009: jullov. julafton i snösvad, mysmys. nyårsafton med dom bästa!

jag kan väl säga att mitt år 2009 har varit händelserikt.. det jobbigaste var nog att förlöra en väldigt nära kusin. som var som min bror! och det bästa var att jag träffade min pojkvän!

jag hoppas att 2010 kommer bli ett bra år!

puss / cajsa


en mysig dag

vart ska jag börja.. jag väcktes halv 8 imorse.. älsking och några vänner till han skulle åka ålandsbåten som gick 10.. så det vara bra gå upp och ut i kylan! fast det blev inte så att dom åkte.. jag fick skjus till älsking och där låg vi i soffan och kollade wallander. vid 2 kom min faster och hämtade mig för vi skulle fika. och det var mysigt! sen har jag bara mysigt framför data och duschat länge. fixat mig till nyår!! som är redan imorgon!

sen kan jag bara säga att vi fick skrattdamp vid middan.. jag tror det var länge sen jag skartta så mkt med min famlij! vi hade det faktiskt riktigt kul!! tack för det!

jag har inte så mer att berätta.. älsking kommer hit sen när han kommer hem och jag ska tvinga han att sova här.

imorgon blir det träning med hilla och sen fixar vi oss inför nyår! :)

puss / cajsa

7 underbara månader

jag måste säga att det är verkligen svinkallt ute. man vill verkligen inte gå ut, jag som hatar att frysa håller mig gärna inne i värmen.

idag blev det en sväng ner på stan med älsking.. jag vet inte om det blir någon träning ikväll, E har inte svarat på mina sms och mamma har inte tid med att skjusa upp mig.. och som att det är så kallt ute vill jag inte cykla. men vi får se. spänningen ligger i luften och det är svårt att säga något som är rätt. allt blir bara fel.. men allt blir nog bra hemma också!

jag och älsking har 7 underbara månader idag! det ska vi fira med att kolla bio, göta kanal 3. så det blir bio kl 9 ikväll. super mysigt. nu ska jag gosa ner mig under täcket med min älsking!

puss / cajsa

hope - smycke

det här halsbandet har jag beställt! och det kommer om några veckor. jag känner mig väldigt nöjd. samtidigt som jag får ett smycke så skänker jag pengar till barncancerfonden! och det känns otroligt bra i mitt hjärta!

puss / cajsa


ingen rubik

nu har jag tränat, duschat och nu blir det chips och film med älskling! mysmys.

imorgon har jag och älsking 7 månader tsm! jag älskar dig!

puss / cajsa

nu blir det hård träning!

snart blir det träning, jag har verkligen längtat efter att få träna! jag har blivit lite beroende av det.

idag blev det mellandagsrean i täby C. och gud vad mkt folk det ska vara på vissa ställen.. men jag hittade ett par sjukt snygga skor och ett par trosor från h&m, 2 örngott från hemtex.. och sen har jag och mamma köpt en ny laddare till min data. den har varit trasig i typ 2 månader.. så jag har lånat min systers laddare, bara för att vi har likadana datorer.. men hon har tröttnat och hennes börjar bli lite sliten nu!! men nu har mamma och jag köpt en ny till mig! och jag är glad. för nu kan jag sitta vid min data igen :)
helt ärligt är det jobbigt att shoppa när det är så mkt folk och kläder ligger överallt.. men jag är nöjd med det jag hittade!

nej nu blir det byta om och sen träna hårt!!

när jag kommer hem kommer det bild på halsbandet! :)

puss / cajsa

inte nu! du fattar inte.

jag är arg och irriterad! jag vill inte riktigt blogga då.. finns inget att säga!

vi hörs!

puss / cajsa

jag har bestämt mig

igår i bilen på vägen hem från mammas bror kom jag och tänka på en sak.. och jag har tänkt på den länge.. men varför skäner inte min släkt på pappas sida pengar till barncancerfonden ist för att köpa en massa dyra julklappar?

för ungefär 4 månader sen förlorade vi en nära släkting som stod oss alla väldigt nära, en bror/kusin/son! jag menar att ist för att köpa en massa dyra julklappar så kan vi ju köpa några få och billiga och skäna resten till barncancerfonden! för tänk hur mkt vi kan hjälpa? 
det skulle betyda så otroligt mkt för oss alla andra. tänk hur mkt det kan hjälpa om vi skulle skäna lite pengar dit!!

men vi är väl egoister som bara tänker på oss själva.. men vi är bara människor! fast vi borde ha lite mer medkänsla för hur andra har det. jag menar om inte bara skulle tänka på oss själva skulle nog min släkt ha kommit på det innan jul!!

fast jag tänker göra något åt det som inte min släkt vill göra! och jag tänker beställa ett halsband från barncancerfondens hemsida. och jag skäner 150 kr till barncancerfonden!! och jag känner mig helt nöjd att jag har bestämt mig.

det kommer en bild på halsbandet någon dag då jag har min data!

puss / cajsa

om du lämnade mig nu...

för ungefär 40 minuter sen kom jag hem efter att ha varit hos pappa på "julmiddag".. jag hade ont i magen hela vägen dit, men helt ärligt var det mysigt! jag behövde ju inte prata med Henne.. jag tycker om att umgås med min släkt. men vi gör det allt för sällan.. det är tråkigt!

vi fick några julklappar, eller pengar fick jag! :)

resan hem från mammas bror gick bra, tog lång tid men vi ville inte köra så fort som att vi inte visste hur vägen såg ut! men vi kom hem.
jag hoppas att älskling snart kommer, för det är tråkigt att sitta hemma själv! men han är hon sin farmor och farfar.. han ringer nog snart! :)

puss / cajsa

juldagen

nu hade jag tänkt att skriva ett par rader här.. men jag har ingen aning om vad jag ska skriva!

men min jul har varit riktigt mysig. :)
dagen idag har det inte alls hänt mkt, jag har mest haft ont i huvudet och varit trött. nu/snart ska jag ner och kolla tv! och imorgon åker vi hem. vi hoppas inte på snö oväder!

imorgon någon gång på dagen ska jag och syster tydligen hem till pappa på jul midda.. vi får se hur det bli! :)

puss / cajsa

min älskling är saknad av mig!!

mamma tog med sig sin data och efter lite trassel så fick vi igång internet! :)

så jag tänkte blogga lite om julafton! vi har ätit jul lunch kollat kalle anka och öppnat alla julklappar. men bästa julklapp är en ansiktsbehandling av mamma! det roliga är att imorse tänkte jag att jag kanske ska köpa en sån till mig själv i jul klapp av pengarna jag får i julklapp, men jag behövde inte det!! så tack mamma! (L)

nej nu tänkte jag vara lite social! men vi hörs nog snart igen! :)

puss/ cajsa

god jul på er alla!

nu är det julafton och jag sitter och kollar på kasper i nudådalen. och vi har precis ätit skinkmacka och julmust! mamma säger att på julafton är den ända dagen på året man får dricka läsk till frukost. :)

nu ska jag hoppa in i duschen och och fixa mig. sen åker vi till mammas bror! det ska bli mysigt. :D

god jul och hoppas ni får en fin jul!

jag saknar dig älskling!

puss / cajsa

nu är allt klart, bara slå in julklapparna kvar!

storstädningen är klar och ny bäddat i sängen. sååå skönt att ha det gjort! nu saknas bara min älskling. men han är hemma och jul städar! men i kväll kommer han och myser innan jag och min familj åker till mammas bror och firar jul där! vi åker imorgon bitti. ikväll blir det skink macka! som mamma har gjort! :)

imorgon är det julafton med en massa god mat och julklappar! det ska bli så mysigt att vara med släkten. jag har saknat er! det ska bli skönt att åka bort, långt bort! och slippa vara hemma och påminnas om allt hela tiden. det ska bli skönt att sova i en annan säng och känna att man saknar det man har hemma. för jag vet att jag kommer att göra det. min älskling mest av allt!

inatt får jag sova själv sen i lördags, och det känns inte så kul. för att sova med min älskling är det bästa jag vet!!

nu ska jag gå och ta mig något att äta, sen duscha och jag måste verkligen slå in alla julklappar!! för imorgon är det julafton!!

jag vet inte om jag hinner blogga imorogn, men god jul alla.

puss / cajsa

christina Aguilera - by night

jag försökte blogga från min älsklings ipod, men det gick inte! så det var därför det inte blev något inlägg igår..

det var måndag igår.. första riktiga dagen på lovet! det känns bara för underbart. men lite läskigt. för nu sover jag längre och vågar slappna av.. det är då jag får ont överallt och känner mig bara mer trött! men jag tror det kan vara nyttigt att ha ledigt och inte behöva göra något varje dag.. men igår var älskling och jag ner på stan för att fixa dom sista julklapparna, så nu är jag klar. :) sen på kvällen var jag och tränade och sen med älskling och han mamma och handlade julmat. sen sov vi hos han! :)

idag har jag träffar kim, för hon skulle hjälpa mig att plocka mina ögonbryn, tack!! sen har jag och min älskling, kollat film och inte alls gjort mkt. vi har också haft våran lilla julafton idag



och jag fick en parfym som luktar helt underbart! det är "Christina Aguilera - By night". jag måste bara säga att min älskling är bäst. den luktar jätte gott! han fick den röd tjock tröja av mig, som jag visste att han ville ha!

ikväll ska jag och min sötnos spela Buzz och sen ska jag duscha länge och ska jag försöka sova tidigt!

nu är det verkligen inte långt kvar till julafton!! 2 dagar bara, det är helt otroligt!

puss / cajsa

det luktar julgodis!

just nu sitter älskling och jag och kollar på "anna ankas jul"... jadu, vad ska man säga om det?!

idag har jag och älskling varit med mamma och handla och sen bara myst i sängen.. och imorgon ska jag få hjälp att sätta upp min hyllor jag fått av jenna, fick låna en borrmaskin av pappa! vi ska också ner på stan för att köpa dom sista julklapparna. :)

det luktar julgodis hemma hos mig, vi har bakat en massa godis och det är ju bara för gott!

jag har inte så mkt mer att säga, vi hörs imorgon.

puss / cajsa

älsking!

'
hjärtat, jag älskar dig! (L)

puss / cajsa

söta grinchen är på tv!

igår gick jag och la mig vid elva och somnar vid 10 över elva, snacka om att jag var trött!! och jag har verkligen sovit 10 timmar inatt, hur skönt som helst!! :)

igår fick vi ett ganska stort paket från Hong Kong, det var fullt med underkläder. och jag fick 5 nya bh:ar och några trosor!! tack så jätte mkt familjen Cervell!! :)

idag har jag, mamma, morfar och hans fur varit och kollat på klara när hon hade uppvisning med cirkusen, alla var riktigt duktiga! :) just nu sitter älskling och tittar på grinchen! ikväll blir sova hos älskling, vi fick inte sova hos mig, syster och hennes kompisar ska ha filmkväll tror jag, :)

puss / cajsa

puss på er

en god jul puss till er alla! för det är inte alls långt kvar nu.

äntligen är det lov!

JUL LOVET ÄR HÄR!!

och jag tycker det är jätte skönt! jag ska verkligen njuta av allt, sova länge. inte behöva plugga. och inte behöva göra nåt speciellt!! sååå skönt ska det bli!

idag var det sista dagen innan lov. och det betyder städa och städa. och sen god jul lunch. och sen kommer det jobbiga.. betygen! men jag har höjt mig i ett ämne och det känns skönt! och sen var det en lite miss också, dom hade skrivit fel. så jag hade sänkt mig. men som tur är så hade det bara blivit fel!! :)

ikväll ska älskling jobba och jag vet inte om han sover här. men jag får klara mig! (a)
det är också tomtenatta tror jag att det hette. det betyder att alla affärer har öppet till 10. jag ska ner med mamma. jag hatar bara att det ska vara så j*vla kallt! fyf*n!! :( men jag får klä på mig varmt! :D

nej nu ska jag kolla min favorit serie!



puss / cajsa

godnatt och sov gott!

bloggningen är verkligen på noll. och jag vet inte varför?! men jag ska försöka på tillbaka lusten att blogga. men snart är det lov och då kommer det förhoppnings vis bli mer bloggning.

men jag kan väl säga att det inte har något i veckan, skolan har rullat på. eller det finns inte så mkt att göra, men vi har iaf fått dagarna att gå. i måndags firade vi lucia. först ett lite luciatåg på båten med bara 9. men som tur så får vi en bio biljett. och sen på kvällen/eftermiddagen var det en julmarknad med också ett luciatåg. så vi fick stå ute i ca 30 minuter och frysa. det är verkligen super kallt ut!! tisdagen gjorde vi inte alls mkt, alla 9 slutade 12. och det var skönt. sen har vi inte alls gjort mkt. imorogn är det sista dagen, och sen är det lov i ungefär 3 veckor. åhh vad jag har längtat. och det ska bli så skönt med lov!! imorgon tror jag vi bara kommer städa och sen äta julbord och sen får vi betyg och sen är det bara att gå hem och njuta av lovet!! :) jag är inte alls rädd för betygen, det känns riktigt bra!

"snön ligger tjock på gator och torg" det stämmer väldigt bra just nu. det snöar och snön ligger kvar. det är helt otroligt!! men det värsta är att det ska vara sååååå kallt, och jag klara verkligen inte av att frysa!

nej nu ska jag göra mig i ordning för sängen, och älskling sover här! (L)

jag har inte så mkt mer att säga, men jag har bestämt mig, jag tänker skriva ner det och skicka det till dig!

vi hörs.

puss / cajsa

vi ser det snöar!

min underbara pojkvän sover i soffan, han är så söt. :) frida är här min sin son william, han är bara för söt!

idag har jag varit ner på stan med älskling, och då träffade vi frida, william och ellen. vi gick mest runt i kylan och bara kollade lite.

det är så underbart mysigt ute, snön faller ner och täcker gatorna! och man blir vit av alla snö i håret. det är bara för mysigt. det jobbiga med allt är att det ska vara så kallt. jag hatar verkligen och frysa! :(

ikväll blir det en enkel middag och sen bara mys framför tv:en och sova tidigt som att älskling ska upp tidigt och sen spela match! :)

vi hörs kanske ikväll! :)

puss / cajsa

11 december

fredag idag och det är lika med fredagsmys med min älsking!! (L)

igår var det en vanlig torsdag, var lite depp men det funkade ändå.. på kvällen så åkte mamma och jag på en mysig mamma och dotter knytbytorg-shopping!! :) tack för alla saker.

idag har dagen mest rullat på frammåt med en del skratt.. och några glada besked. :) och det är bara en vecka kvar till JUL LOV!! åhh vad jag längtar efter jul lov, ledig från skolan i ungefår 3 veckor - sååå skönt! jag längtar som fan!!

nej nu ska jag och älsking kolla idol-finalen och mysa! nu ska jag kissa och sen kolla idol! ha en mysig fredag!

puss / cajsa


9 december

ojoj... gud vad tiden går fort! det är helt otroligt. snart är det jul, men det känns som att det nyss var jul! jag vet inte men tiden räcker inte till!!

men helg har varit super mysig, i söndags åkte jag och älsking till täby C för att köpa julklappar. jag har faktiskt köpt till nästan alla bara pappa kvar. så mamma, syster och älsking är klart! skönt :) jag shoppade lite till mig också, en kofta och ett lila linne från gina tricot! :)
i måndags gick skolan helt okej, lite tråkig. sen efter orkade jag inte höra pappas tjat så det var bara följa med till mormor och fika. jag vet inte vad jag ska säga om det. men nu slipper jag åka dit igen på ett år... träningen gick bra, sista gången på terminen. och älsking var mysig!
igår var skolan helt okej, jag var iaf gladare. och älskling är bäst som alltid får jag att må bra. fika hos jenna på kvällen, alltid lika mysigt som vanligt! jag älskar dig! (L)
kvällen slutade kanske inte så lyckad, men det tänker jag inte skriva här!!
idag, vad ska jag säga.. jag vaknade med ont i magen, ögonen, huvudet. jag skulle kunna säga överallt. skolan gick okej, jag har kommit långt på min målning och ikväll ska jag, mamma och en kompis på öppethus i åkersberga. hoppas det är en bra skolan.. sen när jag kommer hem kommer älsking!

jag vet inte, men jag tycker det är lite läskigt att skriva här, för jag vet inte vilka som läser. för jag vågar t.ex. inte skriva allt om skolan eller hur jag mår. för jag vet inte om jag vill att alla ska veta. jag vet ju inte vad som är för mkt!?

nej nu måste jag springa och sminka mig, och sen fixa det sista för att åka om ca 30 min! 
vi hörs!

puss / cajsa 

jag gillar´t


vad tycker ni? :)
puss / cajsa

jag vågade, nu är jag mörkhårig

jag vågade. jag har tonat mitt hår. det skulle bli mörkar än det jag har.. men det är mörkt, ibland ser det svart ut. men jag gillar´t. fast jag har inte riktigt vänt mig än.. :) det kommer blir snart. tror kameran inte har något batteri..

so:n blev klar idag också med mammas hjälp! tack för all hjälp. nu har jag inte alls mkt kvar att göra i skolan. men det kommer väl nya saker att göra snart :( fast i igår var det bara två veckor kvar och sen är det lov! jag har lite nedräkning! :) längtar som fan, inte behöva ställa klockan, gå och lägga sig tidigt! jag vill ha lov, bara njuta! men det är ju inte jättelångt kvar..

igår sov mina små systrar här, tyra och kira! super mysigt! :)

ikväll blir det ner till mammas jobb och kolla när syster har någon uppvisning där och sen blir det till hillewie och sen ska jag sova tidigt. nej kanske inte. måste vänta på robin som ska jobba.. sen när han kommer då får jag sova! imorogn blir det täby C och försöka köpa alla julklappar! och kanske något till mig själv :)

nej nu ska jag fixa mig lite och sen gå ut! :) vi hörs

puss / cajsa


jag har inget ätt säga.

bloggningen har inte alls varit bra på flera dagar.. jag vet. men med huvudvärk och lite sömn är man mest trött och orkar inget..

men jag har mest försökt plugga dom senaste dagarna, men det slutar med att jag inte orkar och huvudet värker.. och då blir det inget gjort! :( nej nu ska jag sluta klaga.. men sanningen är att jag inte orkar mer. och att jag hellst vill ligga i sängen hela dagarna och bara sova, och tänka.. jag hatar att gå upp på morgonen och då tvingar jag iväg mig till skolan med halsont och huvudvärk.. som aldrig verkar släpp!! :( jag hatar´t! hjälp?!

jag måste också säga att min elvis var till veterinären igår, fick 2 sprutor och lite ompyssling. men det bästa är att han är på bättringvägarna. han har ätit lite idag och inte kräks.. han kommer bli bra! (L)

jag vet inte vad jag ska säga mer än att det kanske inte kommer bli så mkt mer bloggnign i veckan, jag orkar inte! nu blir det en varm dusch.. sen sängen med älskling och något bra på tv.

jag måste bara säga att jag har den bästa pojkvännen som finns. han stöttar alltid mig, i vått och tortt. finns alltid vid min sida. torkar min tårar och håller min hand när jag behöver. jag älskar dig robin mest av allt! <3

puss / en cajsa som huvudvärken aldrig vill ge sig.  

RSS 2.0