I LOVE LA


i lördags träffade jag min efterlängtade tjejer. julia har äntligen kommit hem från usa så vi bestämde att vi skulle ses i lördag. vi köpte ost och kex samt pratade en massa skit. tror de var 4 veckor sedan vi sågs allihopa.
julia hade varit gullig och köpt lite saker till oss. allt utom skorna som jag beställt av henne. hon är så söt. sov kvar hos julia, vi somnade sent och vaknade sent. ett mycket bra dygn med mina tjejer.

RASPBERRIES


hallon kan vara bland det godaste jag vet.
har gått en mysig promenad med Emma nu på kvällen. klippt Nina har jag också gjort samt att jag var klantig och klippte mig i fingret och de blödde som attan.. ska nog ta och tänka på vad jag ska packa tills imorgon då vi åker till Riga. snart kommer Alexander också.

VÅFFLOR, JORDGUBBAR & GRÄDDE


finaste ellen

årets årliga våfflor i harkar med familjen Cervell. vi käkade en massa vofflor med grädde och jordgubbar. la oss på bryggan för att mysa i solen och prata en massa skit. åt glass med grädde och strössel. jag somnade nästan på bryggan för att jag var så trött.. en kanon dag i solen med väldigt saknade vänner. som vi bara träffar en gång om året.

MIDSOMMAR



alla bilder jag har snott från emma.

firat midsommar med den finaste tjejen. oj säger jag bara, tvärt emot vad jag brukar göra. de senaste åren har jag varit utomlands över midsommar. men i år blev de inte så.
badade i bornan. gjorde midsommarkransar. prästkragar i mängder. dans runt midsommar stången. en massa lekar och sång. all god mat. jordgubbar&jordgubbar. dans i logen. jag tror att de var de vi hann med på midsommar afton. somnade sent och vaknade med ett ryck när emmas pappa kom inspringande och skrev vad klockan var. eftersom att jag jobbade på lördagen ville jag hem i tid så vi mötte mamma vid 10 i Älmsta. ♥

DU KAN GE UTAN ATT ÄLSKA, MEN DU KAN INTE ÄLSKA UTAN ATT GE.


VÄDDÖ

emmis kommer och hämtar mig snart för att vi ska fira midsommar hos hennes landställe på väddö. nu kommer dom visst, ha de bra!

SAKNADE VÄNNER


har haft världens bästa dygn med min bebis. varit på hemligt uppdrag. käkat frukost på donken. köpt en massa godsaker på flygis som vi svullade i oss mitt i natten. träffat alexander. idag vaknade emma av att jag tydligen stirrade på henne.. vilket jag inte gjorde. men fick igen idag då jag sov på soffan då både emma och syster stirrade på mig. idag tog vi på oss shortsen och mötte upp syster för fika och sväng på stan. vi råkade visst tajma spöregnet med att åka moppe hem. vilket både gav oss ett gott skratt och ont gjorde det.
♥ jag har världens finaste vän.

SAN FRANCISCO


en helg ute hos pappa fylld med en massa mys. regn och åter regn. grillat både fredag och lördag. båttävling. badat. sovit. kollat film. planerat sommaren ute hos pappa. ännu mer regn.
även om det var ovant att umgås med pappa flera dygn var det skönt. det var ett år sen jag sov hemma hos han och bara det är ovant. han vet inte riktigt hur han ska vara med bortsett från det var allt fint. längtar lite efter hans semester. hoppas bara inte jag jobbar hela tiden då. ♥

NÄR DU ÄR SOM NÄRMAST KÄNNS DU SOM LÄNGST BORT

Skriver från ipanden, därför ingen blid! har packat klart allt. kläder, dator och allt som behövs för en helg ute hos pappa. han kommer och hämtar oss vid halv 2. det ska bli skönt att få komma bort över helgen. stänga av allt en stund. bara vara vi. tänkte bara att jag skulle skriva lite. vi hörs när jag kommer hem, vet inte hur länge jag stannar! PUSS

♥ KORS


fick detta sjuktsnygga halsband av mamma från Danmark.

DU KOMMER ALLTID HA EN PLATS I MITT HJÄRTA


detta plus ett linne och t-shirt fick jag med mig hem igår. och idag när syster och jag var ner igen fick jag med mig 6 par trosor hem. idag har jag äntligen gjort klart e-learningen som är en utbildning inom Willys. jobbat 16-20. det är så sjukt mycket folk hela tiden. fast då går tiden fort. diskat all disk och dammsugit mitt rum har jag gjort nu på kvällen. just nu funderar jag på om jag ska ta mig en dusch för att sedan krypa ner i sängen och kanske se någon film.

VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER ♥


DINA FINA ORD ♥


några bilder från helgen som varit. den har varit bra på alla sätt och vis. solen har varit framme nästan hela tiden. umgåtts med världens finaste vänner. njutit och jobbat. fått och kliat sönder sommarens första muggbett.
söndagen jobbade jag 10-17.30. började en kvart tidigare eftersom det fattades folk. var helt slut när jag kom hem. käkade en välbehövlig middag med syster. M. kom och vi åkte till donken. åkte bil med Dennis en sväng. såg en bra film. Emmis här för uppdatering om helgens händelser. mamma kom hem med fina saker till oss, skönt nu när hon är hemma. somnat alldeles för sent, sovit för länge.
idag blev det en sväng på H&M rea med Emmis och syster, fick med mig lite snyggt hem. jordgubbar och alkoholfricider i solen. kvälls sväng ner till kärlkeksudden med härliga människor.
nu blir det sängen eftersom jag jobbar imorgon. 16-20 skönt eftersom jag vill sova imorgon..
PUSS

IKVÄLL ÄR KVÄLLEN DIN


sommarlov <3


igår fick jag sommarlov. tittade på alla studenter med syster. jobbade 15-19. käkade pizza med syster och emma. fixade en massa innan vi drog ner i parken för att träffa Alexander. emma och jag drog vidare till lommaren. tillbaka till parken. mötte upp Ludvig. träffade Alexander och co igen. gick hem för att sova med en fin kille..<3 
idag är jag sjukt trött. så trött att jag har ont i fötterna.. har legat i solen idag med syster, hennes kille och efter ett tag kom emma. pressat solen eftersom att jag ska jobba imorgon. käkat tacos med familjen Sandin/Ljunglöf. just nu sitter jag i soffan och försöker hålla ögonen öppna. ska försöka vara vaken en timme till innan jag ska sova. jobbar 10.15-17.30 imorgon. plus att mamma kommer hem på natten!
kramis


THE BLACK LIPS


// allt från H&M

gårdagen städade vi och fikade i skolan. idag fortsatte vi att städa hela salongen. slutade tidigt både igår och idag, vilket bara är skönt eftersom att alla bara vill på sommarlov. och det får vi imorgon!! det ska bli så skönt med lov då jag ska försöka jobba lika mycket som jag vill vara ledig! jobbar iaf två dagar i helgen. mamma är också påväg till Danmark med jobbet för någon jobbgrej! hon kommer hem på söndag natt vilket betyder att syster och jag är själv hemma.

LÅNGKJOL


långkjol från Åhléns // tröja från Bik Bok

i tisdags träffade jag Emmy för en sväng på stan med lite shopping och glass i solen. super mysigt! vid halv 5 mötte jag upp Fanny från min gamla klass eftersom att vi skulle upp till gamla skolan för middag och återträff. jag var lite nervös innan med det släppte när jag fick se alla igen. vi ska ses igen på måndag hemma hos Edwin för den årliga trädgårdsfesten som har varit tradition sen i 4:an tror jag.. :)

RÖDAROSOR


systers snygga skolavslutningsklänning!

igår var det hennes tur att sluta 8:an. det var sång, skratt och nostalgi i en svettig lokal med för mycket folk i. men det är väl så det ska vara på skolavslutningen! åkte med faster till jimmys grav efter. en tung stund men välbehövlig! somnade innan 10 och sov hela natten utan problem för första gången på länge.

IBLAND FINNS DU HOS OSS OCH IBLAND ÄR DU HELT BORTA!


Karin, Adam & Emma + Gutten som inte är med på bilden.

Emmas och min supergoda cheescake.

Karin frös så hon kröp ner i väskan.

Sveriges National Dag♥ Började min dag med att ligga på lunda i ungefär två timmar innan pappa kom och hämtade mig och syster eftersom att lillkusinen fyller 3 år idag. fikade och myste i släktens sällskap. klippte även pappa. det blev middag nere i parken med dom på bilderna. super mysigt i kvällssolen! klippt syster och mamma också. nu sitter jag här i min one piece och ska nog gå och lägga mig. trött som attan! morgondagen är full med saker.. ska träffa sötis Emmy! ♥


DU E LA GO


idag har jag hängt med denna fina tjej! vi har bakat cheescake, legat i solen och snackat en massa skit! nu ska jag byta till ett par andra byxor och sen åka och hämta emma för en sväng till flygis för inhandling av godis! vi ska kolla BB finalen och svulla lite!
igår jobbade jag 4 timmar och efter det gick jag med mamma, ronny och gutten ner i parken för att kolla på de motorcyklar som inte var kvar då! eftersom hela Norrtälje är fullt med motorcyklar denna helg eftersom de är custom bike show! senare på kvällen tog emma och jag oss varsin double taste shake på donken och en lång och kall moppe åkning genom nästan hela lilla staden!
stor kramis!

17 ÅR I STADEN DÄR JAG VÄXTE UPP....


idag fyller min bebis Julia 17 år. jag hoppas du har haft en väldigt fin dag i USA. vi saknar dig här hemma ♥ jag är så otroligt glad att jag har dig i mitt liv. du är världens bästa! jag älskar dig

SATAN I GATAN


igår blev jag in ringd till jobbet och jobbade då 5 timmar. kom hem och var helt slut. träffade en väldigt fin person på kvällen! ♥ idag tänkte syster och jag att vi skulle njuta av solen och hann bara ligga i solen i kanske en timme innan jobbet ringde och behövde mig. jobbade 5 timmar idag med. käkade grillad lax hemma hos Gutten och nu ska jag ta och lägga mig i sängen för att sova. jag jobbar nämligen imorgon också! Kramis

SAVE THE WORLD


i måndags åkte emmy och jag till täby för att tröst shoppa lite.. vi båda fick nämligen ett ganska tråkigt besked!

ny skjorta från lindex.

MITT HJÄRTA BLÖDER


nytt linne och solbrillor som jag köpte i fredags på marknadsafton.

ROLLING IN THE DEEP


det var ett tag sen, tiden räcker inte till. även om jag sitter vid datorn bloggar jag inte.. det blev en väldigt kort skolvecka denna vecka. bara i måndags, då jag hade 3 lektioner och är nu klar med allt! mailade in svenska på kvällen! i tisdags skulle jag bara ha en lektion så därför stannade jag hemma! sov bort halva dagen, köpte present till lillkusinen som fyller 3 år på måndag! umgicks med emma, joanna och syster i roslags eftersom det var kulturdagar! idag är jag också ledig eftersom 3orna på min skolan tar studenten. syster och jag tog en sväng till täby C. har haft en massa mysiga och sköna dagar i solen.

RSS 2.0