När saknaden är som störst!


Mig får du inte tillbaks.


ställde klockan och tog mig upp för att träna i lördags morse. gladiator passet stod på schemat! och idag har jag träningsvärk i rumpan.. eftermiddagen och kvällen spenderade jag först med bara syster innan mamma kom hem och på kvällen kom Kim också! tänkte att jag skulle sova tills jag vaknade imorse, vilket var skönt! idag har jag först pluggar frisör eftersom jag ska göra provet jag missade när jag var i Egypten på onsdag, en promenad med syster och mamma, samt pluggat körkort. nu sitter jag i soffan och ska kolla Wallander innan jag ska sova för en ny vecka i skolan imorgon.

ombre colour


jag kände att jag vill göra något med mitt hår men har kvar det röda som jag trivs så bra i. så Alexandra fick utmaningen att göra en ombre colour på mig. det tog sin lilla tid då mitt hår är väldigt svår blekt men efter många timmar blev resultatet väldigt bra. funderar om jag ska bleka upp själva toppen lite till men får se! vi tog också av ca 3 centimeter på längden och klippte luggen kortare! jag är mycket nöjd med allt!
tack finaste Alexandra ♥

wild ones


under veckan som gått har jag tränat 4 gånger.. vilket gör att jag kan somna mycket lättare på kvällen, jag får mer energi så jag orkar med allt jag vill.
sen har jag också varit hemma i tisdag, orkade inte ta mig till skolan så gick promenader och tränade! onsdagen for jag hem till Alexandra efter att ha köpt med mig färg till håret. (bilder kommer) kom hem hur sent som helst men hade sovmorgon dagen efter som tur var. torsdagen hade vi friluftsdag och jag och några tjejer till dansade Zumba och efter det åt vi lunch i Åkersberga Centrum! i dag är jag ledig och kvällen spenderar jag på jobbet efter lite strul med det! får se vad jag hittar på efter jag stängt på jobbet! ♥ puss

jag ♥ träning


fick detta med mig hem i lördag.
sen sist jag bloggade har jag, varit på karolinska för att vaccinera mig.. tränat en massa och jag mår så otroligt bra av att träna. så träna av mig ilskan eller glädjen jag haft inom mig och kommer alltid hem med en ny massa energi och kraft. träffat pappa och faster i arninge för fika och shopping. firat mammas killes bror som fyllde år med en massa mat och skratt.. spenderade söndagen i sängen, med både plugg och tårar innan jag slog ur min en massa ilska på träningen. ♥

MYRORNA


det här fick jag med mig från huvudstaden då syster och jag var in för några veckor sedan..

detta plus två tröjor kom mamma med hem till mig när hon hade varit i London.. glutenfrimuffins ♥

fick skorna av min faster och nya träningsbyxor av pappa i fredag då jag tvingade pappa att hämta mig i skolan och åka till arninge med mig.

Paradiset tog dig för tidigt! Kom tillbaka, vi saknar dig <3


Sofias änglar

Seg dag i skolan. Skrattade med tjejerna. Tränade core. Mys middag med mamma och syster. Nu tv innan sov dags!


One piece & träningsvärk


Never mind, I'll find someone like you..


sen sist jag bloggade har jag tränat hur mycket som helst och det får mig verkligen att må sååå bra! just nu har jag världens träningsvärk från body pumpen jag körde igår. jag har också börjat skolan igen och det är blandade känslor om de. mamma har varit i london så syster och jag fick några dagar själva hemma och de spenderade vi tillsammans och med fina vänner. fredagen spenderade jag med M. då vi skrek framför jägarna 2.. vilka mesar vi är. lördagen shopping i huvudstaden med syster och kvällen med jossan ♥ samt alexander och andreas. 
mitt liv rullar på ganska fint och jag försöker le mot vardagen! jag har fantastiska vänner & familj som finns där dag som natt.. ♥♥

jag är ingenting utan dig. - mamma -


Jag mår så jävla bra med dig


you learn from your mistakes


idag har jag klippt farmor samt fikat med henne. skulle träffat Alexandra men kom annat i vägen så nu sitter jag i min one piece och ska snart titta lite tv med mamma. har lite ont i magen och i huvudet så ska sova tidigt ikväll! tror jag ska somna framför one tree hill.♥

all this way



nyårsafton, jag och mamma gick en sväng runt stan och sen när vi ville fika var ju allt stängt.. så vi fick fika hemma! det blev 3 rätters middag hemma och sen blev jag kvar hemma. jag orkade inte gå ut och göra något. men jag hade det mysigt ändå.
nyårsdagen var det dax för inventering på willys..

2 januari fyllde finaste josefin 18 år. så jag åkte till åkersberga för att spendera min dag, kväll och natt med henne! jag hade en super mysig dag, då jossan och jag somnade vid halv 6 när hennes pappa gick upp!
igår träffade jag jonis samt att jag åkte hem till honom på kvällen och kollade hockeyn.. somnade som en stock av trötthet!

i won´t give up


jag firade min julafton ute hos min mammas kille med en massa mat, skratt och julklappar.
juldagen spenderade jag på jobbet.. annandagen var det jul ute hos farmor. då hela släkten var samlad. tisdagen jobbade jag några timmar igen.

onsdagen sprang jag och syster runt på stan och jag fick visst med mig en nya telefon hem. Xperia arc s ♥ kvällen erbjöd middag och The Stig Helmer Story med pappa och syster.
torsdagen spenderade jag många timmar på jobbet och kom hem helt slut.

hela fredagen spenderade jag i täby med fina tjejer från klassen. en massa shopping, skratt, skavller och fika. en mycket mysig dag på lovet!

innan jag kände dig visste jag inte hur fin en människa kan vara. - josefin-


RSS 2.0