mamma,

jag saknar min mamma. allt är så tomt utan dig. jag saknar dig. jag är väldigt avis på dig som får ligga på en vit strand och bara njuta.
jag vill ha dig hemma. just nu när du är borta inser jag verkligen hur mycket du alltid stöttar och tror på mig i alla stunder. jag saknar hur du stöttar mig. jag behöver någon som tror på mig. just nu är jag så ensam.
nej nu ska jag inte skriva mer så att mamma sen får dåligt samvete.
hoppas du har det bra i Turkiet!

jag älskar min mamma!

SKULLE VARIT 365 DAGAR...

idag en dag med mycket känslor. en dag då det skulle varit 365 dagar med min kille. men som det inte blev. det tog slut i måndags.
jag är tom i bröstet. jag vill gråta men kan inte. jag saknar han så otroligt mycket. jag vill så mycket. men jag kan inte.



JAG ÄLSKAR MIN KLASS!

6 hela år har jag tillbringat med min underbara klass, underbara stunder. minnen för livet. vi har utvecklas och vuxit som individer och som klass. vi har blivit dom bästa. vi har klarat allt! och tänk er att lämna alla efter 6 år tillsammans och gå ut på ny mark med helt nya människor, det är läskigt.
jag verkligen älskar hela min klass och alla stunder vi haft tillsammans!

jag kommer verkligen sakna alla er i höst då vi inte är tillsammans längre, då vi är på olika ställen och inte kommer tillbringa alla timmar i skolan tillsammans. jag kommer sakna det, så otroligt mycket.
i alla år har jag längtat till skolavslutningen men idag gör jag inte det. jag vill inte sluta och skiljas från min klass. även om jag vet att vi är många som kommer att fortsätta umgås, vill jag inte skiljas från er.
ni har varit ett stöd i livet. alltid funnits där när jag eller någon annan behövt det. det finns ingen bättre klass än min! jag älskar hela min klass och alla mina underbara stunder med er. det är något jag tänker ta med mig! från mimer och alla år vi haft tillsammans.
VI ÄR SÅ JÄVLA BÄST!

..

det jag behöver är en kram, en bamsekram. känslan av att sova själv och vara så ensam, sliter mig i tusen bitar.

.

känslan av att vara helt ensam, att inte ha någon överhuvudtaget, sliter söner mig!

i miss my darling!

vädret är inte som vi hade tänkt oss. emma och jag ska ju ha picknik. men undra hur den blir nu? måste höra av mig till min underbaring och fråga! vi som skulle ha en massa mat och bara ligga på en filt i kvälls solen och bara njuta av livet. det känns just nu lite långt borta.

puss / cajsa


HTC SMART PINK

ny mobil och jag älskar den!!

puss / cajsa

DET ÄR SVÅRT.

det var ett tag sen. men just nu är det mycket annat som tar tid och därför har det blivit en paus. från allt.. men jag kommer tillbaka då allt känns bättre!

hare bra, och vi hörs.

puss / cajsa

LOVE IN THIS CLUB

älskling sov hos mig, somnade gott i hans famn och sov som en gris tills klockan ringde. älskar verkligen att sova bredvid min älskade. jag hoppas på att få sova hos han inatt. jag behöver någon som somnar med mig.

skolan dagen började med att alla som hade rester i NP skulle göra det, och jag hade svenska uppsatsen. eftersom att jag sjuk i körtelfeber då. men idag gjorde jag det och det gick super bra. det var inte alls så svårt som jag trodde. det var kul och äntligen fick jag skriva av mig lite! jag är super nöjd med min insats. när jag var klar med det var det bara en lektion och sen idrott. älskar att vi får sluta tidigare bara för att det är ute idrott.

ikväll ska mamma, syster och jag till åkersberga och kolla på det gymnasium jag hoppas på att få gå i höst. det ska bli kul, EMD är också där. haha

vi hörs!

puss / cajsa

JAG FALLER. FALLER BARA DJUPAR OCH DJUPAR. SNART SER JAG BOTTEN.

nej, nu stänger jag av allt. och önskar allt inte kommer tillbaka. vill bara bort. orkar inte!

gråter, skakar, hittar inte mig själv. är rädd. nervös. trött. sliten. stressad. inget hjälper.

puss / cajsa


I´M LEAVING NOW..

kom precis hem efter att ha varit ute och åkt lite bil. lyssnar just nu på spotify och försöker skildra tankarna. jag orkar inte. inte nu igen. jag är trött på det här. kan jag inte bara förstå det. jag vill bort. jag vill bort. bort från verkligheten. bara glömma allt i några timmar. eller dag. jag behöver stänga av allt.

skolan idag började med NP i no, först ett prov på 120 minuter och sen rast på 30 minuter och sen prov igen på 30 minuter och min morgon började inte bättre. jag hade svårt att gå upp, ville helst inte gå upp över huvudtaget. fick ett lagom jobbigt arbete i so, jag som hade trott att jag var klar med allt.. men icke. sen efter skolan satt nästan alla kvar för att sy eller göra kulisser till produktionen. och jag stressade så mycket att jag knappt kunde stå eller sitta still. mina händer skakade och mitt huvud ville bara sprängas. det gör så ont i mig själv när jag stressar. och jag hatar det!

nu ska jag ta mig en varm och välbehövlig dusch och sen vänta in min pojke som är och spelar golf som vanligt..

puss / cajsa


ONLY YOU


sitter just nu vid datan och fryser. orkar inte hämta mig en kofta. min skol dag har bestått av produktion och produktion. jag ställde mig i syslöjds salen och fick sedan vara där hela dagen. fast det var väldigt kul! efter skolan var jag hem snabbt för att slänga i mig något och äta sedan vidare på ett uppdrag. efter det ner på stan för att byta en födelsedags present. hemma åt jag visst 3 hela köttbullar och det är något av det vidrigaste jag vet. men efter en stressig dag var jag hungrig.
min pojke är och spelar golf men sover nog hos mig sen när han kommer hem. så mysigt! jag är glad att jag har han vid min sida!

vi hörs!

puss / cajsa

ALL OVER AGAIN


shopping & shopping. älskling och jag var in till täby C igår. bara för att vi var lediga från skolan. egentligen var det studiedag. jag shoppade min skolavslutnings klänning. underbart. skor vet jag vilka jag ska ha. var ner på stan idag för att byta lite saker jag fick i födelsedags present. och i ställer för det jag fick så köpte jag den blå randiga tröjan. parfymen och naglacken.

puss / cajsa

 


TECHNOLOGIC


födelsedags presenter. fick mycket mer men orkar inte ta foto på allt. jag fick pengar till en TV. smycken. boby butter. bio checkar. kalender, en rosa!

puss / cajsa


OH, VILKEN HÄRLIG DAG!



alla bilder är ifrån då vi firade mig ute hos farmor. jag fick en egen bakelse. söt och underbart söt. pengar i present. härlig bil tur. med en rikgit volvo. både fram och tillbaka. samma volvo. samma skrammlande i bak. och prat om tatuering. ett bra beslut av pappa. en bra dag. fast med mycket saknade av en viss person. väldigt saknad är du! jimmy

puss / cajsa


KÄRLEK TILL DIG!

det blir ingen bloggning idag. jag tänker umgås med min underbara pojke hela tiden idag. fast jag lovar att det kommer super mycke bilder osv imorgon! så imorgon blir det super bloggning. :)

ska snart hoppa in i duschen och sen ut på promened med min underbara kille.

puss / cajsa

VALBORG

min valborg i bilder.


det finns så mycker mer bilder. men jag har inte tid att lägga upp alla. min valborg var en av dom bästa.

efter jag kommit hem från farmor tog jag mig ut på en promenad. badat badkar. ätit god mat. älskling sitter i bilen och väntar. imorgon blir det täby C!

puss / cajsa

SOL,SOL,SOL

kom precis hem, tänkt ta en dusch. men jag hoppar nog över det. den får vänta tills i kväll. måste byta kläder och ta på mig mitt ansikte. jag måste! och jag hatar mina måsten. det gör så ont. humöret är inte på topp. tröttheten tar snart över. men jag ska verkligen försöka.
måste skynda mig nu. jobbigt allt blev. usch!!
ska snart till farmor. vi hörs senare.
puss / cajsa

I HAVE A DREAM

dagen har varit bra. den är fin! det är en fin dag.

vaknade lite för tidigt och somnade för sent. åt god frukost med mamma och pojkvän. fick lite paket. duschade & fixade mig fin. saknade jimmy! kom gäster. en massa fin paket. tack för allt. det kanske kommer lite bilder. vet inte. somnade när alla hade gått. sitter just nu och väntar på maten. det kurrar i min magen. får frida & william som middags gäster. kvällen tillbringar jag hos älskling. och imorgon blir det åka till farmor för att fira mig med pappas släkt och kusiner.

bilder och en massa kul om igår kommer någon dag. jag tror imorgon. är inte riktigt på humör idag. det är en bra och samtidigt jobbig dag.

puss / cajsa


HAPPY



JAG FYLLER ÅR IDAG! SÅ SÄG GRATTIS TILL MIG :)

puss / cajsa

RSS 2.0