JAG ÖNSKAR JAG KUNDE PRATA MED DIG IGEN.


ansiktsmask och ett varmt bad och det känns lite bättre. en stund iallafall. saknar sällskap just nu. hoppas syster kommer hem från konfan snart. mamma är på väg till Göteborg och kommer hem på fredag..
imorgon är det heldag frisör, skönt och när jag slutat ska syster slinga håret på skolan så kommer hem sent. men det blir middag hos bästavän! :)

puss vi hörs imorgon

VÅGA - VÅGA INTE

tänk dig alla människor jag älskat, lärt mig hata

MONEY CAN´T BOUGHT LOVE


vi fick slutat tidigare idag. vilket var skönt för då han vi med bussen som gick halv 4 istället för kvart över 4. skolfotot gick väl helt okej, jag blir nog aldrig bra på sånt. provet gick bra! när jag kom hem var bästavän här hemma. vilket vad glädjande! skönt att få prata av sig lite. eftersom att min dag har bestått av en massa onda tankar jag inte blev av med. dom sitter fortfarande kvar och jag ska nog tvätta bort mitt äckliga smink och sen ta ett varmt och härligt bad innan idol.

puss!


MISERY

kom hem för en halv timme sen och nu sitter jag och kolla "one tree hill" och ska snart ta och läsa en artikel och sen skriva en referens på den. har nämligen prov på det imorgon. samt att det är skolfoto.
ska gå på en hus visning ikväll också, mamma och jag ska kolla på ett hus. bara fantisera lite om att det är vårat. hehe

vi hörs snart igen



HUR KAN DU VARA SÅ SNYGG OCH INTE JAG?!

jag sprang tillräckligt mycket för att få blodsmak i munnen. fast på ett sätt var det skönt att köra slut på sig själv. känslan av att komma ut i kylan och känna hur det blåser kring mig när man tar med fram var underbar. jag måste verkligen komma igång igen. har dock inte pluggat, men idag får det räcka med att bara ha tränat. he-he

NU: duschen. SEN: tv med dipp och grönsaker

 

VART FINNS DU?!


har kollat några avsnitt "one tree hill" sen jag kom hem samt umgåtts med bästavän som också fyller år idag! ska snart äta och sen ut och springa en stund och efter det blir det lite plugg samt duschen och tv innan jag ska sova.

är verkligen super trött. och jag hatar att vakna en måndag morgon och känna att jag missat eller glömt något. så har jag gjort några gånger nu. vilket tar min energi och kraft. tänk dig att gå en hel dag och veta att man glömt något!? 

vi hörs ikväll! puss 

SKOLAN

sitter i skolan med tjejerna vi ett bord! alla med varsin dator. vi väntar på att klockan ska bli 10 över 2 så att vi kan ta tåget mer mot centrum och sen ta bussen hem!
engelska provet gick väl bättre än vad jag trodde, hoppas jag iaf!

vi hörs när jag kommer hem. ikväll ska jag ut och springa, långt utan ett mål. jag ska springa av energi och samla ny!

puss&kram

HP PROBOOK


min nya skoldator! den kommer verkligen att hjälpa oss elever att kunna plugga.

nu ska jag stänga av datan och gå och kolla tv med mamma sen sova. är verkligen super trött idag! vi hörs imorogn. puss

SÅ SMÅ, SÅ SÖTA


dom här små kattungarna bor just nu hemma hos min morbror, syster och jag ville ta med oss den svarta hem. så jävla söt! så nu har jag en massa små rivsår på mina händer..

NEW THINGS


shoppingen från i fredags!

DON´T STOP

det går inte att ladda upp blider just nu så dom kommer senare!

kom nyss hem från morbror, vi åkte ner igår vid 12 och kom hem idag. han fyller nämligen 50 år idag! så grattis! :) vi har myst med underbart söta kattbebisar, ätit god mat, myst i sällskapet. ibland är det skönt att komma bort, till landet där man inte behöver göra något.

ska hoppa in i duschen sen till emma och fira henne. hon fyller år imorgon! sen MÅSTE jag plugga engelska, har prov imorgon. ska kanske kolla film med gustav sen!

puss och kram


HAR DU TID ELLER SKA DU DÖ FÖRST!?

citerat av min mamma.


INGENTING. INGENTING.

sitter med min nya dator hemma hos emma! nya skoldator! vi alla ettor fick dom idag. underbart. även om dom bara var en månad försenade! har iaf haft en underbar dag i skolan, formfönade och gjorde en inpackning på emmy samt att jag också fick en! så nu är mitt hår fint igen. efter skolan gick mamma och jag ner på stan för att shoppa lite smått. blider kommer imorgon, lovar!

snart blir det glass och varma hallon framför idol.

puss på rumpan!

VARFÖR LYSSNADE DU INTE?

en blid från göteborg, miss it!
frisör & frisör är det vi haft i skolan idag och jag kan säga att det känns i kroppen efter att ha stått en hel dag. måste verkligen komma igång med träningen, ska ringa gymmet som ligger här under lägenheten. när jag kom hem satt bästavän här hemma och väntade på mig. gulligt! jag har pressat "one tree hill" sen jag kom hem, är nog inne på 5 avsnittet. hah
ska plugga lite glosor nu och sen kolla idol. vi hörs imorgon.

HUR KAN DU?

morgonen var fin. solen tittade fram och gjorde himmelen lila-rosa. vackert! men där mitt bland allt stod hon, med trött ögon och en trött och tung kropp. inte alls lika fin som morgonen. hon hade gjort ett försöka att täcka det trötta och slitna. fast lyckades inte. egentligen blev hon bara mer trött av alla försök. det hugger i hjärtat. det slår tunga men snabba slag. nästan så det syns på henne. hon ser ut att ha svårt att hålla kvar allt. det brister och hon faller i gråt. alla kan se hur tårarna rinner ner på hennes lite för väl sminkade kinder. denna fina morgon... blev inte så fin.

JAG ORKAR INTE HÖRA HUR DU SKRIKER PÅ MIG.


jag vet inte vad som är värst. regn, regn, regn eller kylan, kylan, kylan. jag tror det är båda!

skolan gick bra idag även om den var lång och seg. har haft både frisör och kärnämnen.. vilket gör att det blir en lång dag! men jag hade tur och fick åka med M. hem. för då kommer jag hem när bussen går ifrån Åkersberga. har suttit framför datan och "one tree hill" sen jag kom hem. måste nog kolla igenom engelskan och sen duscha samt kolla idol. efter det ska jag sova! usch vad jag är trött.

emma kanske kommer också, saknar dig bebi! ♥

DET ÄR LIKA MÖRKT SOM NÄR JAG GÅR UPP VARJE MORGON.

sitter just nu i sängen efter att ha kollat ett avsnitt "One tree hill", som jag har lånat av snyggnikolina. har börjat med att låna box 1 och 2 men efter det blir det alla! underbart! ska ta tag i mitt rum nu, det ser för hemskt ut.
jag måste också på peka hur jävla kallt det är ute och inne i mitt rum. fyfan. visst kan hösten vara mysig med tända ljus, varmt te och gosiga filmer samt mysigt sällskap. men jag tycker verkligen inte om kylan!
puss & kram

ALMOST EVERYTHING


ser ut såhär idag! älskar den nya tröjan.

M. är här och har hjälpa mig att bära ner tv samt tv-bänken. vi har åkt lite bil, sladdat lite samt köpt godis. så nu blir det tv innan jag ska sova. imorgon är det måndag och på ett sätt ska det bli skönt.

puss

VARJE BERÄTTELSE BEHÖVER EN SKURK, DU ÄR MIN!


KÄRLEK TILL VÄRLDEN!


emma är här och vi ska snart gå ut och fota lite samt köpa glass eller nåt. har nu på morgonen klippt mamma, blev nöjd fast jag aldrig har klippt kort hår. hoppas att M. kan komma och bära ner min tv samt tv-bänk i källaren. sen ikväll ska jag och M. ut och springa. det var länge sen. men ska köra slut på mig. behöver det nu.
vi hörs lite senare! pussar

JAG HAR MITT HJÄRTA UTANFÖR KROPPEN, MINA SMÅ BUSFRÖN


mina bebisar! ni är det bästa som finns. utan er vet jag inte vad jag skulle göra. ni vet precis hur jag och resten av min familj fungerar. ni vet när vi ska busa eller när ni ska komma och trösta. jag älskar er med hela mitt hjärta. elvis & frazze.

SÄGER DU NEJ TILL ALLT? NEJ


jag kan inte förstå hur trött jag kan vara. jag sov ändå nästan 10 timmar inatt. och just nu är jag sjukt trött. ska nog fixa mig för sägen och sen läsa lite..

godnatt alla söta och vi hörs imorgon! :)

HELST AV ALLT SKULLE JAG BARA VILJA SKÄRA BORT DIG FRÅN MIG.


jag önskar du kunde kämpa lika mycket som jag. jag önskar du kunde förstå att jag faktiskt saknar dig. jag önskar du kunde tänka med hjärtat ibland. bara göra utan att känna. du ska bara veta hur mycket det högg i hjärtat i morse, det du sa i telefonen. det var som om den vassaste kökskniven skar rakt igenom mig, utan att det kändes. blodet bara rann utan att du såg det.

jag vet inte vad jag ska behöva göra för att du ska börja kämpa?

EN HÖST PROMENAD MED SYSTER



THE BOUNTY HUNTER

sitter och kollar på film just nu med syster.. ska snart ta bussen ner till stationen och sen vidare till sportcentrum för att kolla syster pojkvän som ska tävla i friidrott. sen får jag se hur min eftermiddag kommer se ut.. :)
puss

TRYING TO RECALL

jag har inte orkat lägga in bilderna på datan, därför blir det ett blidlöst inlägg.. måste ändra på det typ NU!
skolan har iaf rullat på bra och fort gick den, vi fick klippa ökade längder på dockan. och så klantig som jag var så klippte jag mig i fingret också.. samt att emmy tvättade och fixade mitt hår.

M. ringde och jag fick åka med han hem, gulligt. klippte jenna när jag kom hem och blev super nöjd. fast jag var nervös så det inte fanns ord för det. har också käkat på antep för att fira att rasmus klarat körkortet!
sitter just nu hemma och funderar på att kolla "the last song" igen.. haha, jag har pressat den.

vi kanske hörs med ett inlägg till eller så blir det imorgon! puss

 


LIVET ÄR SOM EN DIREKT SÄNDNING UTAN REPRIS

hann eller hade inte tid att blogg igår, kom hem sent och gick på kvällen ut på en fotopromenad med syster. bilderna kommer imorgon eller på lördag!

idag hade vi lite sovmorgon, började kl 9 i sthlm. skulle besöka en frisör butik. kom hem igen vid halv 1. käkade lunch med jenna. och mös lite med lillasyster kira. åkte tillbaka tilll sthlm igen fast med emma för att shoppa. hittat lite fint som jag fick med mig hem, blid kommer imorgon. sitter just nu och kollar på idol. trött som fan. ska sova när det är slut.

imorgon när jag kommer hem ska jag hem till jenna och klippa henne. spännande! vi hörs imorgon sötisar!

btw, grattis till körkortet rasmus!


OM DU ÄNDÅ SKA GÅ BAKOM MIN RYGG KAN DU LIKA GÄRNA KYSSA MIN RÖV NÄR DU ÄNDÅ ÄR DÄR.


sitter i soffan och kollar på "the last song", igen. hehe! men jag känner hur huvudet blir tyngre och tyngre. trött som F*N är jag. ont i huvudet har jag också... skolan idag har gått fort, matte provet gick väl bra. ganska lätt, :) sen skippade jag svensak eftersom att jag redan är klar!
har klippt och färgat ögonfransarna idag också. är super nöjd!! väntar på att emma och syster ska komma hem så att jag får äta. eller ska stoppa in pommes i ugnen vid kl 6 och hoppas att dom kommer efter det! vi kanske hörs ikväll, emma sover här! myyyys.

puss

DUM AV DIG

HVdagen idag, kanske inte super roligt.
imorgon har jag terminens första prov, i matte. spännande. har pluggat lite till det nu. ska be mamma kolla igenom svenska novellen och sen ta en varm dusch innan jag ska kolla tv. juste, jag ska klippa mig imorgon också samt färga ögonfransarna. bilder kommer imorgon!

jag är besviken på dig, pappa!

THIS YEARS LOVE

sitter och skriver på min novell. det går bra idag. är nästan klar. vilket är skönt.

idag har jag och emma tagit en fika på tre smulor. sen vandrat lite genom stan och pratat! kollat repriserna på idol avsnitten, kollat filmen "the last song". den var lika bra idag som den var igår. mamma var på Ikea idag och hon var gullig och köpte ett överkast och en kudde till mig. eftersom att jag har blivit allergisk mot mina katter så behöver jag det. min katt sover nämligen i min säng. usch på det.

nu har syster tjatat om att jag måste slita mig ifrån datan och kolla tv med henne och mamma så jag får väl göra det. imorgon har jag HVdag i skolan. vilket betyder att alla ettor, tvåor och treor - frisör ska göra något tillsammans.

puss


BILND

åkte med till Jennie men gick hem när vi kom dit. orkade inte. struligt just nu! har iaf damsugit mitt rum, efter som att mamma har tjatat om det... sen ett bad. sitter här just nu, men ska snart lägga mig i sängen. kolla någon film.

puss och godnatt.

TRÖTT, TRÖTTARE, TRÖTTAST

om en stund åker jag med mamma till Jennie och fikar. mys. mår fortfarande inte så bra. men ska försöka tänka på annat en stund. vi hörs imorgon

THE LAST DAY


sitter med ett tomt dokument framför mig och jag vet inte hur många gånger jag har sett markören blikna. jag är tom på ord. det var länge sen jag mådde såhär dåligt. jag vill bara gräva ner mig och inte komma tillbaka. tårarna rinner ner för kinderna som dom inte gjort på länge.

hur kan allt vara så orättvisst?

11 september

jag mår konstigt idag. ont i magen och huvudet. usch! ska ta en dusch och sen en promenad. puss

2 STEG FRAMÅT OCH 3 STEG BAKÅT.


usch vad jag tjatar om skolan men det är för att det är kul och det jag gör om dagarna. men vi fick iaf öva på att rulla permanent idag igen och jag la också en inpackning på julia. vi höll också på att missa bussen på vägen hem men som tur var stannade ett annat tåg och vi hann med bussen.

ska snart hoppa in i duschen och duscha varmt. sitter och fryser just nu. sen ska nog mami, jag och syster kolla någon film. jag tror det blir "I taket lyser stjärnorna". men får se om vi orkar se den. imorgon ska jag sova länge och bara ta det lugnt. är helt slut i kroppen. behöver komma ikapp med verkligheten.

puss

JAG VET ATT DU INTE SAKNAR MIG. EFTERSOM ATT DU ALLTID ÄR VID MIN SIDA. MEN DU SKA VETA ATT MIN SAKNAD EFTER DIG ÄR ENORM.



DET SÄGS ATT VI ÄR SLÄKT MEN VI ÄR LÅNGT IFRÅN DET. JAG KÄNNER INTE ER.


det doftar mat hemma och jag är hungrig, det passar utmärkt! klippa, klippa & klippa har vi gjort i skolan idag. det är verkligen super kul! och alla vill att jag ska klippa dom... läskigt. vi har även övat på att rulla permanent. efter skolan kom faster och hämtade mig, julia och sara.

kyrkan och ett riktigt hejdå. kan jag säga er att det var. nu är du borta på riktigt. skriver mer om det sen.

ska äta nu och ikväll blir det promenad med emma. puss

MIN MOBIL ÄR DÖD-STENDÖD

hinner nästan inte blogga efter skolan, har haft en massa annat att göra. usch vad tiden går fort ibland.
skolan rullar på kanon, och det är kul. på frisörlektionerna klipper vi på våra dockor. vilket är kul! annars skrattar vi mest oss igenom alla andra lektioner. jag tror aldrig jag hört någon säga mitt namn så många gånger på en dag... emmy!

imorgon är en jobbig dag igen. torsdagarna just nu är dom västa. förra veckan var inte bra och imorgon blir inte bra..

sitter just nu och kolla på idol och har en dos av ångest... men ska lägga mig tidigt idag. hade super svårt att sova inatt. inte alls kul! vi hörs imorgon sötisar!

puss


GOODNIGHT

nu blir det sängen för mig. är svin trött! vi hörs i morgon istället. pussss och godnatt

FÖR ATT JAG ÄLSKAR DIG SÅ SOM DU ÄR

Var inte rädd. Jag går brevid dig.
Kom ta min hand. Jag håller i dig.
Här i min famn. Kan du våga tro.
Sänk dina murar. Jag ger dig ro.

För att jag älskar dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyer allting för mig. Va inte rädd.
Jag går brevid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas. Här blir jag kvar.
För här vill jag stanna. Se på oss nu. Livet är vårt.
Se du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig så som du är
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyder allting för mig.

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära mig när hoppet sviker.
du betyder allt för mig. Va inte rädd.
Jag står brevid dig.
För du betyder allt för mig

jag älskar dig och det vet du!

LOVE IS ON FIRE


skoldagen började bra med att komma försent eftersom att vi satte oss på fel tåg mot skolan.. men vi missade inte så mycket. tur var det! skolan var seg men jag, emmy och sara skrattade oss igenom den. när jag kom hem mötte jag upp syster för att gå en sväng på stan. skulle egentligen inte handla något men kom hem med 2 par byxor och en kofta! köpte även present till pappa som fyller år imorgon! pusspådig. det gör även jenna! <3

har även nästan skrivit klart engelska grejen vi fick idag. stolt!! men nu blir det kolla tv med mamma och får se om jag går ut och möter emma för att snacka lite. ska försöka komma i säng tidigt idag. vi hörs imorgon!

puss&kram


VARFÖR SKA DET VARA SÅ SVÅRT? ATT JAG INTE ENS KAN GRÅTA INFÖR DEN JAG ÄLSKAR MEST.


ny duschad och insmord med bus. ska mysa lite med mami innan jag ska kryta ner i min nybäddade säng. bland det bästa som finns är att vara ny duschad och ny bäddad säng. det är såååå mysigt.

vi hörs imorgon! pussss

I´M ON THE DANCE FLOOR


jag har haft en underbar helg i Öregrund.

ONLY HOPE

nu är jag tillbaka igen. efter en helg i Öregrund med brudarna. supermysigt!

jag har känt att jag verkligen behövde det. komma bort från allt, ingen dator. vi har gått och lagts oss vid 10 varje kväll vilket är superskönt. sovit och sovit.

bilder kommer i nästa inlägg för snart kommer Ronny med familj och ska äta middag här. behöver det och främst av allt skratta!


ALDRIG NÅGON BRA BÖRJAN PÅ SEPTEMBER... KOMMER ALDIRG ATT VARA.

jag återkommer på söndag.

USCH VAD JAG SAKNAR DIG JIMMY SUNDSTRÖM!

jag har verkligen ont överallt. känner hur ångesten bara lite större och större för varje sekund som går. finner inga ord. allt är tomt. jag går runt i en bubbla. och snart måste jag ta sönder den och kommer ner på jorden till verkligheten. jag vill inte. jag orkar inte. jag kan inte.

fattar inte att det är 1 år sen imorgon?! har det gått så fort?! vad hände....? jag fattar verkligen inte.


HOLLOW

ett blidlöst inlägg efter som att alla mina bilder ligger på min nya hårddisk. men just nu sitter jag med hårinpackning. ska boka tid hos frisören på skolan imorgon! behövs kan jag säger er... :) 
skoldagen har gått fort, lång dag med kul. fast jag kommer hem som senast vid halv 6 och tidigast så känns det som att jag inte hinner med något innan jag ska sova. men jag kommer nog in i rutinerna. hoppas iallafall!
imorgon är det heldag frisör, tummen upp för det!
nu blir det tv och sen sova.



RSS 2.0