SOMETHING TO DIE FOR


"When something's right, then something is worth to die for
When I feel that something is wrong, then something is worth to fight for"

FREDAGSMYS


ätit lyx middag idag. oxfilé med potatisgratäng - underbart gott!

spelat buzz med familjen.

käkat godis och kollat idol. hejat på linni som också gick vidare. nu ska jag snart göra jag iordning för sängen och försöka sova.. ♥

ABSOLUT REPAIR


har köpt världens bästa schampo/balsam/inpackning . den används mellan tvättar om du tex använt mycket styling produkter eller tränat och redan har tvättat håret är denna perfekt. håret känns som nytvättat och den sliter inte lika mycket som schampo.

I TURN THE MUSIC UP, I GOT MY RECORDS ON. I SHUT THE WORLD OUTSIDE UNTIL THE LIGHTS COME ON. MAYBE THE STREETS ALIGHT, MAYBE THE TREES ARE GONE I FEEL MY HEART START BEATING TO MY FAVOURITE SONG.


detta fick jag med mig hem igår innan bussen gick. två fjäder hårsmycken, ett par fjäder örhängen och en ear cuff.

fick hem de jag beställde från H&M, fattas dock en kofta och trosor på bilden som jag också fick!

åkte till täby efter skolan och mötte upp syster där. blev lite snabb shopping och fick med mig hem ännu en ear cuff, orm ringen och ett par nya jeans!

JAG HAR NOG SAKNAT DIG MER ÄN VAD VI BÅDA NÅGONSIN KOMMER INSE.

i måndags körde jag på klänning då vi var in till stan med klassen för att gå på 'ligga schysst' vilket var grymt roligt! martin björk var skit snygg och petter var grym!


REMEMBER YESTERDAY, DREAM OF TOMORROW AND LIVE TODAY.


"Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
"I'll remember", you said,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"

SOMEONE LIKE YOU


idag fyller min bebis 15 år. stort grattis älskade du, du är världens bästa. finns ingen som kan få mig att må lika bra som du. ♥ jag älskar dig

HJÄRTAT FÅR ALDRIG RYNKOR.


ett ord det var helt galet igår.

DU ÄR ALLT JAG HAR.


finaste emma sover hos mig inatt. lycka ♥

SOM ETT SÅR SOM ALDRIG LÄKER.


"När som helst, var som helst kan livet vara slut.
För dig, för en familjemedlem eller för en nära vän.
Så, ta vara på varandra.
Visa era riktiga vänner hur mycket dem betyder!
För nu..... nu och nu dör någon och nästa gång kan det faktiskt vara hon, eller han. Eller du."


VÄRLDEN ÄR INTE RÄTTVIS. INTE PÅ NÅGOT SÄTT.


igår innan spinningen gick mamma, jag och syster en sväng på stan. fick med mig ett par nya converse  och två poncho hem. helt underbart!
vid ett var det dags att ta på sig träningskläderna, det var dags för att testa spinningen! emma, jag och emmas pappa satt och svettades på en cykel i 50 minuter och attans vilken träningsverk jag har idag. jag gillar att jag fått tillbaka min tränings glädje så nästa vecka får jag ett träningskort. på kvällen var det fest i Älmsta, helt galet var ordet. bilder från de kommer...
nu ska syster och jag ner och tända ett ljus för dig, vila i frid Melinda ♥

LIVET ÄR SOM EN SPEGEL ALLT BLIR VACKRARE OM DU LER.


har fixat och trixat i mitt rum idag. ibland kan det bara behövas nya blommar och ljus för att det ska kännas fräscht och nytt igen. så innan åkte mamma och jag och fixade lite sånt. storstädat har jag också gjort.

KRAMA MIG NU.


vi hade HV-dagen igår i skolan, vilket betyder att vi tre frisörklasser har en hel dag tillsammans. vi hade lite information på morgonen, INZO var där. dock beställde jag inget denna gång. sen kom loréal och gick igenom hur våra nya produkter fungerar och vad man ska tänka på. åkte hem till Sara när vi hade slutat. vi kollade film och åt chips, pratade skit, mös tillsammans hos henne. jag hjälpte hennes pappa sätta upp lite tavlor i deras nyrenoverade rum. åt för god thaimat. somnade sen och vaknade sent. började dock kl 13.00 idag. hade bara kundpass, då min söta farmor kom! har gått promenad med emmis nu på kvällen och nu ska jag krypa ner i sängen för en ganska kort dag i morgon i skolan.

sov så gott♥

ALDRIG ÄLSKADE JAG DIG SÅ DJUPT SOM NÄR JAG HÖLL PÅ ATT MISTA DIG.


beställde hem lite fina smycken för några dagar sen!

helgen var hur mysigt som helst, en lugn och skön helg! ville inte alls att det skulle vara skola igår. dagen igår: trött, beskö på riksstan, jobbigt besked och en sväng i stan med sara, martine och gabby! kom hem sent och slängde i mig 3 portioner av ronnys köttfärssås. träffade bebis en stund för tjejsnack. 
idag har jag haft 3 lektioner och mest treori... segt men så kan det vara. ett beskö hos läkaren. träffat nyklippta emma, attans nu är jag också sugen på att kapa en bit till på mitt hår... är iaf nyfärgad i håret, underbart! 
sover nog hos sara imorgon

TJA, TÅL VÄRLDEN VERKLIGEN DEN KÄRLEK JAG VILL GE DIG? HERRÅ.


världens sötaste kusin ♥

bästa farbror kom 3:an i sin klass. han var hur grym som helst!

fick med mig en skjorta och en kofta hem från uppsala centrum.

en mysig dag med en del av släkten och speciellt min pappa! ♥

HUR STARK DU ÄN ÄR FINNS DET ALLTID NÅGON SOM KAN SLÅ NER DIG!

ska snart hoppa i träningskläderna för två varv i spåret med M. underbart så här en tisdag då jag alltid är själv till kl halv 7.... vi hörs!

"JAG ÄR LIVRÄDD FÖR ATT LEVA. OCH JAG ÄR DÖDSRÄDD FÖR ATT DÖ. MEN ÄLSKLING VI ALLA SKA DÖ EN GÅNG."

http://redleopardwoman.blogg.se/images/2011/tattoo-arm-text_111562478_140475197_150474145_161894703.jpg
jag hatar hur dålig jag är på at blogga i veckorna. jag måste försöka bättre mig med det. nu i veckan har jag umgåtts med emma. hängt med M. och tränat som galningar. vi är så duktiga!! i tisdags fick vi studiedag och idag var jag hemma pågrundav lite sömna och ont i magen. har även haft handels/facket som föreläst i skolan. redovisat min svenska, det gick ändå helt okej! spenderat många fina timmar med fina sara♥ varit på bio med mina bästisar.

imorgon ska jag och syster få umgås med våran pappa i många timmar då vi först ska till på när farbror tävlar med hans tävlingbåt och sen sepndera några timmar i uppsala centrum för lite shopping och mat! hoppas ni alla får en fin helg

SÅ LÄNGE DU INTE FINNS VET JAG INGET.


fick nyss ett samtal av M. och nu är det bara hoppa i träningskläderna för att ut och springa om en stund.
idag har jag sovit alldeles för länge.. hehe! vid två tiden gick jag hem till Alexandra för att bli klippt. och nu är mitt hår tre centimeter kortare och det är hur skönt som helst. sen jag kommit hem har jag pluggat klart svenskan, ätit god middag och tittat lite tv.
ska lämna in min dator till datamorgan imorgon också, känner att den skulle behöva en rensning... vi hörs ♥ 

FLÄCKEN SOM ALDRIG GÅR BORT.


min finaste elvis♥

det var ett tag sen jag hängde här, under dessa dagar har jag, både haft bra och dåliga dagar i skolan. shoppat i täby med syster. åkt till KS för att syster har vattengympa där. haft mitt första kundpass, och jag fick permanenta och tona min kunds hår. det var hur kul och roligt som helst! haft mitt andra kundpass, utan kund dock. haft första passet med körkortsteori, längtar tills jag kan ta mitt körkort! träffat en kompis jag inte sett på länge.

nu tänkte jag göra mig redo för sängen, sov så gott! ♥

MOVES LIKE JAGGER


åkte med faster och kusinen tjej och hennes dotter till Thuns idag! gick runt där i lite mer än 4 timmar och jag fick med mig ett par gummistövlar och toppen på bilden. + en jätte söt kopp jag tänkte ha i skolan!
kvällen har jag spenderat hos bästis med våra familjer med tacos till middag och en massa mys. har verkligen saknat dessa stunder... tur att hösten är på väg så de kommer bli fler♥ 

600


4 ear cuffs, döskalle ringen och en blå tjocktröja fick jag med mig hem från täby i måndags då jag spenderade några timmar med min syster.

har också beställt hem två färgbomber och ett torr shampoo. färgbomben för att behålla den röda färgen i mitt hår och slippa färga det hela tiden!

A WALK TO REMEMBER

 
idag blev det några timmars jobb för min del. mamma hämtad mig efter jobbet för fika hemma hos Jennie. nu har jag precis tagit mig en låång dusch och känner mig lite fräschare! snart kommer M. och kollar tv med mig och mamma. skola imorgon och efter de tar jag tåget till täby och ska träffa upp syster där! ♥

70 ÅR




världens bästa morfar och lotta ♥ 
hade en väldigt fin och trevlig eftermiddag/kväll ute på blidö med släkt och bekanta.
jag har ont i hela kroppen just nu, värst i armvecken efter igår. så jag tänkte att jag skulle krypa ner i sängen och sova! jobbar lite imorgon också, kort och skönt pass! love

GOOD FEELING


kvällen hemma hos esma var mysig igår. jag fick en härlig pratstund med Joanna. och en kall promenad hem. spenderade någon timme på sjukhuset igår för att göra en ny gastro, den gick nog bra!
idag har jag lite panik över att inget vill som jag vill, håret är fult, sminket också, kläderna passar inte. det är bara för att man måste vara fin. min morfars fru fyller nämligen 70 år och det ska vi fira med stort kalas. ha en bra dag allihopa! ♥

"OM DET TÄNDES EN STJÄRNA VARJE GÅNG VI TÄNKER PÅ DIG, SKULLE NATTEN VARA LJUSARE ÄN DAGEN. VI ÄLSKAR DIG"


2 år.. ♥ 2 september lämnade du oss för att besöka paradiset. saknaden efter dig är obeskrivlig. ♥

UNG CANCER


RSS 2.0