TONIGHT I´M FUCKIN´ YOU


en söt liten bil.

i fredag nös jag så jag inte visste vad jag skulle göra... om jag hade räknat hade jag nor varit uppe i 50 gånger! skolan var kort och skön.. åkte med ett tåget in mot täby där jag mötte upp mamma för att åka till Danderyd och rönkas.. det gick bra! stannade i arninge på vägen hem, blev lite snabb shopping. på kvällen drog jag och julia hem till sara och jag hade en super bra och mysig kväll! ♥

CONGRATULATIONS


idag fyller världens bästa syster 15 år!

GLUTENFRI SEMLA


gårdagen med klassen var hur bra som helst. vi började dagen med att vi blev indelade i grupper. jag, Martine och Richard! vi skulle springa runt på skolan och leta saker samt människor! det slutade med att min grupp förlorade men vi var nöjda ändå! sen in till stan och arosfortet där jag var i samma grupp och vi kom trea! nöjd med gott samarbete!

torsdag och snart är det helg! somnade både på bussen till och hem från skolan! har haft frisör hela dagen, vilket bara är skönt! dagen avslutades med ett svettigt afro pass med emma! samt en glutenfri semla. nu ska jag krypa ner i sängen och sova. är så äckligt trött.. imorgon blir det en lugn dag då jag ska sluta tidigare eftersom jag ska till sjukhuset!
peace


BELIEVE IN YOURSELF

min dag lite kort, matteprov och fick VG! grymt nöjd. mailat in ett arbete och klar med det andra. bröderna garper här på middag med mycket skratt! bestisemma här på härlig prat&kram stund! nu blir det sängen innan jag somnar i soffan!

sovmorgon imorgon, börjar 9. ska på äventyr med klassen!


SKOGSBÄR & VANILJ


hemma hos mig just nu.. drickyoghurt och plugga matte!

JAG ÄR RÄDD FÖR ATT GLÖMMA BORT DIG.


♥ frazze

söndag och jag har i stort sätt legat i sägen hela dagen och kollat AA. eller det skulle man kunna säga att jag gjort hela helgen! fast det behövdes.
jag hade en super mysig kväll hemma hos sofia igår! mycket skratt och kallt var det ute....
imorgon är jag ledig, eller skulle haft en lektion typ.. men ska först till gymmet efter det plugga matte och sen till dietisten med mamma!
nu blir det wallander igen!
love

JÅM


vi fick varsin goodiebag hem som innehöll lite smått och gott! alltid lika kul att få med sig provprodukter hem!


igår var klassen och besökte JÅM en frisörgrossist! var en lång väg dit med både buss, tunnelbanan och pendeltåg! men mysigt var det. ska försöka tvinga dit mamma någon gång eftersom att jag kan handla där eftersom att dom har en klasslista med min klass. annars hade det inte gått eftersom att bara frisörer kan handla där!
jag köpte lite grejer till mamma och ronny samt ett pudervax till mig själv!

nu blir det fixa sig och sen åka hem till sofia!

ALLT JAG BEHÖVER ÄR KÄRLEK!


min fredag kväll spenderas framför andra avenyn med godis och Fanta lemon i sängen med en gosig katt! samt en ond mage! plus att jag i stort sätt hela dagen har varit arg och förbannad för ingenting!

DU KOMMER ALLTID FINNAS I VÅRA HJÄRTAN, ÄVEN OM DU INTE LÄNGRE FINNS HOS OSS.

kalla bussar, äckligt! ont i magen. huvudet. och i tänden! ingen bra dag! jag är äckligt trött också! skulle ha klippt gustav idag, men han var sjuk! blir nog på torsdag! lugnade ner mig med ett boby balance, sjukt skönt! sitter och gråter till sofias änglar... jag blir chockad över hur skönt det kan vara att gråta ibland. nu blir det duschen och sängen! har sovmorgon imorgon. skönt!
godnatt alla söta!

FÅTT EN KÄNSLA AV ATT DU LJUGER FÖR MIG.


alla ♥ dag idag!
det har varit en fin dag idag. lugn och skön! få lektioner plus att vi hade ett test på nationella i engelska. har hela kvällen skrivit på svenska-frisör uppgiften och är i stort sätt klar! måste bara kolla igenom den, gör det imorgon!
hoppas ni alla har haft en bra alla ♥ dag! puss&kram

SHANGHAI


min tapet ♥♥ 


BORN THIS WAY


fredags kvällen spenderade jag hos julia med ett par härliga brudar! mycket snack & skratt blev det! tack för en underbar kväll! ♥
lördagen var lugn, frida&wille här. promenad till willys. godis köpt. sov 2 timmar. trött. M. och hans bror var här på kvällen. mysig lördag! idag är det söndag. jag och gutten har tapetserat om i mitt rum. fy fan vad snyggt det blev. nu ansiktsmask och duschen. one tree hill med syster. borde ha pluggat. solsidan & sova!
ser inte riktigt fram emot skolan imorgon..

PART 2


bussarna inställda. jag är trött. blir hemma hela dagen. ska ta ner hyllorna från väggen. spackla igen lite hål. tapesera på söndag.
- nu frukost med syster!

STYLISTERNA

att jag aldrig ska hinna med att blogg i veckorna... min vecka lite kort: slutat tidigare, sov morgon, två klippningar. blod svett och tårar. det är redan torsdag och imorgon är det helg! helt sjukt fort min vecka har gått! imorgon är det fredag och vi har kundpass i skolan, pappa kommer och ska bli klippt! ska bli skönt att träffa han igen och få visa hur bra jag är!
kiss&hugs

ETT HJÄRTA TILL MINNE AV DIG. ♥


gjorde som sagt min tatuering igår. jag har väntat på att få göra den i över ett år och så i tisdags bestämde jag mig och fick en tid i onsdags! det tog inte alls lång tid att göra och smärtan var nästan skön! äntligen!

till dig jimmy sundström, nu finns du alltid hos mig. ♥

NI DÖDAR

sitter på mammas jobb just nu! har nämligen sovmorgon och börjar vid halv 12. fast åker vid halv 10 med bussen till skolan! blev precis klar med engelskan vi skulle göra eftersom att vi har sovmorgon. en kort skoldag och måste verkligen åka med M. hem idag eftersom att det händer en kul grej ikväll!
ha en bra dag! puss


GE DIG NÅGONGÅNG....

hinner inte. tiden räcker inte till. orkar inte. vill inte.

hörs imorgon!

AAAAJ, FÖR I HELVETE...!


älskade tjejer!

slapp söndag, stor handlat med syster och mamma, även fått plugg gjort. och nu blir det sängen samt läsa boken "den farliga leken"! skolan och gym imorgon! pussis

EVOL


jag är äckligt trött....

jag hade en lugn fredag med mysig middag med familjen och gick och la mig vid halv tio.. fast somnade vi elva. riktigt skönt! idag på morgonen har jag storstädat mitt rum, bäddat rent och så! sen vid halv 2 bar det av in till huvudstaden med emma och syster för att införskaffa ett par svarta jeans... men hittade inga som passade mig, för stora eller för små... typiskt! snart kommer M. och kollar film tror jag.
imorgon måste jag plugga..

ÄRLIGHET


min nya coola ring från London

har en kort vecka i skolan, onsdag till fredag bara. jag har hunnit med att göra dom två prov jag missade i måndags. klippt en massa på frisör lektionerna. även tagit det lugnt hemma och fått skjuts hem av M.
nu blir det att byta till tränings kläder och svettas en timme tillsammans med emma och afro passet. hoppas bara det är lika bra som innan! nämligen ny ledare!

2011 LONDON


mina sötnosar på planet ner!

röd söt liten telephone.


Piccadilly Circus och China town

Notting Hill

Starbucks Coffee

cool klädbutik på Portobello Market

London eye

Big Ben

jätte goda och söta muffis

Primark på Oxford street

waffle

jag hade det helt underbart bra i London. en resa jag verkligen vill göra om. vi hann med hur mycket som helst på 3 dagar! jag tror vi i stort sätt gick hela tiden i London, inte en stund att vila.
♥ kärlek till mamma, syster, Emma och Karin!

RSS 2.0